ponedeljek, 7. januar 2013

1947623 - fritzlovska paradigma slovenskih naziinteresnikov

[FIN-492434]
OK. Sedaj imamo politike (Šušeršič in Co.), ki zagovarja popolno nasprotje nacionalnega interesa, prej smo imeli politike, ki so popolnom zagovarjali nacionalni interes. Prvič: ali sploh kdo v Sloveniji točno ve, kaj je nacionalni interes; ali so to domači lastniki, ali je to popolnoma javni šolski sektor, ali je to državno lastništvo firm.., ali vse skupaj). Kako je mogoče, da je bila prej ena skrajnost, sedaj pa druga skrajnost, najboljša rešitev? Ker ne maram skrajnežev, je po moje za Slovenijo najbolje zmerna rešitev: vsakega po nekaj. Sicer pa: zakaj imamo v politiki vedno neke profesorje ekonomije: Viele Professoren, Staat verloren, so rekli Nemci, Slovenija pa je v tem oziru vzoren šolski primer.

Zelo preprosto, nje™.

Slovenski nacionalni interes je fatamorgana. Fumis vaginalis! Zgolj demagoški, mudološki, retorični izgovor naših klepto-fašističnih fritzlov, da kobajagi oni z zapiranjem v klet zgolj "skrbijo za hčero". Da se revca ne pokvari, nje™. Da ne zaide v droge in kurbarijo. Nje™.

Slovenski lopovi so pogruntali patetično naivni preprosti slovenski folk, ki se kuri na spiko o zaščiti nazi interesa in so to, na verbalni ravni, temu disfunkcionalnemu in emotivno depriviranemu ubogemu folku tudi servirali. In to je fse, akr je o nazi interesu pomembno povedati in vedeti.

Pač samo in zgolj - demagoški alibi fritzlov.

Slovenski fritzli so pač reagirali, kot vsi požrešni sluzasti ogabni pošastni predatorski črvi alpa bakterije MRSA.

Primitivna sodrga je to. Spredaj so žrli, pa požrli vse do česar jim je uspelo priti, zadaj so pa drekali, nacijo, beri - svojo hrano, so pa zaprli v klet, da do njenega mesa ne more nihče razen njih. Etoooo. To ti je ta famozni "nazi interes". Oz njihov interes. NjihovSvojInteres™. Nazi interes teh ljudi je njihov interes zapiranja trga vsega od blaga, storitev, delovne sile, idej in ideologij v monopolno-kartelno fritzlovsko klet, da lahko tam sami brez nadležne konkurence mračijo in oblačijo.

In niso se ustavili samo na tem, da maksimalno kolikor se da preprečijo stik nacije s tujim kapitalom, ki bi utegnil odvzeti primat tem slovenskim fritzlom, čigar pamet se je kisala med stoletnim bedn vegetiranjem v intelektualno zatohlih podalpskih dolinah, ko so se na lastnih dvoriščih hudokurčili proti tujcu in njega nadvladi tam iz oddaljenega Rima in Dunaja in Pešte in Beograda. Tudi na notranjem planu so se te klepto fritzli organizirali v klane, ki so vsem drugim slovenskim podjetjem preprečili dostop do trga. In prevsem striktno preprečili svobodno tržno tekmo. Na primer: Telekomu dobavljajo točno določeni klani. Državni upravi dobavljajo točno določeni klani. Do kraje avtocestnega denarja so imeli dostop samo točno določeni klani. In to niso bili samo zodarji in hilde in podobni gradbeni baroni. Tudi občinski moguli vzdolž trase so del te zgodbe.

Eto, s tem je modus operandi in modus vivendi slovenskih mafijsko-kleptomanskih fritzlov priti mač povsem opisan in elaboriran. Tu bi lahko nehal in bi bilo že vse povedano. hehe.

Pač, naši klepto-naziinteresni fritzleki so kot kakšni najbolj zagovedani Šiptarji iz najbolj zagovedanega zakotja Kosova. Svoje ženske zaprejo v dvorišče s 6 metrov visokimi kamnitimi zidovi, jih tam v bistvu de facto zlorabljajo kot živali, posiljujejo in filajo s spermo, da rojevajo serijsko, vmes jim pa govorijo, da jih imajo tako zelo radi, da so jim v njihovem interesu, takorekoč "naziinteresu™", zgradili zidove, da jih zaščitijo od "posiljevalcev" iz zunanjega sveta. Logično, nje™. Zelo preprosto, nje™.

Naša žurnalistična falanga N571-H572 je našim fritzlom zdušno asistiral, ko je pisala, da ograja okrog dvorišča je fajn da je, saj, če pogledamo madžarska in češka "dvorišča" koder ograj niso meli, oz so jih rušili, pa so jim zdaj ženske bojda same kurbe, pa tujci so v njih brizgali™ s svojimi brizgalnimi brizgami, nje™, pa one so od serijskih orgazmov veselo grulile, kar se nea spodobi, nje™, pa to nea je kul, nje™, bolje je, če Šiptar svojo zapre v ograjo, jo posili ko utegne in ko se mu dvigne, njegov foter jo pa posiljuje vmes, ko je on na začasnem delu v burekđinici v Sloveniji, nje™. To počneta iz plemenitih vzgibov, da jo zaščitita™. Pred ksenoti, nje™. pa toti ksneoti so vsi napačni, ker imajo predolge in pretrde kurce, od katerih naše nežne pupike utegnejo fasati raka na maternici, nje™.

Točno ta paradigma velja za slovenske naziinteresnike. Ta in nobena druga. Slovenski naziintersniki so bedniki, ki svojih žensk ne upajo peljati med ljudi, kaj šele izpsotaviti "tveganju" delovanaj šaram drugih moških na njih: kaj šele izpsotaviti tveganju, da jih drug moški osvaja. Sami so ap impotentni in perverzni do amena. Ne seksajo mapak orgazmirjao izključno na sprijena početja. Recimo, tako, da se poščijejo ali poserejo na partnerko. Eto to so slovenski nazi interesniki, ko jih opišemo preko odnosa moški ženska. Now you now what I mean, nje™.

Nazi interes is the last refuge for scoundrel press.

Link

Ni komentarjev: