ponedeljek, 28. januar 2013

1983201 - za razliko od komunisto - fašistov domobrancev že 70 let ni več

[fiston]
Mene pa po domobrancih. In zdaj ko boš pri sebi preštel pluse in pri meni minuse, se boš lahko prepričal, da je ta forum domobranski bunker.

He, he saj to je tipično v domobranskem stilu, ne spraviš ti domobranca iz bunkerja. :)
Mi partizani pa juriš na bunker. Nas par, sovražnikov kot listja in trave, ampak mi na koncu vedno zmagamo. :)

He, he po tvoji logiki je potem tudi Hitler bil komunist in vi ste potem prisegli komunistom, tako kot ostali. Po tej logiki potem drugega kot komunistov nimamo, imamo samo komuniste in sprevržene komuniste.

Vam komunajzarskim spakam je vsak forum na katerem vsi ne trobijo v VašoSvojo™ prokučanovsko in prokompartijsko in proboljševiško in prorekeatrsko - zajedalsko - kumunajzer - ekspropriativno trobljo, seveda da takoj domobranski bunker. Če majorju Mitji ne pojemo hvalospevov in če ne gagamo, da so barbara rov in kočevske fojbe in tezenski tankovski jarki junaštva, smo kakopak vsi domobranci. Čeprav smo rojeni daleč po WW2 in nimamo sorodnikov domobrancev in imamo celo sorodnike , ki so bili pravi antifašisti, ma niso bili komunisti, kajti komunisti so prav tako fašisti.

Kaj bi radi, da vašim shizofrenim kumunajzer nebulozam na forumih vseh medijev z ritnicami ploskajo, tak kot ploskajo maloumne kučanovske in prokompartijske bićiz, pohlevne, plehke, umsko plitve in omejene pro-kmunajzer-režimske ofčice na forumih Dnevnika, Dela, Mladine, Cicibana in podobnih N571-H572 sajtih?

PS
Moja trditev temeljena na facti bruti je, da domobrancev ni že od leta 1945. In tudi nasploh jih je bilo zelo malo. Tak kot je vaš Brozek konstatiral, da je tudi pravih borcev za svobodo bilo zelo malo. In tistih pravih prepričanih zadrtih fašističnih domobrancev je bilo še manj.

Ne da bi kdo v tej deželi, vred z njihovimi družinami, potreboval tovrstne zadrte fašistične stekle pse vojne, pa eto nikomur ni žal da jih ni. 

Reči je pa treba istočasno, da nihče normalen ne ploska komunističnim zverem, da so jih, te in takšne, zadrte domobrance, zverinsko nezakonito pobili. Da niti ne omenjam vse tiste, ki s tovrstnimi zadrteži niso imeli kaj dosti, pa jih je komunistična beštija zverinsko poklala in žive v rudnike zazidavala.

Kakorkoliže, zločini gor ali dol, večino domobrancev in celo "domobrancev" in celo mobilizirancev so komunisti zverinsko eksterminirali, one formalno nekoč uniformirane dombrance, ki jih niso eksterminirali, niso nikoli niti bili zadrti, pa so te kmetiči od domobranstva zlahka odstopili kakorhitro jih je konec vojnih dogodkov odvezal trpljenja in ujetosti v tisto bratomorno bedo.

Ene so pa preprosto preganjali in pregnali oz so iz strahu pred komunistično krvožejno beštijo morali zbežati v tujino, ma so od tistega trenutka bili večji pohlevneži in domoljubi in paradoksalni tihi ljubitelji tiste komunisttične đamahirije, večji in iskrenejši, kot katerikoli komunajzerski poltronski cucek doma v deželi.

Skratka, vsi facti bruti govorijo v prid dejstva, da domorbancev že 70 let ni. In naj jih ni, nič hudega, tega pa res ne rabimo.

Problem je da žnjimi niso izginili tudi komunisti-fašisti in Vi™, njihova slepo-gardianska pasje lojalna drhal. Niso izginili, tmeveč ravno nasprotno, eni in drugi se v recentnih 20@45™ nenehno množite.

Niti leta 1991 se to izginotje kumunajzer beštoij s politične scene žal ni zgodilo. Edino v Sloveniji! Zato danes doživljamo, kar doživljamo in videti je, da boste Vi™ The stekli komunistični talibani toliko časa drkali, da končno najdete sebi ravne hudokurčneže, ki vam bodo ustregli z novo državljansko vojno.

Druga moja teza je, da v imenu prikrivanja neodpustljivih komunističnih zločinov vse od leta 1945 v deželi divja državljanska vojna, unilateralna sicer, bizarna vojna, ki ima samo eno oboroženo in agresivno stran, državljanska vojna, enosmerno izvajana od stekle komunistične drhali, ki se vsako leto zbira na nekšnih lažgošah in osankaricah in od tam grozi narodu.

Niso dobili po pički leta 1991, ko so to čiščenje politične scene izvajali v Romuniji in na Češkem in na Madžarskem itd, pa eto se danes hudokurčijo. To je vedno tako. Managerju bolnišnice, ki bakterijo MRSA ne zatre, MRSA jeba mater čim znova dobi priložnost. Logično!

PPS
Komunistični spačenci Slovenistana, vi kar drkajte, drkajte! Drkajte pa nam bognedaj izdrkajte bedo fizičnih spopadov dveh nasprotujočih se taborjev. V lepo smer ste se namenili, ni kaj. Samo pazite, da ne pretirate, kajti narod je samo navidezno indolenten in ko tisti pravi narod in ne to vašo zafnano ulicotacaško sodrgo, sterate v kot, ne bo imel kam drugam, kot, da se iz kota požene naravnost vam v mednožje in vas zagrabi za jajca. Pokvarjenci! Komunajzarski! Rdečetalibanski! Nazisocialistični! 

Kralj Jugoslavije je bil umen mož in vas je pravočasno postavil izven zakona. Ne vem kaj se danes čaka. Danes vaše organizacije imajo za sabo že jebeno dolg seznam terorističnih dejanj in antidemokratičnih manifestov in testamentov in zlodel inih. 

Konec koncev programi vseh "levih" strank v Sloveniji so odkrito teroristični manifesti, saj odkrito obljubljajo, da bodo vršili brutalno ekspropriacijo, rop in plenjenje. Celo več, zakoni, ki so nam jih vsilili komunisti, so sami po sebi teroristični in antinarodni. Kralj je bil zelo moder mož. Kralj je vedel česa so sposobne komunistične beštije in leta med 1945 in 2013 so dokaz, da je kralj imel prav, ko je prepovedal KPJ. Zakaj kučanovska lopovska fašistična kompartija dandanašnji še vedno orgija pod Alpami pa ni jasno nikomur normalnemu.

In ja, Hitler je bil nazisocialist, tako, kot je nazisocialist komunajzer Milan Kučan in njegova klepto-kartelna naziinteresna kobajagi drhal, ki nas je izropala in pripeljala kjer smo zdaj. Ne pozabi, vse do napada Hitlerja na Staljina so TvojISvoji™ nazisocialistični kumunajzari bili v bratovščini s svojim nazisocialističnim bratom Hitlerjem. Facti bruti, jebiga maestro!

In še nekaj. V svoji knjižnici imam originalni izvod propagandne knjige o Mussoliniju v slovenskem jeziku. Tudi on je bil socialist in komunist in se je s tem celo hvalil. Nazisocialist seveda. Tak kot naziinteresni nazisocilaist Kučan in njegova plenilska kamarilja.

Link

Ni komentarjev: