četrtek, 10. januar 2013

1952258 - je Lukšićenko res alternativa obtoženim politikom

Ajde Čarli o'ladi.

Moje stališče o teh zadevah, glede katerih ti meni skušaš podtakniti diametralno nasprotno stališče, je znano vsakemu forumašu, ki je enkrat samkrat prebral kak moj post na te teme, nekateri me celo kritizirajo, da vse to prevečkrat in preveč detajlno povem. Toliko o tem.

Tudi poante mojega posta nisi doumel. Zato gremo na Level 2, kjer ti vse povem še malo bolj direktno: Ko odide Janša, kdo bo in kako reševal to, kar si ti naštel? Kdo? in Kako, Čarli? Kdo in kako?

Bo mogoče Lukšičašenkova rešitev Janševe skupnoskledarske nazisocialistične sprdačine od državnega holdinga in slabe banke, kaj boljša? Al bo še slabša? Al bo Lukšičašenko zgolj za to, da nam ostane 70-letni kumunajzarski status quo, ki je in effect danes, ko je itak vse državnokapitalistično fašisto-nazi-socialistično?

Čigav že je ta koncept, ki so ga vzakonili oz. zacementirali in poglobili v pokojninski zakonodaji? Bo mogoče Lukšičašenko kaj spremenil na bolje, zdaj, ko je Janša storil, da se komunističnim beštijam prikaže Marija v formi te sramotne roparske nazi-socialistične totaluravnilovske reketarske zakonodaje?

Bo mogoče Lukšičašenko sprejel boljšo delovno zakonodajo?

Bo on mogoče odpravil davčni aparthaid in reket neokapičenih prispevkov in ves drugi komunistični gnoj, ki so ga NjegoviSvoji™ grmadili 70 let? Al se trudi znova na pozicijo zato, da vse to za vedno in še bolj zacementira in poslabša v smeri, ki paše komunistični beštiji in je v škodo narodu?

In ader wordz, Čarli, čitaj kdaj kar drugi pišemo, preden ti sovraštvo do Janše čisto zatemni um. Pomiri se, Janša bo kmalu šel. Dihaj globoko in si govori Gooosfraabaaaa...goooosfraaaaabaaaa. Dobro? In ko Janša odide, bo tu nastopila nirvana, nje™: Anede, da bo Čarli? Hehe.

Čitaj in poskusi ujeti poanto, ki je v mojem postu bila naslednja: Ni problem kdo vse mora oditi niti to, da naj odidejo niti to da bodo odšli. Problem je koga bomo dobili za njimi. Dobili oz. bognedaj znova dobili.

In še večji problem, ki je prav tako bil vsebovan tam v tisti poanti je, kaj nam bodo vzakonili oz. v zakonih pustili tisti, ki bodo prišli za Janševimi? Točneje - v vladi v koaliciji trenutno sedijo janševi in Kučanovi. Skratka, ko odide Janša bo vlada samo še vlada Kučanovih. Pa od tistih "NovihObrazov™", ki pridejo.

PS
Nekoč sem v veliki korporaciji opazoval kako je prodaja skupaj s financam prevzela tumač kontrole in je s ciljem prikrivanja svojih slabosti srdito atakirala na razvoj in proizvodnjo. Tako srdito in netaktno in agresivno, da je postalo že neokusno oz ni bilo več normalno. Absolutno iracionalno je že bilo.

Na neki točki je, ogorčen in pod strašnim pritiskom, šef razvoja izrekel naslednjo modro misel: "Dragi moji, tako zelo neprimerno se obnašate, da vas mora biti zelo strah, kaj bo tistega dne, ko vam bomo mi iz razvoja vse te vaše želje izpolnili oz materializirali."

No, ta dan je prišel v manj kot 9 mesecev. In veš kaj se je zgodilo? Ugotovili smo, da v prodaji in financah imamo en kup bleferjev, kajti, tudi potem, ko smo dobili vse tiste funkcionalnosti in ko so naši izdelki in cleo korporacija dospeli v market-leader kvadrant, naša naspidana prodaja ni uspela tega kapitalizirati, kot je napovedovala, da bi, če sve to dobi.

Zato se tudi vsi vi, ki ste mnenja, da je v Slovneiji glavno da kot prvi odide Janša začnite že danes bati dneva, ko bo vaša želja izpolnjena. Takrat bomo še enkrat v recentnih 22 let videli kdo je kdo, kdo se za kaj zavzema in to pa to.

Link

Ni komentarjev: