ponedeljek, 14. januar 2013

1959608 - Virantovo dvoličništvo glede znamenitega nadomestila

[Cica2]
Vrnil ga je, ker so ga dobili s prsti v marmeladi, drugače ga, po mojem, ne bi.

Vrnil ga je, ker je papak, ali pa blefer s slabo vestjo. Normalen človek bi komnajzarski fovšljivi sodrgi pokazal iztegnjenega sredinca in jim zabrusil, da mu to po zakonu pripada in da prejemanje nadomestila ni pogojevano s tem ali mu na loteriji brezposelnosti uspe dobiti projekt tipa Makedonija ali ne, kakor tudi ob začetku statusa bivšega poslanca ni mogel vedeti, da se mu bo zgodila Makedonija.
Ker je pa bodisi bedak, bodisi govno s slabo vestjo, bodisi bleferska demagoška budaletina, nekšen patetičen approval seeker, ki išče trepljanja po rami in hvale, da je priden kuža, ni zdržal pritiska, pa se je uklonil primitivni sodrgi, zlasti primitivni komunajzarski medijski N571-H572 sodrgi.

Spešl note: Ko drugi, neposvečeni odvisno zaposleni izgubijo zaposlitev, pa na zavodu prejemajo nadomestilo, morajo v primeru ad hoc prejemkov večjih od 250 Eur na mesec, vrniti ustrezen delež nadomestila, kar čez neko točko vodi v vrnitev celotnega nadomestila ob primerno visokih ad hoc prejemkih. Kar je logično, saj to pomeni, da je ad hoc, ačasno, projektno, nastopilo stanje, ko človek ni brezposeln. Seveda bi bilo fino, da se mu a vsak tak mesec podaljša status, ki se mu ne, a to je druga zgodba. Zgodba lopovske kumunajzer-reketarske in plenilske države.

Žal si je posvečena partitokratska nomenklaturna kamarilja, zase vzakonila, da njim tega ni treba. Preprosto so izven zakona, v posebnem zakonu oz uredbi, al kak se že temu reče. Zato je Virant dvoličnež. Takrat je tisto nadomestilo vrnil, ni pa še do danes storil ničesar, da bi predlagal zakon, ki izenači nomenklaturo in navadne nezaposlene pred zakonom. Oz vsaj, da bi zaposleni prejemali nadomestilo pošteno in fer v skladu s prispevki, ki so jih vplačali ( zdaj velja omejitev na 1000 eur), oz. da bi sedanje nadomestilo iz žaljive miloščine spremenil v prejemke iz naslova zavarovanja od nezaposelnosti. Da bi vse postalo dostojno s čistimi računi in ne bedna sluzasta miloščina fašistične boljševiške, nasilnouravnilovske države, ki ljudi uravnava v enaki bedi.

Link

Ni komentarjev: