petek, 18. januar 2013

1967621 - komentar h kolumni "Javno pismo Borutu Pahorju" Keitha Milesa

Naj ob koncu le ponovim, kar sem zapisal že v svojem zadnjem pismu: "Predvsem naj vam bo na prvem mestu Slovenija, ne pa EU, vaša stranka, sindikati, preračunljivost, konformizem in še zlasti ne nepotizem."

A ta Miles je z Lune, al se samo dela mono? Pahorju bo še naprej pomembno samo eno - da vsako leto gre na lažgoše in osankarice utrjevati gnusne komunistične laži in častiti klavce in beštije, ki so ljudi žive zazidavali v rudnike, in deliti narod na drugorazredne "izdajalce" in prvorazredne komunistične "junake". Ter seveda OnimDrugim™ groziti in žugati od tam s teh komunističnih pasjih procesij, varno se čuteč med militantnimi komunističnimi zombiji okranclanimi s komunističnimi simboli.

In seveda, bo tam skupaj s tovarišijo gagal, da komunistični rentarji imajo pravico davkoprispevkovnega prvojeba, ki jim daja pravico davčno in prispevkovno reketirati in diskriminirati prihodovalce iz dela in male podjetnike, češ, da je to NjihovaSvoja™ komunistična Vrednota™ oz tekovina™. Ga že slišim kako govori: "...naših vrednot ne bomo dali..."

Pahor je sicer navidnezno ridikul in kobajagi benigna komunistična nizkovejevna opica, ma to ne pomeni, da s svojimi čekani, skupaj z drugimi komunističnimi beštijami med lažgoškimi in drugimi orgijami ne trga narodovo trupelce enako učinkovito kot druge beštije opremljene z podaljšanimi očnjaki, vajenimi vgriza v narodov mehki vrat.

Link

1 komentar:

Unknown pravi ...

Uf, lažgoše, dobra fora, ampak a moraš res v vsaki objavi to omenit. Osankarica je druga stvar in lepo bi bilo, da teh dveh dogodkov ne mešaš. Navsezadnje je bil tam govornik tudi tebi najbrž omiljeni g. Jerovšek, kralj Sl. Bistrice. Sklepam, da ti je blizu, saj sta oba deda.

No kakorkoli, zakaj pravzaprav ne izdajaš bloga v prvi osebi oz. se napravljaš, da je ta blog nekakšen fansite oz. tribute tebi. Ker to so potem tvoje osebne lažgoše.