četrtek, 31. januar 2013

1987901 - intelektualni domet slovenskega F571 "žurnalizma"

[NICKNAME]
17 x je nastopala šivilja danes v medijih. Da neka stranka z 2.9% podporo "prevzema" stvari v svoje roke, je nov dokaz kako zblojena je ta politična scena.

Zblojena ali pokvarjena je predvsem slovenska medijska scena.
Oni v moji gimnaziji ne bi naredili srednje šole.
Ker najverjetneje ne zmorejo razbrati kaj je vredno pisanja in promocije.
Vsekakor ne kaj je vredno 17x omemembe na dan. In kaj le ene ali nobene.

Moji profesorji so ftistem času skoraj vsi poudarjali eno tako, prav tisti šoli značilno definicijo sposobnosti oz komepetentnosti, govoreč "Sposoben in kompetentne človek se od nesposobnega-nekomeptentnega razlikuje predvsem po tem, da zna prepoznati bistveno, pomembno in prioritno. Posledično zna managirati prioritete v svojem delu in življenju. Tega se nevidno in spontano učimo, ko se med šolanjem usposabljamo. A zato je treba prebrati še kaj, kot samo sportske novosti, je ponavadi zaključim profesor, ki je skrbel za obvezno branje. In še nekaj več kot bilten Foruma 21 dodajma jaz.

Meni ni videti, da te naši wanabe žurnalisti kaj od tega zmorejo. Če je njim pomembno, prioriteteno in za izhod države iz krize naciji 17x na dan servirati kaj ima za povedati gospa pingvinska šivilja iz najbolj pokvarjene stranke, ki jo je Kučan nekega jutra, ko je bil jezen na Pahorja in bullmastifojebce, potegnil zriti, potem se njim niti sanja ne kaj je to pomembnost in prioritetnost. Še manj se jim pa sanja, da gospa šivilja in njega pingvinska bratovščina niso del rešitve temveč del problema. Glavnega problema!

Če pa toti naši wanabe žurnalisteki vse to ipak zmorejo, torej je njih drukanej zavestno početje, oz navkljub temu, da vedo strastno drukajo za PS in šivilji pomagajo nastopiti v medijih 17x na dan, so pač opredeljeni pokvarjenci oz rdečetalibanizirani soldatki. Fair enough.

Dopuščam pa tudi toto hibridno možost, da jih je samo ene, cca, recimo 571 pokvarjenih spontanih prokučanovskih soldatkov, ki se imajo za leve pa eto nabijajo za tisto sprijeno tvorbo, ki je Kučanov izbor in Kučanov produkt, ostali pa nabijajo krneki, tak, da neki nabijajo. Nje™.

Link

Ni komentarjev: