ponedeljek, 28. januar 2013

1983299 - skupne točke Benita, Dolfeta in naših kseno fašistov

Ne samo comrada Benito, najprej so njegov ata - vaški kovač bili ekstremni militantni socialist. Tovariš Benito je bil tako ekstremen inu militanten, da je iz takratne Italije moral zbežati v avstrijsko južno Tirolijo, kjer je po gostilnah agitiral, tak kot Titek e frateli v Jugi. Seveda se je zelo lepo počutil tudi v bavarskih pivnicah, koder je že agitirala Hitlerjeva sodrga.

Benito in Dolfe sta socialista ostala do konca, le da sta vmes v času vojne dala duška NAZI- komponenti besede nazisocialist. Tak, kot so to storili tudi naši nazisocialisteki, nemudoma ko so ušli izpod škornja jugo-kompartije. 

Ko sestaviš mozaik iz naših takratnih uradnikov in ministrov in strank in prezidentov, glede na njihovo provinienco in dejstvo, da so vsi razen peterleta iN janše v bistvu Kučanovi falangisti, vidiš, da je NAZI- predponska komponenta iz termina nazi-socialist, našim srpokladivarskim kseno-fašistekom fino vudrila vun izpod rdeče barve in gaganja o demokraciji in bracvuin enotnosti. Ko so nervozno hiteli brisati iz nekšne bizarne evidence zgolj in samo južnjaške reveže, Angležev in Avstrijcev iNn Nemcev in Taljancef, pa seveda niso imeli jajc brisati. To je najbolj podla oblika NAZIsocializma. Podobna Hitlerjevi, le da je Hitler imel pik na Jude, naši pa na južnjake.

Zato so se naši naziKobajagiSOCIALISTEKI tak fino ujeli z našimi NAZIreketarji-državnokapitalisti drugih polit-provinienc. In Dolfe, Benito in Brozek in Kučan so vsi po vrsti prakticirali državni kapitalizem v rokah in pod komando mafijskega kartela nacifašistične kartelne kamarilje, beri - njih samih. Temu so rekli socializem in nazisocializem. Naši so tisto predpono NAZI- skrivali kot kača noge, ma jebiga, ko pogledaš vso to gospodarsko ksenofobijo in izolacionizem in povsem nepotrebno nervozno brisanje evidenc ksenotof, tega njihovega NAZI- elementa pač ne morejo skriti inu prikriti.

Link

Ni komentarjev: