ponedeljek, 28. januar 2013

1983922 - kako Colariča boli ku*** za odvisno zaposlene sotrpine

[0513ANITO]
Zdaj je postalo jasno (katerim ni že mnogo, mnogo prej), zakaj Cole mirno plačuje davkoplačevalski reket, ki se mu reče prispevek za zdravsteno in prispevek za pokojninsko zavazovanje polek progresivne dohodnine in je pri tem tiho kot RIT.

Cole je naredil eno cost benifit analizo, katere izsledki so sledeči. Lahko državi plačam karkoli, samo, da me država ne skine z moje pozicije v Krki.

PS Itak plača vse prispevke zame Coleta moja Krka d.d.

Extremelly good point, my dear. 

Točno to je eden od močnejših razlogov in drajverjev zakaj v Sloveniji nihče ne druka za odvisno zaposlene, oz proti reketu fašistoboljševistične mafijske plenilske države. 

Ker so v dealu in ker se oni tako ali tako samokompenzirajo preko številnih lopovlukov. 

Colarič ima dostop do vseh oblik klasičnih komunističnih lopovlukov nomenklaturnotajkunske kamarilje. In profiti so mu višji, ker državnemu zdravstvu prodaja po kolikor se mu dvigne in kolikor se mu količinsko dvigne in plačo si določa v njemu ljubemu poljubnemu neto znesku in ga boli kurac koliko je to bruto in še manj koliko je bruto bruto. 

In če v Sloveniji njegova bratovščina ne bi za mizo socialne sramote dekretno odmerila in s sidrišči zacementirala tako bedo od plač, si bi on sam sebi upal odmeriti še večji neto, pa eto kot najbolj pomembno, kot vidimo sam prizna, da si je z benevolenco njegovih pajdaških nadzornikov sprihvatiziral do kamor je upal, da ne bi bila kraja preveč očitna in tak se je on v seštevku, kompenziral več kot zadosti.

Problem je pa da mlad manager, ki dela v privat firmi, nič od teh kompenzacijskih načinov nima na voljo. Colarič pa iz združenja Menđer in preko svoje komunajzer stranke insistira, da se ima temu mlademu managerju zaseči 60+%. 

In da je absurd popoln, Colarič kot stanovski kolega od tistega mladega menedžerja gaga, da naši davki in prispevki niso problem, da bi prispevki za zdravstvo morali biti se višji, da bi samoplačništvo moralo kontribuirati še več ipd. 

Colarič s tem lobira in celo agitira za komunistično ekspropriacijsko reketarsko doktrino, za brutalno reketiranje odvisno zaposlenega mladega menedžerja, inženirja, ekonomista, pravnika, avtomehanika, nejmit zaposlenega, pa eto posledično to pomeni, da za odvisno zaposleno rajo v tej fritzlovski deželi in državi ne lobira nihče. 

Njegova komunajzer politićarska pajdaška bratovščina potem stopi pred falango N571-H572 pa nastanejo medijska sporočila, da je treba breme temu mlademu menedžerju in odvisno zaposlenim vobče, ki se jih že pri plači 1100 eur bruto stigmatizira za bogate prešiče, še povišati z uvedbo dodatnih stopenj prgresije in z zvišanjem obveznih zdravstvenih prispevkov in z daljšanjem obvezne tlake v komunističnemu gulagu na prostem - Slovenistanu.

Ta država mora zgrmeti v propad že zato, ker v tej deželi nihče ne druka za proizvajalce dobrin, temveč jih penalizira in drakonsko zajeda in sistematično pavperizira, medtem, ko se nomenklaturne mangupe tipa Colarič nagrajuje na vse naštete načine in še kako. 

In pri tem colariči niti niso najhujši del te druščine. Oni so vsaj učinkoviti budlogi, ki na trgu s svojimi zobmi vsaj uspejo zaklati kaj lovine in jo privleči sem v ta naš fritzlovski brlog. Ostali NjegoviSvoji so pa navadna zajedalska mrgolazen. On jim pa seveda daja legitimiteto s tem ko hvali državno kolhozništvo in gaga, da z našimi davki in prispveki ni nič narobe, da bi kvečjemu morali biti še višji, ker eto zdravstvo ne uspe naročati dovolj njegovih zvarkov. In, da je treba njega in podobne še davčno razbremeniti, nje. Hehe, mamico jim lopovsko požrešno in kučanoritolizniško!

Link

Ni komentarjev: