sreda, 23. januar 2013

1975412 - komentar članka Petre Sovdat "Kaj je bolje: zblojenec ali lažnivec?"

Petra,

Zapletla si se v blodnjak Slovenistana. Iščoč tovarišico Resnico hčerko Janeza Novaka, ki stanuje v ulici Normalia 69, si ti zašla v ulico AbNormalia 69, ker si površno brala napis na začetku ulice.

In eto tebe, zdaj se sirota matraš, bajta v katero si vstopila je brez lifta, ti sopihaš ke gor proti stanovanuju št. .... ugani koliko... jap tudi stanovanje je št. 69, da te ja čmbolj zmede, kanede. heh.

In prideš ti gor in tam ti odprejo in ti razlagajo, da to sicer je naslov 69, da pa je ulica AbNormalia in ne Normalia. In veš kaj ti počneš. Ti se delaš, da je vse normalno in ok, delaš se, da si na pravem naslovu, insistiraš, da je to Normalia in gagaš, da v vsaki Normaliji je št. 69 in st 69 in normlano je da tam ej tudi Janez Novak, in tak ti naprej sprašuješ, kje je toti Janez Novak, in je živ bog ne uspe dotajčit, da tam ni nobenega Janeza Novaka in nobene Resnice Novak.

Ti vsem povprek očitaš enak greh deluzije oz zblojenosti, ne vidiš pa v čem je tvoj greh, ki je natančno to - neke druge vrste deluzija oz zblojenost, ker si nasedla, da živiš v rpavni državi, ki da funkcionira.

Ne, Petra, mi nismo normalna država, ne nimamao pravne države, ne, KPK ni izraz normalne pravne države, ne KPK ni ravnala striktno po zakonih in ne KPK ni dokazala ničesar, niti je korektno ugotovila kar tam navaja. KPK je proizvedal nekšne polresnice in polresnice so, kot pravi pregovor NEVARNE. To je vedel že tovariš Goebels.

Sranje KPK, da so njihove "najdbe" dokončne in antaćbl iz nas ne bodo naredili normalno državo in ne morejo nadomestiti normalnost in legalnost procesa, ki je umanjkal. Klemo lahko sladkoreči in gaga englosaške pregovore kolikor mu volja, kajti natančno to zdaj pokaže, da je tenek. Naj pregovor aplicira nase pa bo videl. Idi ga vprašat zakaj ni spošptoval zakonske procedure. Idi pa mu potem povej ta pregovor iz okvirčka, pregovor o dejstvih in pravu. Deal?

Ali sta Janša in janković res storila vse napake, oz. dovol napak oz. tisto, kar se jim očita ne vem, lahko se celo dogovoriva, da naj bo, da sta. Če je KPK takšna kot je, če se dogaja to kar se, potem KPK in njena načelna mnenja ni prava pot. Ne moremo sterat JJ in ZJ v kot, dokelr pravi organi na zakonit način ne dokažejo zlorabe.

Od Janše, ki je pod baražnim ognjem kompartijske mašinerije že poltretje desetletje pa je malo preveč ambiciozno zahtevati da naj ravna kot nemški prezident, češ, odstopam da lahko v miru dokažem napačnost ravnanj in zaključkov KPK. Tam pa sedi Praprotnik, ki je poldrugoi desetletej bil kompartijski falangist ko je linčaril propti Janši. Tudi jaz ne bi odstopil iz principa. Ko bo pa Slovenija kot Nemčija v vsemu, ko bo zadeve reševala pravna država in ne neka tam KPK, ki je kadrirana tkao, da odigra rolo hitrega sodišča Kompartije, bodo politiki odstopali, ni se treba bat. Tudi Janša. Sanader nikdar ne bi sedel, če bi Hrvaška imela namesto USKOKa nekšno bizarno KPK.

Če je res vse tako jasno in očitno, kaj potem v tej naši Abnormaliji čakajo The Organi. kako to, da tožilec ni že odredil magari samo preiskavo v Janševem primeru. Zakaj ga ne zazslišijo? Zakaj ne ukrepajo po ugotovitvah te jebene KPK?

Res je, meni KPK ne bi štela nič, četudi se Janković in Janša ne bi puntala. A vidiš, da se oba puntata? Odkod VamNekaterim(TM), hehe, toliko jajc in samozavesti, da veste, da sta Janša in Janković res zagrešila vse to, kar jim KPK očita? Jaz ne najdem dovolj elementov, da se bi vam pridružil. In dokler jih ne najdem štejem, da se vi drugi greste linčarstvo brez listnice.

Pazite, da vas na koncu ne bo sram. Je pa res, da lahko izpade, da boste na koncu balade stali na vrhu hriba in se tolkli po prsih govoreč "Kaj smo mi vam govorili, gnila sta, KPK je vse točno ugotovila". OK, če boste fino za vas, mene pač ne bo nič sram, da sem insistiral, da se počaka na preiskavo in razsodbo pravih organov, ki ne sodijo na način kot sodi kompartijsko hitro sodiščle, kjer preiskuje tovariš Praprotnik, razsodbe pa arogantno medijem sporoča tovariš Klemo Eliot Wanabe Ness.

Ja, Petra, tega mi pa ne moreš ne vzeti ne ovreči - Praprotnik in Klemo sta milo rečeno neprimerna za to kar počenata. Zakaj? Zaradi tega kar sta počela prej, eto zakaj. KPK pa tako ali tako ni pot, Klemo in Praprotnik gor ali dol!

Link

Ni komentarjev: