ponedeljek, 21. januar 2013

1971714 - kako Kučan opravi z volilnim telesom

:-)
PS
Sej praum, nje, zelo preprosto nje, jebeš volivno telo s katerim Kučan lahko opravi tak, da nad njega pošlje avšo Konkubinskojo Kokainskojo, alpa nizkovejevno mono Pahorja in mu to, strogo tehnično gledano skoraj rata tudi z liki tipa Zokisus rhesus tabularasis saraorcesis.

PPS
Ko sem bil v JLA je bil nek ćaršijski lezilebovićki šahovski nadrkanec, ki je po cele dneve letal od enega do drugega izzivajoč na partijo šaha. Ko bi mu koga uspelo spravit za mizo, je govoril, "tebe bom z levo roko premagal."

Si kar živo predstavljam Kučana kako je med pošiljanjem v volivno tekmo svoje najbolj recentne opice kontempliral in si v brado mrmral: Mamico vam butalsko SLO volivne ofce, z vami bom opravil z levo, vi moje pohlevne slo volivne bićiz, za vas mi zadostuje že opica iz rodu rhesus tabularasis saraorcesis, polej pa odpre kletko in Nevi Črešnar Pergar ukaže: Vzemi vun toto kratkonogo modrooko, ja to na levi, ja Zokisusa al kak jo že kličemo, obleč jo malo drgač, da ne bo kar naprej v tisti pretesni polo majici in tistem puliju z zadrgo in jo pošlji v volivno tekmo. ...Ajd ne seri Neva, ti boš tej opici osebna visažistka in basta. Ka te je to kaj tacga?! Koga drugega pa naj določim Zokisusu za visažistko, onega polizanca iz Ribnce, ki s svojega kuharja ne razjaha če ni ravno potres 9 stopnje po Merkaliju, Viranta s tistimi ozkimi gej cunjami iz Zare, morda, ...ma, lepo te prosim..., junouvotajmiin?!

Pa na Delo, pa Tošu in Damjaniću naroči da se pojavijo pravi rezultati anket in to. Pa Tanja ga naj povabi v oddajo, pa vidi tam z Grego, Markešem in Miheljakom kaj lahko oni in to....ma, Neva jebentiboga pust zdaj spiko o tem da uradno nisi več v F21, to so zdaj volitve, F21 gor ali dol.

To more Kučko Slovence patološko podcenjevat, če jim sporoča: Ma z levo vas bom osvojil, za vas je že rhesus tabularasis saraorcesis ko Einstein za gliste.

Link

Ni komentarjev: