četrtek, 3. januar 2013

1942947 - komentar kolumne "Zakaj Združenje Manager molči o Hermanu Rigelniku in izčrpavanju ACH" Stanislava Kovača

Stane, jebote, združenje Menđer je đouk, kompartijski klub nazisocialističnih komsomolskih egotriparjev, ki se patetično gredo svojo zlagano surrealnost, češ, da niso lopovi, temveč Ugledniki™.

Ko berem ta tvoj članek se ne morem odločiti ali gre za to, da imaš zelo simpatičen samosvoj humor, al ti to resno temu komsomolskemu združenju dajaš nek pomen. Ker te hočem spoštovati oz. ker je tadruga možnost prehuda, bom izbral taprvo, da si humorist s simpatičnim samosvojim špaga smislom za humor.

PS

Približno toliko časa, kolikor sem tu na forumu, opozarjam na tovariša Germana in še 30 taužent takšnih rdečebaronskih germanov.

Ko so v prejšnjem, prvem in do takrat edinem Janševem premijerskem mandatu, komaprtijski agitprop in nomenklaturni MnenjskiVoditelji™ v eter Absurdistana izstrelili neverjetno bebav spin o tem, da v Sloveniji ni bilo tajkunov vse do trenutka, ko so nekdanji trije člani kompartije in kompartijskega reciklata LDS bili ujeti z ročičkami v medu, sem opozoril, da je v Sloveniji tajkunov, tajkunekov in tajkučičev cca 30 taužent, oz. da so to vsi kompartijski nomenklaturni direktorji, ki so v trenutku, ko smo iz prve inkarnacije socializma prestopili v kučanovski socializem 2.0 bili po taisti kompartiji razporejeni po perimetru oblasti, vpliva in moči, na mestih direktorjev podjetij v Socialistični Republiki Sloveniji.

Od koder so iz prvih vrst, opremljeni in oboroženi do zob, "tri dni" pred ostalo rajo štartali v tek za zemljo, njihovi pomočniki pa tačs že menjali zastavice na terenu, ostrostrelci na stolpih vzdolž štartne črte so pa nepojasnjeno stali križem rok, namesto, da vsakogar, ki na tako nepošten način štarta v tekmo, kratkomalo ustrelijo, kakor velevajo pravila poštenega teka za zemljo. Seveda, da je tek, kot rečeno itak že bil zlagan, saj so njihove zelene zastavice bile prav tako že zapičene v zemljo, kar pomeni, da je tek za zemljo bil samo farsa, saj so si te kompartijski lopovi parcele ogledali, izbrali in zakoličili še pred uradnim začetkom kobajagi poštenega teka za zemljo.

TriDni™ kasneje je pa v taisti tek štartala naivna raja.

Ta zgodba o, z Lune s prostimi okami vidnemu izčrpavanju ACH je zgodba o rdečetalibanskih rdečekleptomanskih tajkunih in veletajkunu rdečemu Germanu, ki nam najbolj nazorno potrdi to mojo tezo, oz točneje to mojo observacijo dejanskega stanja.

Vsi rdeči direkotrji so po enakem vzorcu pokradli nekdanje družbeno premoženje. Če analiziramo katerokoli od teh več tisoč zgodb, teh več tisoč tajkunov nastalih med leti 1992 in 2004, vidimo ne le enak vzorec, vidimo tehnologijo, katere doslednost in enakost so garantirali celo isti notarji in odvetniki, ki so to izvajali za celotno slovensko kompartijsko nomenklaturo. Od ust do ust se je prenašalo kateri notarji in odvetniki "obvladajo" in je k njim treba iti, ko prihvatiziraš.

Z besedami se ne da enostavno opisati kako hudo žaljiv za temeljno inteligenco oz. temeljno kmečko pamet nacije je tisti spin o SamoTrehTajknih™, ki da so vsi Janševi, čeprav je šlo za vidne člane kompartijske nomenklature, ki so do včeraj s tovarišem Murglbabo sedeli na tribunah med tekmami in se sončili v svetlobi avreole oz. presfetlosti tovariša najljubšega vodje, med vsemi kratkonogimi voždi Murglorja. To so smeli zato, ker so kompartiji rihtali velike peneze za njen črni fond. Iz katerega je financiral cementiranje kompartijske večne oblasti. Beri - suspenz demokracije.

Če bodo zdaj kompartijski agitpropovci oz njeni žurnalisti in njeni mnenjskivoditelji™ še tovariša Germana - soustanovitelja in človeka št. 2 kompartijske lopovske Falange 21, hoteli v enaki redherring maniri proglasiti za Janševega tajkuna, češ, tovariš German je bil ves čas v eri vladavine kompartije™ tj. "levice", vzoren in časten državljan, predsednik parlamenta in to, zdaj pa, ko je Janša spet na oblasti, se je še on spridil in "postal" tajkun, bomo vedeli, da kompartijska pamet, ne le, da nima nobenih skrupul, temveč predvsem, da je njeno podcenjevanje narodove inteligence brezmejno, aroganca pa naravnost neverjetna in pravzaprav šokantna.

Že vidim članke tovariša DrMarkeša v sobotnjem Delu z naslovom "Janševa tehnolgija vladanja - zgodba o škodljivem načinu vladanja", v katerem bo tovariš Markeš v visoko sofisticiranem jeziku poskušal naciji "razodeti", da Janša ne sme vladati predvsem zato, ker med njegovo vladavino, poleg tega, da razpade DružbenaKohezija™, tajkuni nastajajo kot gobe po dežju, "...evo recimo uglednik tipa German", bo še za ilustracijo v članku pristavil tovariš DrMarkeš™.

DrMarkeš bo pojasnil, da je vzrok za to, da se celo takšni morlanovertikalneži tipa tovariš German spridijo in se v mlahavo moralnohorizontalno mehkokurčnost pretvorijo, tiči v tem, da je Janšev način vladanja, nasprotno kučanovskemu, tako zelo napačen, da tovarišijo iz rodu Ugledniki™ kratkomalo prestraši, jim ogrozi temeljno preživetje in jih dobesedno prisili, da se spridijo.

DrMarkeš bo na tej točki izrazil razumevanje za vse rdeče germane, saj da so ljudje preprosto ščitili svojo eksistenco in eto iz poštenih državljanov, ki so ves čas, ko je vladala Kompartija™, torej "levica", delali pošteno, potem pa nanekrat, čez noč v nekem Proteju iz čiste obrambe nagrmadili 40 meljonof, instantno takorekoč, ter si djali: "Hudirja, ni nam druge, kot pa, da med janševo vlado morfiramo v tajkune...nismo mislili, ma eto, mora se, jebiga". Auuuuu.

PPS
Sledeča takšna Stanetova zgodba bi utegnila biti tovarišica komsomolka in še ena domnevna ne-tajkunka Tatjanca, ki je ob odprtju Daničine poslovne šole na Bledu, kot UglednaMenđerka™ in članica združenja Menđer, seveda, govoreč pred diplomatskim korom in ugledniki™, tovariša Kučana na poseben način milo in ekstra poudarjeno obožujoče nagovorila.... pa zardela, kot gimnazijska brucka, hehe.

Tudi njena ZgodbaoUspehu™ je na las podobna Proteju in njenemu velikemu vzorniku tovarišu Germanu, tudi njeno podjetje izčrpavano crkuje na obroke in se še ne ve, ali bo sploh uspelo preživeti, zato, da lahko družba menđerov, točeneje - pretežno menđerk, hehe, odplačuje kredite uporabljene za odkup, ker so brez kapitala hotele postati kapitalistke in miljonarke. Vse je enako, le da so tiste babure seveda nekoliko bolj druga liga rdečih tajkunčičev, medtem ko je tovariš German prvokategornik iz zares notranjega kroga posvečenih in maziljenih. Prvokategornik, za katerega sem jaz že davno mislil, da je pokradel pa za sabo zamedel vse sledi. Uspešno!

Ma, evo vidimo, da je Bog res velik in da nobeni klepto spaki ne da zares velike oz popolne pameti, temveč jo po temeljnem dizjanu naredi tak, da je luknjičasta kot švicarski sir oz nekoliko prekratka. Naj bo, tako je edino prav. Kako drugače bi lopove ufatili, nje™. Tovariš German bo verjetno vse nakradeno obdržal, ma "ugleden" pa ipak ne bo ostal, hehe.

PPPS
Sicer pa, nje™, zelo preprosto nje™, Finace spet napadaju Zokija, nje™, zelo preprosto nje™, ve se zakaj na Hermana, nje™, zato, ker je Zokijev frend, nje™. Tu ne gre za Hermana, nje™, ampak se je zgodila napaka, nje™, sistemska napaka™ nje™, zgodil se je Zoran Jankovć, nje™. Gonja, nje™. Spet pišeju Finace, nje™, spet Finace, nje™.

Link

Ni komentarjev: