četrtek, 10. januar 2013

1952616 - komentar k članku "Avtodavek naj bi prinesel sedem, a je odnesel 6,6 milijona evrov" Miloša Milača

Ehh Milač, ti ničesar ne razumeš.

To, da šušteršiči in andreji s štajerske in kahlni in žerjavi radovani - buzdovani in vsa druga parlamentarna in vladna mrgolazen naivno sanja, da bo ZajebalaTrg™, ni niti slučajno glavni motiv te butalske kleptokamarilje, ko grmadijo vedno nove in višje in diskriminatorne in selektivno tabogatimprascem™ vsiljene davke.

Ko se prične obdavčevati v stilu ruskih carjev, ki so obdavčevali brade in barvo oči, je v ozadju veliko bolj iracionalno ramišljajoča pamet.

Vsi ti naši egalitarno-nasilnouravnilovski umi so s tem v bistvu hoteli doseči, da sosedov ni daljši. In to so, kot sam ugotavljaš uspešno dosegli.

Boli šušteršiče in križaniče kurac za upadanje davčnih prilivov, čeprav bi jim pri srcu bilo še lepše, če se bi jim mokre slinaste sanje uresničile. Njim je glavno, da NekateriPizdeki™ ne kupujejo teh luksuznih avtotov in s tem vznemirjajo fovšljivi fovšljivi slovenski folk, kateremu najlažje vladajo tako, da ga v celoti uravnajo v enaki bedi, da si medsebojno niso fovš. In vse to orgijanje pospremijo s tonami mudološke demagogije o enakosti in pravičnosti in socialni državi in to pa to.

Če se bi kako dalo z nekšnimi zakoni prisliti vse Slovence, da kupujejo izključno kliote iz Revoza, bi to tej nasilnouravnilovski spačeni pameti bilo najbolje. Totalna nirvana bi bila. Vsi vozijo kliote, vsi imajo plače tam nekje okoli od države vsiljenega minimalca, direktorji lastnih podjetij plačujejo prispevke in davke od plač v poljubni višini po zamisli komunistične mrgolazni, ne glede na to, da so si izplačali minimalca, ker a več nimajo, hehe, vsi prejemajo pokojnino tam nekje okoli 400 EUR in to pa to.

V Franciji, ki ji vladajo socialisti, pa je podobno zblojena, kot Slovenistan ipak ni vse tako podobno niti podobno™. Ko so tam hoteli obdavčiti diskriminatorno, je neka resna inštitucija jebala mater povampirjenim socialistom in rekla, da se ne sme diskriminatorno obdavčevati. Tu pri nas pa Pahor sliši, da Obama govori, da je jezen na banksterje in da bi jim najraje dodatno obdavčil nagrade, pa od tega odstopi takoj po TV oddaji, ker so ga njegovi svetovalci opozorili, da je to diskriminacija in protiustavno in protizakonito in fašistično-boljševistično, Pahor to kar uresniči. Pač povej norcu, da sme prdniti in on se ti bo kar usral.

Link

Ni komentarjev: