četrtek, 1. marec 2012

1600226 - basen o komunajzerskih "preobrazbah" in tovrstnih percepcijah komunajzer fanov

[amy2011]

Neka eskimska basen gre tako: Pedofil je v 45™ padlage brutalno posiljeval otroke, potem se je pa odločil, da še naprej nadaljuje s posiljevanjem otrok, le preimenoval se bo iz pedofila v pediatra, pa eto v seštevku že 22@45™ posiljuje pedofil otroke, le da se poslej kiti z nazivom, ki si ga je sam podelil - pediater. Da prikrije, da je seveda še naprej ostal pedofil, ker pač beseda pedofil ni več popularna, oz. ne sme več odkrito reči, da je pedofil.

Nekemu Amy2011 je bil toti pedofil sila všeč, zato se je odločil pedofilu verjeti in ga poslej tudi sam imenuje pediater. Shamanu pedofil ni bil všeč, pravaprav mu je bil ogaben in mu tudi slučajno ni tak kot Amy2011 želel prostovoljno nasesti in ga imenovati pediater zgolj zato, ker se je beštija tak sama poimenovala.

Amyju 2011 takšno stališče shamana ni bilo všeč, zato je sahaman srdito napadel, trdeč, da pedofilov sploh več ni, da so na svetu itak samo še pediatri. To, da še posiljujejo otroke bojda po Amy2011 še ne pomeni, da jih smemo imeti za pedofile. Yeahh, right!

Evo deala tovariš Amy2011: Naj toti tvoji kučani, potrči, pahorji, mramorji, semoliči, spomenke, drbučarji, jankovići in kar je že take poblaznele neonazisocialistične fritzlovske kamarilje, ki srdito še naprej insistirajo na komunistično-fašistično-mafijsko rektarskemu ropanju in v enaki bedi na silo uravnavanju s pomočjo ekspropriacije prihodkov poštenih ljudi, sami odkorakajo na smetišče zgodovine in se nikoli več ne prikažejo na oblasti, ali v strukturah vodenja in upravljanja države (Saj jih je le za par promilov in namesto njih lahko dobimo stotine tisočev boljših in zares primernih!) , za njimi se pa naj počisti ta njihov mafijsko-lopovsko-reketarski sistem, pravan država pa izpusti iz njihovega gulaga kamor so jo zaprli ko so jo leta 1945 ugrabili!) pa bom jaz zlahka pristal, da se jih namesto komunisti imenuje magari matitereze, alpa sončki. Dobro?

Link

Ni komentarjev: