četrtek, 31. januar 2013

1988486 - izdelava nekega turističnega slovarčka je posesala 150 davkoplačevalskih tisočakov

Ta primer je odličen za zdravljenje skupnosledarskih rentarjev od sindroma kuplanja na državno siso za vsako nebulozo, ki zrase na podstrešju razvajenih in ali pokvarjenih in ali preprosto požrešnih rentarskih prisklednikov.

Recimo, ko se en tak prisklednik spomni, da bi potom nekega nebuloznega slovarja rad nacuzal za 150 jurjev iz davkozavezančeve blagajne, bi moral naprej s totim svojim super-duper bizines planom romati h kakšni zasebni založbi. Tam bi moral zasebnega investitorja s pomočjo parametrof in atributof bizines plana, ne samo očarati, temveč iz sez številkami in fakti bruti zadosti kredibilno in prepričljivo prepričati, da trg za toti slovar obstaja, da interes je in da odjemalci bodo garant in da se s tem da doseči te pa te konkretne merljive koristi.

Potem bi zasebnik odločil reskirati svoje peneze, pa s tem romal k toti državni ARRS (Dobro, ne bomo zdaj že na začetku zdravljenja odpirali pretežkega fprašanja, zakaj bi ARRS oz država sploh financirala takšne nebuloze). 

Kakorkoliže, tam na toti jebeni ARRS bi poslovnik, skedjul of otorizejšn in fse drugo predvsem pa državni zakoni, ki so jim zavezani morali biti takšni, da ARRS reče pizdeku privatniku, Ok, podpiši se tu na pogodbo, pogoji so pa naslednji:

Ako ti želiš, da ti povrnemo en sam cent od totih 150 jurčkof, izvoli fse to najprej na svoj lastni riziko financirati sam, produkt spravi na trg in se tu pri nas oglasi z dokazili, da si imel "xyz" odjemalcef, od česa jih najmanj "mno" odjemalcef niso državne firme in ali kako drugače iz proračuna financirane organizacije, potem ti bomo takrat to povrnili. Ajt, sikter!

Eto, vidite. Pa nas zdaj nič ne bi skrbelo in ali zanimalo ka je tota pupika res slaba, pokvarjena, nategunska in če so oni na ARRS koruptivni.
Ker, če res ni še niti izdelka, kaj šele da bi imeli že totih "mno" kupcef, polej do tega trenutka država ne bi dala niti centa. Oz nikoli ne bi dala, saj če zadev ni do določenih deadlineof v pogodbi, se privatnik pač naj jeba sam s svojo orgijo butalizma, Dobro?

Link

Ni komentarjev: