torek, 15. januar 2013

1963068 - po mnenju F571 je Janša kriv tudi za razmere v Azerbajdžanu

Premier Janez Janša je danes v spremstvu gospodarskega ministra Radovana Žerjava in številčne gospodarske delegacije dopotoval na dvodnevni uradni obisk v Azerbajdžan, kjer so ga pričakali z vojaškimi častmi. Janša ob prihodu na letališče Gejdarja Alijeva v Bakuju izjav za javnost ni dajal. Danes smo pisali, da je azerbajdžanski predsednik Ilham Alijev po izboru nevladne organizacije preiskovalnih novinarjev OCCRP proglašen za najbolj korumpirano osebnost lanskega leta.

Ne me jebat! A vse to, da je Janša zagrešil?! Odenkrat?! A tako dolg seznam grehov, da ima toti Janša?!
Let me seeeee.... ee...... eeeeee.... Dopotoval, ne daja izjav, gostitelj pa proglašen za najbolj skorumpirano osebo in vi ste celo že o tem pisali. Ts.ts.ts.

Ja, ni nam druge, kot pa, da ko se vrne odstopi in prosi odpuščanja, če pa ne uspe prepričati čisto vse prokučanovske wanabe žurnaliste od prvega do zadnjega in čisto vseh 550 taužent prokumunajzer ofčic Slovenistana, da se iskreno kesa, pa ga naj vržejo v rudnik in živega zazidajo. Mislem, ej, use kar je prou.

Ma..ka čem govort, to ni za govort, tolk grehov odenkrat, ts.ts.ts.... nisem si mislo da je to sploh kje možno. Bogve kaj bosta rekla Klemo in Rok. Ko pa ga na čelu vlade zamenja tovariš Lukšičašenko, pa skupaj z onim kočevskim lepotanom in njegovim osebnih kuharjem odidejo na obisk k Lukašenku, to bo ful fajn, ker bo to fajn za bizines, nje. Skor tolk fajn, kot ko je Pahor šel v Libijo. Auuuuuuu.

Pa Lukšičašenko nam bo ziher šel h Čavezu in k Raulu na Kubo in h Kimu v Severno Korejo zrihtat sodelovanje z naprednimi levičarskimi družbami sveta. To bo biznjesa fpičkomaterino. Spet bomo zgodba o uspehu, majkemugaspalim.

Link

Ni komentarjev: