nedelja, 20. januar 2013

1971023 - koliko je Slovenija demokratična

[Bigo1]
Res ugotavljam, da je forum financ postal leglo skrajnih desničarjev. Ker kar tukaj berem, lahko podpira in napiše le nekdo, ki ga opisujejo naslednje alineje:

1. ne spoštuje zakonov pravne države
2. nima pojma o temu, kaj je Protikorupcijska komisija ugotovila, da ne govorim o temu, da ne ve niti to, da ugotovitve PK-ja niso obsodba AMPAK ZGOLJ UGOTOVITVE!
2. zagrizen član stranke SDS in ni sposoben logičnega enostavnega objektivnega kritičnega razmišljanja
3. ne loči razlike med ljudmi, ki so se borili za obstoj slovenskega naroda in med ljudmi, ki so prisegli zvestobo okupatorju, zato, da so rokice pomočili v med, ker so postavili svoje potrebe pred potrebami obstoja naroda
4. Izpran mozak, ter pomanjkanje resničnih informacij5. potomec ljudi, ki so se borili na strani okupatorja

Vse to pišem zato, ker sam NE branim NE LEVIH NE DESNIH politikov, če za njih obstaja sum korupcije! Zakaj nebi svoje nedolžnosti izkazali na sodišču? Zakaj v vseh drugihdemokratičnih državah deluje enostavna logika in ljudje za katere obstaja sum korupcije (SAMO SUM) avtomatsko odstopijo. Pri nas premier države (človek, ki naj bi bil vzor ljudem) NE SPOŠTUJE zakona in drzavnih ustanov. Zakaj bi jih potem drugi? Lep vzor, ni kaj. Da ne govorim o neprestanem razdvajanju naroda. V vsakem stavku so omenjenji partizani- v žaljivem pomenu. Res lepa pobudnica za prihodnost slovenskega naroda. Dokler ljudje ne boste sposobni razmišljati kritično, nas bodo taki ljudje izkoriščali, dokler se bo dalo.

S svojim postom imaš dve težavi.

Pri prvi težavi te jeba logika in nedopustne asumpcije, ki jo sicer lahko drugič omiliš, če si ogledaš odebeljeni del citiranega teksta in doumeš, da živiš v državi, v kateri so komunisti na 45 padlage nadaljevali orgijati tudi po letu 1991. In ader wordz, gre za nedemokratično državo, za komunistično djamaihrijo, za nepravno in nedemokratično vukojebino, v kateri še danes zelo radi potom nekakšnih ad hoc izvensistemskih komunističnih hitrih sodišč v formi nekšnih bizarnih komisij in v formi ultrakomunističnih militantnih in nedojebanih tožilk vodenih zasebnim sovraštvom tožilke in nekšnih karbarskih pisunov, sovraštva do tekmeca nomenklature - Janše, kompartija izvaja svoje dachauprocesne orgije.

Veš maestro, ko nekdo na leseno ograjo v bližini luknje v dili napiše s sprejem "pička", to ne pomeni, da bo pameten človek, ki misli z lastno namesto s Kučanovo oz Praprotnikovo glavi, rinil kurca v leseno ograjo.

A kaj bi ti vedel o tem, tebi sta "Demokratična Republika Kongo" (DRK) in Komunistična Republika Kutschanland (KRK) oz. Slovenija demokratični že zato, ker sta ljudožerec Joseph Kabila in komunistični samodržec Kučan tako samoproglasila svoji fevdalni državni tvorbi osnovani na krvi in zverinsko izmučenih dušah v rudnike živih zazidanih in v jame na plitvo zagrebenih žrtev njunih kompartij in eskadronov smrti, njuni repeti pa vse skupaj zapakirali v knjige in učbenike, ki jim jih plačuje režim, da lahko gagajo o oksimoronski umu žaljivi "polpretekli preteklosti" in takim kot si ti perejo ume.

Zato ni nikakršnega temelja, da to nedemokratično vukojebino, v kateri že 22@45(TM) brez pavze orgijajo komunistični zarotniki, reketarji, kartelni klani in podobna mafija, ki je povrhu še rdečetalibanske provinience, ter prisega na levo in levičarstvo, primerjaš z demokratičnimi državami, v katerih nimajo nekšne gozdno-hitrosodne revolucionarne komisije, razen, kadar želijo doseči, da se problem ne reši, temveč imajo delujoče redne organe, ki ne pisunijo nekšna smrdljiva patetičnapepeloposipaanju in gnojničenju namenjena načelna mnenja usmerjena k elimniaciji in razčlovečenju političnih tekmecev, temveč, skrajno senzibilno in strogo v skladu z zakoni, spoštujoč proceduro, z možnostjo ugovora in korekcije netočnih podatkov, spišejo in sodniku predajo obtožni predlog, ampak le takrat, ko o dejanju, napaki, zlodelu ni niti najmanjšega dvoma, torej je v iber rock-solid, pa tako s corpus delikti detektiranemu gnilemu političarju ne preostane nič drugega, kot pa, da odstopi. Ker natančno ve, da ostati pomeni še večjo škodo za politika in stranko, a kazen po zakonu mu itak ne uide. Politiki so pokvarjeni in inherentno ljigavi, niso pa glupi.

Kar se pa drugega problema s tvojim postom tiče, pa ti niti bog več ne more pomagati. Žal. To bi Klemo stopil na vrh gnoja in se petelinil, da je mnenje glede tega dokončno, hehe. A jaz ne bom, izvoli se zagovarjati. Prepričaj me.

Gre namreč za to, da tvoj tekst brez vsakega dvoma izdaja prokomunistično ofco z opranimi možgani in virusom komunajzerizma podtaknjenim globoko v hipofizo in amigdalo, medprostor med obema, ter v frontalno režo, al kježe, pač tja, kjer je center za dojemanje realnosti.

Ta virus ti onemogoča sploh prepoznati lastno okuženost s komunističnimi lažmi in agitpropovskim gnojem, s katerim si do vrha napolnjen. Očitno si ves čas svojega patetičnega vegetiranja na tem svetu bil izrazito receptiven za ta komunjzer agitpropovski lažljivi gnoj.

Odtod je tvoje sprenevedavo potuljeno in ultimativno nerealno gaganje, da nisi ne levi ne desni, ne le patetično, temveč že burleskno in pomilovanja vredno.

Dovoli, da ti jaz, kot neinvolviran zunanji observer povem kaj si ti: Ti res nisi ne levi ne desni, ti si komunajzer-talibaniziran blento, ki se tega sploh zavedeti ni sposoben A tolaži se, nisi sam, takšnih je v tej deželi vsaj 550 tisoč, skupaj z vsemi drugimi v bedne approvalseekerje vzgojenimi begavčki, ki se imajo za razumnike, pa vas je vsaj 800 jurjev. To mi govorijo volivni razultati in modus operandi t.i. slovenkih wanabe izobražencev, ki se radi tolčejo po prsih izjavljajoč, da so levičarji, kot bi to bilo kaj za pohvaliti se.

PS
Evo recimo za ilustracijo in meritev kako zelo ti mimo rukaš in kako nimaš pojma in kako slabo znaš prečitati oz. oceniti kdo je kdo:

1) Preberi si članek Protikorupcija po slovensko, da boš videl kako komisija krši zakon.
2) Nisem član SDS.
3) Poleg tega, da se s tem, ko gagaš o borbi za narod in o kolaboraciji, samoizdajaš, da si rdečekumunajzarski taliban, ti povem še to, da ti nimaš umskih sposobnosti doumeti kdo se je boril za narod in kdo je narod zazidaval živega v rudnik in metal v fojbe in v nočnih orgijah komunističnih eskadronov smrti pobijal narodove najboljše sinove, v številu, ki je prekosilo število pobitih po okupatrski Italiji, in kdo je narodovo inteligenco, industrialce in veleposestnike, pobalinsko, uzurpirajoč si pozicijo boga na zemlji po mafijsko obsodil na smrt in zverinsko ter zahrbtno moril pod okriljem teme.

Poleg tega, da nisi sposoben "videti" in dešifrirati kdo je narodove antiokupatorske idealiste zapiral v gulage, si s svojim distortiranim in s kumunajzer agitprop lažmi kontaminiranim umom povsem neprimeren za gaganje o tem. Zato šuti, samo šuti, šuti moj komsomolček mali....

4) glede te točke ne vem ali se bi zjokal, al samo histerično in resgnirano smejal. A ti si pa tisti, ki imaš "resnične informacije", al kako? No, če se zdaj hitro korigiraš in pod to točko na koncu dodaš "majke mi sudija, rekla mi tovariša Repe in Pirjevec", ti bom jaz kobajagi naj verjel, da ti um ni ispran. Auuuu!

5) Nisem potomec ljudi, ki so se borili na strani okupatorja. Ne boš verjel, a komunistična laž, da so proti komunističnim zlodelom le sinovi okupatorjevih slug, je samo laž. Proti smo tudi mi, ki nam niti komunsti niti okupator niso ljubi. Ha! Kaj čmo, pa zaj, pimpek rdečetalibanski?

Se ti bo zdaj tvoj smešni kumunajzer-shizofreni svet, ki se hrani s paranojo o notranjem sovražniku in petokolonaših, zrušil, al kako? Sicer pa, če prebereš kdaj še kaj drugega in mimo pamfletov komunajzer agitprop jurišnikov, boš razočarano ugotovil, da so tvoji svoji kumunajzarski idoli v 2. sv. vojno vstopili na strani Hitlerja in se od Hitlerja ločili ne takrat, ko e napadel Jugo, temveč ko je napadel Staljina, med vojno pa večkrat grozili zveznikom, da jih bodo skupaj z okupatorji napadli, če se proti njihovi volji izkrcajo v Istri ali Dalmaciji. Idi čitaj, pa skuliraj, maestro komsomolček.

Link

Ni komentarjev: