nedelja, 13. januar 2013

1958210 - komentar članka "Dostojna Slovenija" Simone Toplak

Da je nujno, da Janša ostane, ker gre za širši okvir, za reforme, ki jih lahko spelje le vlada pod njegovim vodstvom, je laž. Resnica je ravno obrnjena. Reforme lahko spelje ta koalicija legitimneje brez Janše.

Simona, veš v čem je tvoj problem? Tvoj problem je v tem, da ti očitno nisi sposobna videti pravega razloga zakaj Janša naj ne bi odstopil. To z "reformami" , ki naj bi propadle, je tako mimo, da bi te moralo biti sram, da to proliferiraš, oz. jemlješ resno (če to govori kak esdeesovec, a la Tanko, recimo. To seveda ne pomeni, da hočem reči, da ni razlogov, zakaj bi naj Janša odstopil, oz celo več za vedno izginil iz tekme za oblast v Sloveniji. V pravilnem vrstenem redu, ko pred njim odidejo drugi. oz. ko jih oddidejo!

Dovoli, da ti pomagam. Ker proti Janši v tej državi teče srdita udbokomunistična gonja praktično od takrat, ko so ga zaprli na Roški, gonja, ki jo vodijo Kučan, "kučan", Kučan™, Kučan® , MurgljskaPrelatura™ in vsi NjihoviSvoji™ udpopizduni, in ker se tudi sedaj instrumetalizira te kobajagi proteste "naroda", ker se na trgih zbirajo rdeči zombiji z repeti, pirjevci, štrajni in podobno komunistično sodrgo v prvih vrstah, ki imajo samo dvoje, sline, ki se jim iz žnabelj cedijo spričo neutolažljive požrešnosti in hlastanju po oblasti komunistov in komunajzerizma in nespodobno odkrito izraženo aspiracijo, da mora Janševa vlada pasti, ker jim pač ni uspelo narodu podtakniti Jankovića,...itd, ...

...ima Janša vso pravico do kljubovanja. Jaz bi na Janševem mestu visoko v zrak dvignil istegnjenega sredinca in naciji, falangi N581-H572™, pirjevcem, štrajnom, repetom, udbašem, Kučanu, "kučanu", Kučanu™ in Kučanu® sporočil naslednje:

"Odstopil bom takoj in brez odlašanja, ma, le takrat, ko odstopijo pred mano vsi komunisti, torej Janković, Pahor, Lukšič, Erjavec, Žerjav, itd, ki se imajo politično upokojiti za vedno, in ko Kučan neha srati po sceni tam iz kote Sljašćičarna™ in neha s špetirmaherskimi zarotami, ki na vse kriplje poskuša narodu vsiliti kontinuiteto komunajzerizma. In ader wordz, ker je to mission imposible moj mesiđ vam v prevodu pomeni: Ko vas jebe pizdeki, če sov am dobri ti komunisti, sem jaz angleček, zato, pepeki moji, ne bom odstopil, pa me izvolite zamenjati".

Da ne bo kašne pomote, naj eksplicite povzamem: Janša ima pravico, da ne odstopi zato, ker je to, kar se sedaj dogaja z Lune s prostimi okami vidna in razpoznavna in berljiva gonja komaprtije proti Janši. Pika! Zokija se pa poskušajo elegantno losati, ker je z lopovluki šel predaleč in je že politično truplo, ki jih med napredovanjem samo ovira in jim od smradu razpadajočega trupla grozi tifus, zato bi ga z nosili vred radi odvrgli, pa eto jim prav pride reči: ne samo "desni" koruptivni Janša, tudi kobajagi levi koruptivni Zoki mora iti. hehe. Kako priročno. In prozorno!

Če pa temu ne bi bilo tako, mislem, če ne bi tu šlo za orgijanje udbobeštij, bi seveda morali odstopiti in se s političnega odra in zaodrja umakniti vsi, na čelu s Kučanom, Jankovićem, Janšo, Pahorjem, Lukšičem, itd, vsi, ki so sploh kdaj bili člani katerekoli slovenske politične stranke in ali delovali v oblasti ali parlamentu ali v politiki na sploh.

P: Moja pozicija in odgovor na vprašanje ali je Janša koruptiven in lopovski: Seveda je, človek, ki predlaga in izglasuje v parlamentu takšno roparsko protinarodno pokojninsko zakonodajo, tolerira takšno davčno in prispevkovno-reketarsko zakonodajo in vse to v recentnih časih počne celo družno s komunisti, je ultra lopov, reketar, zločinc, fašist.

In v tej deželi je najbolj od svega narobe to, da njega in komuniste, s katerimi je skupaj storil ta zločin proti narodu, snuje nove in bo storil še nove takšne velezločine proti narodu, ne pozovejo oz ne pozovete novinarji na odstop zaradi tega, ne pa, da ga na odstop poziva nekakšen poklicnolevičarski kučanovski pudljček in wanabe Dr Wocon alias Rok Praprotnik. In nekšna sumljiva brezzoba in brezjajčna komisija.

Link

Ni komentarjev: