petek, 18. januar 2013

1967600 - komu pravzaprav postaviti spomenik, Janši ali Kučanu?

Petra,

Ne, ideja ni dobra, celo abotna je, Janši ni treba postavljati spomenika, niti mu je treba ostati na oblasti, niti nam ga je treba obdržati na oblasti: tam so volitve, pa izvolimo.

Spomenik mu ne gre, ker (1) še ni minilo minimalnih higijenskih 200 let od njegove smrti in (2) za tako minorna tuzemska dejanja se spomenikov ne postavlja, zasluge so preprosto premajhne za spomenik. Za omembo v zgodovinskih knjigah pa je morebiti dovolj zaslug, to pa. No ja, kako naj pričnemo šteti 200 let, ko pa baraba niti umreti še ni šel, kar je seveda žnjegove strani nesramno in zelo nevzgojeno, saj s tem nervira uboge Kučanove falangiste.

Namesto spomenika Janezu Janši, ki ga predlagate tisti, ki Janše ne spoštujete, pa mu kar na pamet podtikate narcisoidnost in hlastanje po spomeniku, predlagam, da se naj raje postavi spomenik Milanu Kučanu. Spomenik naj bo v obliki velikega kratkonogega dilda, stoji pa naj v kotu Sljašćičarne iz katere Kučan koordinira komunistične flange Slovenistana.

Janši pa, lepo prosim, uvidevno dopustite, da konzumira tisto malo veselja, ki mu v trenutnem položaju gre, ker je do sedaj stoično prenesel vse to jebanje s strani steklih komunističnih umov. Red je, jebiga, da se dedu za tako vzdržljivost privošči vsaj malo veselja.

V situaciji, ko na njega že skoraj 30 let atakira celotna mašinerija kučanovske udbaške beštije, ki je zdaj v boj poslal vse od Klemota do zadnjega repetovskega pezdeta plus spontano drukanje skoraj vseh žurnalistov Slovenistana, ki se kobajagi imajo za levičarje, kar naj bi legitimiralo to zaganjanaje v janšo, hehe, pa eto spontano in sledom svoje narave drukajo proti Janši v tej dachauprocesni orgiji, ...

...skratka, dopustite dedu, da čas do odhoda iz političnega bordela Slovenistana preživi ponosno s sredincem visoko v zraku, ki ga ima pravico pokazati vsem tem steklim hijenam, ki ga grizejo v vrat. Je to res tako veliko, da mu niti tega ne privoščite.

Če bi jaz bil na Janševem mestu, ne bi bil tiho, temveč bi stekli fukatožni kumunajzarski falangi sporočil tako: "Jebite se komunistične udbo-barbararovske hijene, sam vam ne bom naredil usluge in odstopil zaradi vaših bednih podtikanj, izvolite uporabiti vse kar imate, ma morali me boste zakonito odstraniti, sam ne bom odšel. Zdaj se bom pa zleknil nazaj v fotelj in vas opazoval kako se boste zvijali kot deževniki na vrelem asfaltu vse tam nekje do sredine maja 2013, ko boste iskali legalne načine, da se me znebite in organizirali vedno nove "vsenarodnevstaje™". Ajde Kućko požen!"

Petra, skulirajte malo, ne streljajte več v mrtvega konja, ki že leži negibno na tleh. Mrtev je navkljub temu, da mu kurac stoji in ga kljubovalno kaže onim, ki so ga ustrelili. Ta trd kurac, Petra, je zgolj t.i. smrtni krč antiudbaškega konja, ki so ga (pro)udbokomunistične falange naglo ustrelile, pa se mu je falus takorekoč hkrati zakrčil in posmrtno otrdel. Nje™?

PS
Petra, ja, v normalnih državah politki odstopijo zaradi utemeljenega suma korupcije. Ma, Petra, dajte že enkrat biti konsistentni, mi nismo normalna država. Saj imamo komuniste še vedno in ćarđ. Si pozabila? In ker nismo normalna država je eto možno, da imamo neko bizarno nenormalno komunistično komisijo, ki se vpreže v Kučanov voz in dela, kar Kučanu paše. Sledeč svojemu wanabe ultralevičarskemu sentimentu. Pa naklada o cenah in vrednosti premoženja in to sredi đamahirije, v kateri nič ni to, kar se na zunaj prikazuje, da je.

Ti bi Petra, da se dela veselje sprijecem, ki si politiko zamišljajo tako, da nek bizarni militantno-komunistični Karba spiše nek karbarizem in evo politični tekmeci komunistom že letijo odstopati in se umikati komunističnim hijenam, ki hlastajo zapolniti vrzel in znova vladati?

E pa, Petra, ko dosežeš, da komunisti niso več nikjer blizu oblasti in, da Kučan ne organizira romanje njegovemu prestolonasledniku Zokiju na noge, in ko dosežeš, da Janšo ne obtožajo komunistična hitra sodišča v formi komunističnih bizarnih komisij, tmeveč redni organi, ki niso pod komando Kučana, takrat bodo tudi pri nas politiki odstopali, ker jim drugega itak ne bo preostalo, kajti organi resne države nikogar ne bodo "utemeljeno obtožili oz sumili", če temeljev ni.

Štekamo, Petra? Brez nič ni nič. Nehajte glumiti, da smo normalna država, če pa smo komunistična nepravna vukojebina. To veš, kaj pomeni, Petra? Ni pravne države, ni pravne varnosti, ni resnice, ni pošteenega obtožanja i sojenja, ni ničesar Petra.

Je le in zgolj komunisitčno stkelo hlastanje po oblasti, da lahko repeti in prijevci naprej lažejo in prodajajo oz vsiljuejjo v učbenike svoje komunistične pravljice namesto resnice, pravljice o strašnih zločinih, ki jih za junaštva prodajajo in vsako leto po lažgošah in osankaricah na naš račun proliferirajo. Jap, 7 milijonov, pa častna četa, pa organi in inštitucije, vse jim je dano na voljo, da še naprej širijo laž in gnus.

In samo za to se tu gre. Da jim kdo ne ogrozi te njihove "resnice" in da jim kdo ne vzame privilegije in nakradeno. Zato se tako srdito in s krvavo peno na žnablah, te hijene zaganjajo v Janšo, ki je sicer povsem irelevanten, kajti oni se bi in se tudi bodo zaganjali v kogarkoli, ki se drzne njih potom volitev in v palamentu izražene volje eliminirati iz oblastne pozicije. Štekamo? Seveda da štekamo.

Link

1 komentar:

Unknown pravi ...

Pa ne mi rečt, da je to pisanje, ki za 3 mm odstopa od trde linije SDS Twitterja, pronicljivo?

Hijene komunajzarske, Kučanovi falangisti... ja to je res največji problem. Neznani sovražnik. Problem so konkretni ljudje, ki so goljufali in izčrpavali to državo in delali predvsem za svoje interese, ne pa neki Kučanovi verniki in sledilci. In žal se zdi, da je tudi Janša eden izmed njih. Navsezadnje je bil celo tudi on sam komunist (hja, 'komunist).

Ded, daj se ti enkrat zapelji iz svoje vasi, pa malo govori še s kom, ki ni politični vernik.