četrtek, 10. januar 2013

1953901 - o moči KPK

Ne nalagajo pa obravnavancem niti nikakršnih obveznosti. In celo za druge, one taprave law enforcement organe The Organe(TM) Respubljike Slovenistan, ne pomeni njihovo mnenje nobene obveznosti.

Policjoti in tožilstva lahko temeljem teh "mnenj" od Roka Praprotnika ukrepajo alpa tudi ne. In če Janša zdaj iz užaljenosti, ker ga Kompartija spet preganja, po nasvetu Matoza ni hotel pritresti nobenih dokumentov, pa jih potem pritrese v eventuelnem sodnem procesu, ko bodo igro vodili pravi organi z dolgimi in kratkimi cevmi, bo to poročilo imelo kakšno že vrednost? Kako se bo temu reklo? Da je komisija temeljem razpoložljivega materiala sklepala korektno, ma ipak napačno, saj so na sodišče pritrogani dokumenti pokazali, da ni dovolj utemeljenih razlogov za pregon. Ker vsaka svinjarija ni pregonljiva, nje. Etoooo.

In ader wordz so oni kva že? Nekšne drkađije, ki vsake toliko majo neki za izjavit, običajno v formi "načelnega mnenja". Na katerega se vsi obravnavanci lahko mirno poščijejo. Y bogamy poserjejo, takisto! Nje?

Če bi ta država, dežela, nacija in oz družba res hotela obračunati s korupcijo, bi, tako kot Hrvati, recimo, znotraj rednih Organof(TM) formirala logistično, denarno, z močjo in politično voljo brezrezervno podprto in opremljeno udarno pest a la hrvaški USKOK in nekdaj v USA skupina Eliota Nessa in italijanske skupine za boj proti mafiji, ki bi imela vse kar potrebuje na razpolago vred s statusom nedotakljivih, da zašije vso to moralnohorizontalno nesnago oz mrgolazen, ki se je v 70 let komunističnih orgij nakotila tu pri nas. Read my lips - R E D N I O R G A N I! POLICIJA! TOŽILSTVO! SODNIJA! S poudarkom na "redni"!

Če bi onega dne, ko je Klemo Nazionale stopil pred kamere delati šov iz kobajagi strokovnih ugotovitev tovariša Karbe, pardon, reči sem hotel, tovariša Roka Praprotnika Von Krasnaja Gazeta RABOTA, pred kamere stopile tri pooblaščenke za stike z javnostjo, brhke portparolke, ena iz MNZ, druga iz Tožilstva RS in tretja iz XYZ sodišča, ki se je proglasilo za pristojno, ter po pregledu dokumentacije v senatu treh sodnikov pod predsedovanjem Osebe XYZ, odločilo, da so podani vsi prerekviziti za pričetek sojenja.

Ena izmed pooblaščenk za stike z javnostjo bi oznanila, da je sodnik XYZ za Jankovića odredil pridržanje zaradi begosumnosti brez možnosti izpustitve proti plačilu varščine, za Janšo pa takisto, s tem, da pri Janši dopušča izpustitev takoj po končanju zaslišanja s strani pooblaščenega tožilca, proti plačilu varščine v višini 250 tisoč EUR in odredilo hišni pripor do daljnega, s policjotom in čivavo na straži pred bajto.

Portparolka MNZ bi še oznanila, da je tistega usodnega dne z imeno "dan D" zjutraj v zgodnjih urah policija v isti zadevi pridržala več oseb po celi državi, ki so trenutno v policijski obravnavi, med njimi tudi Nekdanjega predsednika Milana Kučana, Toneta Ropa, Gregorja Golobiča in še 781 oseb. Vse te osebe so osumljene organiziranega zločinskega podjema in kazenskih dejanj korupcije v škodo Republike Slovenije in ljudstva. Sodnik bo v tej zadevi v imenu ljudstva odredil podaljšan pripor vsaki osebi za katero sumi na begosumnost, hehe.

E, če bi to doživeli v Sloveniji, bi jaz vedel, da gre zares in bi bil zainteresiran, tako mi pa vse to pačenje in premetavanje nizkovejevnih rdečeritnih opic po sceni dol visi. KPK je pevski zbor ustanovljen po načelih "ko nočeš, da se problem reši, ustanovi komisijo".

PS
Da pa je Klemotova pupika nekoč očitno bila zelo rajcig in da jo mi shamani niti zdaj ne bi baš preskočili, je pa res. Kar je res je res, dedi moji, to je pa Klemotu treba dat kapo dol. Moškega, ki je znal zapeljati tako babo, je pa res škoda za take glupe in sjebane komisije. Partijski odbor za tratenje časa in istaživanje neplemnitih metala i drugih dosadnih ruda, nje.

PPS
Smrt fašizmu nateg narodu! Trst je naš! Zoki je nedolžen, Nje! Janša je angelček, nje!

PPPS
Miljon dollars kvešćn: Ali bo Klemotova Nina lahko zdaj zastopala Janšo, ko ga bodo naši kleni organi vklenili in odpeljali na Povšetovo zaradi useh teh Kajzerovih načelnih "mnenj"? Jebe me pa še ena trilema, kjero mi Forum morebiti lahko pomaga rešiti. A je možno, da je Ninika med branjenjem Janše podlegla njegovi karizmi in neustavljivi moški privlačnosti njegove pleše, pa se mu Klemo zdaj v bistvu maščuje, ker mu je Herr Glanzkopf babo dol dajal v kakšnem tanku na tajni lokaciji v Kočevski reki? Zgolj fprašam, nje? Zgolj načelno fprašam, hehe. Nič oignedaj nea trdim.

Link

Ni komentarjev: