sobota, 26. januar 2013

1981614 - replikantom, ki se obešajo na "pogostost" menjav v vrhu SDS

[kwadogaja]
V vseh strankah se ljudje zamenjujejo, eni pridejo drugi grejo, po vsakih volitvah nov predsednik, razen v eni, kjer imajo dosmrtnega predsednika, ki ni samo predsednik, je tudi ljubljeni vodja, heroj, mislec in svetilnik, skratka nenadomestljiv.
Torej kje tega ciklusa menjavanja ljudi na oblasti ni, pri vas v SDS, nje kalimero.
Groteska pa je to o odpravi FEVDALIZMA in podedovanih pravic ter rent, pa saj vi tega nočete odpraviti, radi bi samo zamenjali koristnike tega z svojimi, nje kalimero.

Nje™, kalimero, problem je v tem, da ti bodisi skušaš biti nekšen wanabe kompartijski demagog, bodisi si zgolj ofčica, ki navidezno originalno nevzpodbujeno spontano globoko verjame, kar je kompartiji všečno in aspirativno ciljno.

Te tvoje "vse stranke v katerih se menja vodja" so bodisi zgolj prostovoljno in spontano na liniji enega in istega vodje, to je tovariša Njega™ The Murglbabe Von Sljašćićarna™, bodisi jih on formira in tako Upokojen&Zamrznjen&Sestopljen™ ima neposredno komando nad njimi, pa ko on tleskne s s svojim kratkimi ćevapćići na levi-kakopak-rokici-miđetski oni vsi pohlevno odracajo pred magistrat pozdraviti oz. se prikloniti po njemu odbranemu in imenovanemu prestolonasledniku komunistične dinastije vladarjev.

Skratka, đabe vam menjava nizkovejevnih opic v neskončni igri kamuflaže in preoblačevanja in redherring preusmerjanja pozornosti vzdolž sprenevedavega slinjenja "NovihKumunajzerObrazovVPolitikipress™", če pa ste nenehno na liniji mrtvega vam najljubšega vodje Josipa Broza, katerega na zemlji še vedno zastopa najljubši vam vodja - tovariš Kučan, ki vam vsem pred vsakih volitvah imenuje novo nizkovejevno rdečerito opico, ki ji morate dati vaš ubogi ovčji glasek. Nje™, kalimero?

PS
Slovenske prokompartijske ideološke ofce me čedalje bolj spominjate na replikante. Podobne onim iz Felderjevega filma The Impostor. Temeljna ZF zamisel filma je bila, da visoko-napredna civilizacija oz vrsta iz planeta v sistemu zvezde Alfa Centauri, tako, kot Bitje, ki so ga v kultnemu Stargate označili za tisto bitje, katero so Egipčani imeli za Boga Sonca Ra-ja, ima sposobnost tako zelo sofisticirane asimilacije s človeškim gostiteljem, katerega telo povsem prevzame, le da v primeru Impostorja gre dejansko za fizično poustvarjenega replikanta, ki iz telesa in uma žrtve med postopkom repliciranja prevzame čisto vse, vred s spomini in emocijami, žrtev potem telesno usmrti, nastali replikant pa se ne zaveda, da je replikant, kar pomeni, da je celoten proces pod kontrolo in upravljanjem neke druge centralne nadsile, katere interesi se v tej celotni replikantski zgodbi uveljavljajo in vsemu temu dajejo smisel.

Vi - The prostovoljne Kućanove bićiz, The kumunajzer kompartijske ofce, ste nekšna tretja različica replikantov, ki z opisanimi AlfaCentaurianskimi delite predvsem eno temeljno lastnost - svojega replikantsva se tudi vi ne zavedate. In pri tem ni razlike med prokompartijsko replikantko doktorico znanosti sociologinjo in replikantom Poldetom šlosarjem z osnovno šolo.

Seveda, pri vas ne gre za kakšno ZF supergensko repliciranje vsega, predvsem telesa so vaša originalna, ma glede uma pa ste tem replikantom povsem podobni. 

Večji del vaših misli, emocij in idej so v popolni posesti VrhovnegaManipulatorja™ oz VrhovniVaškIŠpetirmaherVonSljašćićarna™ oz lopovske ideologije in doktrine pritlehnih in nečastnih komunističnih roparskih miselnih vzorcev, zaradi česar ste v umu povsem talibanizirani gardiani vsega povezanega s kompartijo, vred z najbolj gnusnimi zločini, ki jim hodite ploskati na lažgoše in osankarice, kajti vaša replikantska pamet vam veleva, da če padejo pravljice o lažgošah in "junaštvu" komunističnih zveri, bo padla tudi ideologija reketa in zajednaja in ropa, ter na tmeu slonečih neupravičljivih privilegijev in benefitov, katera je edino dejansko pomembna in všečna vsakemu kumunajzer replikantu enako kto kumunajzer manipulatorjem. 

Tragika vašega replikantsva je ta, da se, kot rečeno, tega replikantstva ne zavedate, pa si eto domišljate, da je vse, kar vam blodi po teh vaših sjebanih ovčjih umih, vaša lastna zamisel, volja in ideologija. Spričo tega ste domišljavi in in v totalni deluziji, pa se eto imate za nekšne moralnovertikalne, samostojno razmišljajoče intelektualne-kakopak entitete, ki so malodane idealen vzor neomajnih, s svojo glavo razmišljajočih intelektualcev. 

A mejk nou mistejk, vam to ne zadošča! Vse druge, ki ne mislijo in ravnajo enako kot vi, ali pa so bognedaj izrekli kaj v prid onih, ki jih vi linčarsko gnojničite, vi nemudoma proglasite za pohlevne vernike nekega gldega NeVašegaNeSvojega™ vodje, vi pa ste seveda samostojno misleči, nje™, kalimero.

V eni sceni omenjenega Felderjevega filma, glavnemu igralcu Garyju Siniseju, ki igra replikanta, ki se svojega replikantstva ne zaveda, Vincent D'onofrio, ki igra nekšnega šefa varnostne službe Zemljanov™, izreče približno tak monolog: "Veš kdaj me moj pes najbolj zabava? Takrat, ko skuša hliniti človeške atribute, češ, da poseduje človeško inteligneco,...pa nagne glavo, kot češ, da razmišlja in se čudi,...skratka, hlineč skuša izgledati, kot človeško bitje"...itd... ter nadaljuje in zaključi s sporočilom, da je replikant lahko človeški žrtvi "ukradel" čisto vse od telesa, preko možganskih celic , uma, spominov in emocij, vse razen duše.

No, pri vas komunističnih in prokomunističnih replikantih pa nisem siguren, da vam niso ukradli tudi duše oz. da ste jo kar sami oddali komunističnemu hudiču. 

Pravzaprav, če govorimo natančno, edino še, kar me odvrača od te ideje, je vera, da duše, po temeljnem dizajnu in arhitekturi vesolja, sploh ni moč ukrasti, lahko jo pa vsak prostovoljno proda, oz odda, oz posveti Satanu. V vašem primeru komunističnemu lopovskemu Satanu. In vi ste svoje duše očitno že davno oddali komunističnemu Satanu.

Tak da, dragi moji kumunajzer replikanti, vi ste res originalno tretja oblika replikantov, po katerih bi kazalo prej ali slej posneti en tak dober film, ki pa ga niti ne bi kazalo uvrstiti med ZF klasiko. 

Ste tretja oblika replikantov, ki niste obsedeni oz v posesti nad-boga RA-ja, ki se v telo naseli in ga prevzame, original um pa potisne v podzavest oz ga hibernira, niti ste v pesesti nad-bitja, ki original dobesedno telesno uniči potem, ko iz njega ekstrahira vse razen duše, ter to potem zlorablja za svoje interese, kot kopijo, ki se svoje kopiranosti ne zaveda, temveč ste nekakšen miks, hibridni replikant, katerega telo je še vedno original, le da so vam v um implantirali replikantsko umsko kodo in da ste vi sami prostovoljno manipulatorju oddali še svojo dušo v uporabo in ravnanje žnjo po volji in aspiracijah in potrebah in polni diskreciji GrandManipulatorja™ oz VrhovnegaVaškegaŠpetirmaherja-VonSljašćićarna ™ .

Kot rečeno, se vi svojega replikantstva ne zavedate in da je stvar še hujša, niti sam vrhovni manipulator, ki pač, jebiga in žalibog, ni niti "božanski" RA, niti alfacentaurijsko nadbitje, ne ve več, niti ga res potrebuje zanimati, kateri med vami oz. v kolikšni meri je kdo od vas njemu vprid delujoč raplikant, ki je to postal kot posledica neposrednega delovanja njegove mudologije in ali članstva v njegovih sektah. 

Včasih vrhovni manipulator celo dobesedno umre, tak kot recimo Broz, ma njegovo rolo prevzamejo sukcesorji, recimo Kučan, "kučan" oz kučan™, ki se obstoja vas vseh, za razliko od onega alfacentaurianskega nadbitja, seveda sploh ne zaveda, občuti pa lojalnost vaših žnjegovo mudologijo obsedenih umov in to vsakič, ko pridejo volitve, ko gagate v medijih oz javnemu političnemu diskurzu in ko za njega oz njegove interese in aspiracije ulicotacate, ali pa recimo submisivno storite kakšno linčarsko zlodelo, s katerim se dobrikate Liku™ in Delu™ vam podobnih predhodnih linčarskih beštij, ki so recimo sproducirale barbarine rove. 

Da bi vaša poniglavost izgledala kot junaštvo, morate vi častiti one spake, ki so sproducirale barbara rove in njih dejanja označiti za junaštva. Repeti jih pa morajo, kot junaštva v zgodovinske knjige vpisati, Delovi in Dnevnikovi kolumnisti, pa vsakogar, ki to da pod vrpašaj imenovati za konvertite, kot je, na primer, storila ona replikantka sociaologinja v današnjem Delu.

Jaz sem se odločil, da je vašo vrsto še kar sofisticiranega replikantstva, spričo vsega tega nezavedanja o replikantsvu, treba od preostalih, do sedaj filmsko že vprizorjenih dveh, ločiti tako, da se ga poimenuje JebeLudZbunjenog™ replikantsvo. 

Vi ste replikanti, ki so idealni za ustvarjanje družbe totalne zmede in butalstva par excellence. 

Kdor ne verjame naj pogleda kaj se trenutno godi v tej družbi. Družbi butalcev z replikantskimi umi, ki se pa okoli šopirijo s patetično vero brez podlage oz. listnice, vero, da so samostojno razmišljajoči intelektualci. "Ni jih večjih sužnjev od onih sužnjev (umskih replikantov), ki zase zmotno mislijo, da so svobodni". Je rekel oni Goethe.

Gre za patetične kreature, ki tak kot omenjeni filmski pes hlinite posest človeških intelektiualnih sposobnosti. Le da, če bodo vas kdaj vfilmili, morajo namesto psa uporabiti ofco, pa bo igralec na sceni moral izgovoriti naslednji stavek. "Veš kaj me pri naših slovenskih ofcah, legendarnih podalpskih intelektualnih pritlikafkah (ovis ovis pumillio pumillius carniolus) najbolj zabava? To, da včasih hlinijo posest intelektualnih sposobnosti človeške vrste". In zase vsi po vrsti zmotno mislijo, da so inteletualci razmišljajoči s svojo glavo, ki da kobajagi razumejo kaj se dogaja in čigav je dildo v njihovih ofčjih ritih.

Vaš VrhovniManipulator™ oz VrhovniVaškIŠpetirmaherVonSljašćićarna™ me pa spričo svoje genske in umske nesuperiornosti in vobče nebožanskosti, ker ipak ni Ra, niti je tako zelo gensko in umsko napreden kot holywoodski Alfacentaurianci, spominja na one bosanske "hackerje" zajebante, ki sploh ne znajo programirati računalniških virusov, pa okoli pošiljo fukfehtarske maile tipa: "Prosim, da sami po prejemu tega sporočila zbrišete trdi disk". Vi The Ofce pa seveda to vsakič in brez izjeme pohlevno storite. 

Vse to nam seveda ne pove nič v prid obstoja dokazov o nekšnih nadsposobnostih VrhovnegaVaškegaŠpetirmaherja-VonSljašćićarna ™ , pove nam pa zelo veliko o vaši butalskosti in vašem patetičnem tragikomičnem nezavedanju, da ste replikanti.

Link

Ni komentarjev: