četrtek, 24. januar 2013

1977554 - glavni cilj komunazer talibanov

[mabr01]
Kdo pa je gospodarstvo v Sloveniji spravil na dno? Dobro se ve, a se jih ne omenja. Pa saj nismo sami tepci ostali doma. Kako dolgo politiki že govorijo, da se bo država umaknila iz gospodarstva, pa do danes v vseh teh letih nič o tem. Kdo je dajal milijonske kredite tajkunom, namesto da bi banke suportirale zdrava podjetja, ki so krvavo potrebovala svež kapital za naložbe, razvoj in večjo konkurenčnost itd... Nisem ekonomist, samo pravljic se mi ne da več poslušati. Na koncu bodo medicinske sestre, policisti, dacarji itd... krivi za vse to. Kakšne privilegije pa imajo za njihovo plačo? Ali je res samo še cilj Slovenije, da spravi neelito na beraško palico?

Logika, doktrina, mantra in CILJ motenih umov slovenskih kumunajzer talibanov, kakor tudi njihovih podobno motenih faliranih podpornikov je ves čas takšna, le da si bil preveč diplomatsko prizanesljiv do njih, ko si uporabil termin "neelita". 

Njihov cilj je oblast, nadvlada, nadzor in total uravnava v enaki bedi VSEH, razen nomenklaturnih posvečencev iz zelo notranjega kroga, ter nekaj drobtin za prve dva ozka koncentrična kroga ob notranjem. 

V cifrah to pomeni, da je Murglbaba reinkarniral Socializem enapikanula tako, da je na, od Zapada zapovedano matriko tržnega kapitalizma, apliciral takšno davkoprispevkovno shemo, da 99% delovnega folka s harači in reketi brutalno poškoduje vršeč jim sprotno komunistično ekspropriacijo premoženja, manj kot enemu procentu prebivalstva pa omogoča grabež, ker je to edini način, da si reinkarnirajo številne privilegije, ki so jih imeli v času t.i. socializma enapikanula in gospodarsko-kapitalsko moč za podmizno financiranje kontinuitete reketarskega boljševizma.

In ader wordz, ni to nikakršna "elita", ki je izvzeta iz sistematične pavperizacije potom brutalnega reketa in harača, to je praetorianska nomenklatura, ki je Murglbabi potrebna, da rula. 

Ko je Aleksander Z Grejt osvajal od zahoda proti vzhodu, ko je Ginghis Khan osvaja oz vzhoda proti zahodu in še ziljon takih je v zgodovini, so svojim praetoriancem in falangam dovolili, da "osvojena" ljudstva oropajo in posilijo in zasužnjijo. Kučanistična banda, kakor tudi vsi drugi, ki žnjimi v kohabitatu, bodisi kot pozicija, bodisi kot opozicija rulajo temu ljudstvu, ravnajo danes v moderni državi enako kot sta ravnala Aleksandar in Ghingis Khan.

Zato se nikar ne čudite in brez obotavljanja verjemite, da ima gospod profesor Vehovar prav, ko pove, da komunistična ideologija tekoče ekspropriacije in nasilne uravnilovke neposvečenega kanonfuter plebsa v enaki bedi ni slučajna, je sistematična, sistemska in organizirana namerna pavperizacija folka. Njihova logika je simpl - folku dovzeti vse, ga narediti sužnja odvisnega od mogočne države in žnjim tako prestrašenim in odvisnim preprosteje manipulirati in rulati. Uide jim zgolj tisti, ki odide delati v Ufiladelfijo, vse druge brutalno porežejo z davkoprispevki. Služijo jim tudi tisti, ki so zelo proti njim. Now, is that perverse, or what, dude?

Kučan je to javno povedal, ata Brkać takisto, rekla sta, narod je hotel obdržati njihov kumunajzarski t.i. "socializem", le to so hoteli, da jim ne vlada Milošević in njegova srbska ZK, temveč Kučan in njegova slovenska ZK. 

Kučan oz njegova sprijena lopovskoreketarska falanga rdečetalibanov, hoče državni kapitalizem v rokah njegove nomenklature in zato je njemu fino, če propadejo vsa zasebna podjetja, da mu le ostane zadosti velikih državnih kolhozov, da se ne uniči ekonomska podstat za vladavino njegove zločinske komunistične kamarilje, ki, kot rečeno, vlada v zglednem harmoničnem kohabitatu z nekšnimi eselesi, opus desusi, deeli in podobnimi komunističnimi vazalskimi strankami. 

Edini, ki jim v nekaterih zadevah oponirajo so Janševi in Tafarški, nje. Pa še oni dokazujejo, da so slovenske komunistične uravnilovske distortirano-egalitarne matere otroci, saj tudi oni nimajo nič proti, da se folk s pomočjo brutalnih davkoprispevkov sistematično pavperizira in vzdržuje odvisnega od državne pomoči oz od NJIH, od sprijene dekadentno-pasjejebe in koruptivnokartelne kamarilje.

Link

Ni komentarjev: