četrtek, 24. januar 2013

1978985 - kdo so komunajzerske ovce

[mhorva35]
Tukaj počneš popolnoma enako kot vrač- kdo je zate komunajzerska ofca?
Tega Zokija si enkrat že nekam vtakni pa Janeza tudi, ker je skrajni cajt po 20 letih nehati poslušati eno in isto in oba sta ta pravšnja odgovorna za kontinuiteto.

Zame so komunajzarske ofce vsi, ki s svojim vedenjem v volivni igri in v javnem političnem diskurzu insistirajo na brutalnemu komunističnemu reketiranju in davčni diskriminaciji, pizdeki, ki volijo kumunajzer stranke, ki so nastale kot reciklati in derivati KPS, ki si je nekoč zaradi kamuflaže sama dala nadeti ime "zveza" komunistof (kot, da je s tem kaj bolj sprejemljiva), ki si je potem znova nadela taužent kobajagi psihodeličnih samopoimenovanj v demokratične in celo liberalne stranke, ko se je distribuirala v nove offspring derivate in reciklate, ki so pa nadaljevali furati isto reketoroparsko doktrino in seveda njim vsem povezovalno mantro utrjevanja komunisičnih laži in pravljic o ww2.

V imenu vsega tega so kumunajzer ofce nadaljevale voliti te njihove svoje. Da jim a ne bi kdo njihove lažgoše poimenoval s pravim imenom, vred s Teharji, kočevskimi fojbami in barbara rovi. Zato ahtajo tam na oblast, nje.

Da je zadeva še hujša je vsa politkamarilja slovenske partitokratske scene, vred z Janšo in njegovimi andreji-s-štajerske del doktrine in politik in modusa operandi kumunajzer beštij kratkomalo posvojila in nam eto tudi oni vsiljujejo taisti državni reket in davčno diskriminacijo in roparsko-ekspropriativne zakone.

No, a sedaj veš kdo je kumunajzar. In kdo kumunajzer ofca, ki vse to zlo pridkano voli, podpira, zagovarja, brani, čisla in povzdiguje, ter nekateri celo srdito na vsemu temu isistirajo domišljajoč si, da je to nekaj drugega, nekaj, ki zasleduje višje smotre in to pa to, nje.

In ja, Zoki je kumunajzar, Zokijevi volivci pa kumunajzer ofce. In dokler bo Janša harmonično-idilično vglašen s Kučanom in njegovimi, sprejemal takšne ekspropriativno-roparske, nasilnouravnilovske, reketarske in prevarantske pokojninske zakone, je tudi on kumunajzar in tudi njegovi volivci, ki ga bodo še kdaj volili so kumunajzer ofce. No ja, ali pa vsaj pro-NAZIsocialstične ofce, če že niso ravno pro-naziSOCIALISTIČNE ofce.

Dobro?

Link

Ni komentarjev: