sreda, 23. januar 2013

1976213 - zakaj ni pravnega epiloga "ugotovitev" KPK

A da je KPK podala ovadbo. Fino! Polej bomo kmalu imeli tudi izsledke organof. Pravih organof. In bo zadeva priromala na mizo sodnikov. Pravih sodnikof! In kolikor vem je nekšen oktjobrski revolucionarni svet že podal ovadbo. Ovadb torej imamo na zalogo. Gremo, akcija, Jože požen!

In če bi organi po kakšnem čudežu to znali dompravnomočnosti priterati v enem tednu, bi vsega bilo konec še preden se bi Janša odločil za ali proti odstopu. Bolil bi nas fse kurac, ali on je za odstop ali ni.

Ker bi izvedeli. Bodisi, da sta Janša in Janković neki kaznivega zagrešila, bodisi da nista. Ali pa kaj vmes. Da sicer sta, ma ne to in tak, kot je ugotovil wanabe antaćbl in pocelemtelesužepravnomočenindokončen Praprotnik in njegov antaćbl boss wanabe Eliot Ness Klemo.

Kar se pa tiče politikov, zaupnic, nezaupnic, volitev in to, bomo zdaj vsi naučili lekcijo. Veš zakaj? Zato, ker naši organi tega kejza ne bodo priterali do pravnomočne sodbe vsaj 5 let. To pomeni, da bomo prej videli odločanje v parlamentu o nezaupnici Janševi vladi, pa tudi volitve bodo vmes, zanesljivo v petih ketih bodo redne, če ne bo drugih. In vsi mi, vred s teboj, Praprotnikom, Klemotom, Kučanom, itd, bomo imeli priložnost na volitvah povedati svoje, ne le o Janši in Zokiju in njihovih, temveč tudi o Kučanu, Lukšičašenku in njihovih. In še o marsikomu. Kdorkoli se tam pojavi da bi tekmoval za javno pisarno.

Skratka, vsi bomo morali zgrda, če že nočemo zlepa, doumeti, da nam politikov ne more namesto nas, s pomočjo intimidiranja odstavljati in nastavljati neka tam obskurno hitrosodna kapeka komisija, temveč po to žerjavico moramo sami z lastnimi rokami v ogenj.

Eni se slepite, da vam jebean Kapeka lahko odstrani vam neljube politike a la Janš, ali pa po vaši določitvi corpus delicti politična trupla a la Janković. Ne, ne, ne, pizdeki, tega ni. To boste morali storiti sami. Na volitvah, oz najprej v parlamentu, pa potem na volitvah. Enih vas so polne žnable gaganja o civiliziranosti, višjih smotrih, poštenju in pravni državi in demokraciji in demorkatični proceduri, a iz vsega, kar počnete izhaja, da insistirate na sojenju hitrih gozdnih sodišč, ki vam naj v fojbe hitro pomečejo janše in jankoviće. Hinavci! Vi boste govorili o pravni državi?! Sikteeeeer!

Če pogledam vse vas skupaj, kot en volivni kolektivite, na eni strani vas The Vas, ki s peno na ustih terjate linčanje Janše na temelju milo rečeno nekonsistentnega in sumljivega poročile nekšne bizarne komisije, in one, ki vam nasproti s peno na ustih terjajo, da se v fojbo hitro vrže Jnkovića, vsi vi ste šli na volitve in volili enega od teh dveh.

Ker eto kobajagi prej nihče nikoli ni nič slabega rekel o koruptivnosti in moralnohorizontalnosti teh dveh, oz njihovih bratovščin. Pa ste eto vi kobajagi silno presenečeni in razočarani, komisiji pa eto ful verjamete, ker eto živite v državi, v kateri komisije ankol ne zgrešijo. Majke vam sudija, evo na primer tista "komisija", ki je "odločila", da se ljudi meče v kočevske fojbe in žive zazidava v barbara rove.

Ko vas jebe, pizdeki zagamani! Če ste zdaj kobajagi iznenada izvedeli o nepoštenju vašegasvojega Zokija in njihovegasvojega Janeza, skupaj malo jejte govna. In sikter v parlamentu sprožiti nezaupnico, pa v Zokijevi obćini kar pač je tam po zakonu predvideno in lepo pridkano in potrpežljivo ćićat pa ćakat na volitve, izredne alpa redne. Pa nič krilit z ročickamimin se sprnevedat, kot kašne tercialke, ki so kobajagi začudene, da ima župnik kurac, zdaj ko so ga dobili, da mu ga Micka tercialka vleče v spovednici. Pa tam povejte, kar imate za povedat. Organi pa naj delajo svoje. Po zakonu. In čim hitreje prosim. Če lahko izjemoma enkrat presodijo v recimo dveh mesecih. Ker nam država ravnokar zapada na pravaktorje. Bi šlo?

To je tako, kot če bi neka ženska zahtevala, da se naj njenega zanikrnega moža zapre zato, ker je žnjim imela nezadovoljujoč oz neprijeten seks, pa je komisija sestavljena iz njenih fendic odločila, da je storil neoprostiv zločin, ki v "normalnih zakonih" zadošča za ločitev, morda celo za vpržunjenje, češ, normalen ded, ki da kaj nase, se bi kar sam odselil in šele kasneje dokazoval, da je ali ni bil kriv greha totga inkriminiranega "neprijetnega seksa" oz "seksualnega tveganja", hehe,, torej, da zasluži ali ne, da ga ženska zabriše vun iz stanovanja in se loči od njega.

E zdaj, če jo je tip pijan posilil in jo med seksom celo tepel, da bi mu pršlo, potem lepo sikter na policijo, pa ovadba, pa organi, pa sodnija pa fpržunjenje. Čeprav se imamo pravico čuditi, koji kurac se je poročila s takim, ma ni važno, tip si zasluži fpržunjenje.

Če pa jo je le pustil nedojebano, ker je prezgodaj ejakuliral, e to je pa druga zadeva. Saj ne, da to ni zločin, zgodnja ejakulacije, dedi moji je moralni in nečasten zločin in to velik, hehe, ma jebiga, v tem primeru imamo opraviti z nečim drugim. Moralno obveznostjo dedof, nje. Dolg časti in zdravega mačovstva, nje. Če se baraba brani, češ, da je tudi žena imela enako časa, da ji on ni kriv, da nima take mašte kot on, pa da mu ni nič rekla nikoli, da je njej to prekratek čas, da se napali in to pa to, da če se bi mu izpovedala preden so prjatlice iz njene kapekakomisije presodile, da bi on se poboljšal in to pa to, ji preostane samo eno: Da ona odide in ali sproži zahtevo za ločitev. Težko li je?

Link

Ni komentarjev: