petek, 16. marec 2012

1617240 - recept za spravo

[0219K21]
Ti preprosto ne štekaš, da razen Slovencev nihče več ne "pali" na te prošlopretekle finte in dogodke. Kakorkoli so povojni poboji ostudna zadeva je pač tako, da so toliko v preteklosti, da preprosto ni mogoče narediti alternativne zgodovine. In moj očitek je le v tem, da je zadeva (kopanje in izkopavanje kosti) čeprav človeška (zlasti za tiste, ki so sorodniki tam pobitih) silno negativna. Miru ti ljudje ne bodo dobili, zadoščenja tudi ne. Če vojne ne bo pa priložnosti za maščevanje najbrž tudi ne.

Nič od tega ni potrebno. Samo eno je nujno: Zločinski Kompartiji™ v posebnem zakonu dati status, da je zločinska organizacija: Skupaj z trabantskimi OZNO, KNOJ, UDBO, SDV in KOS, pa sukcesorke ZKS, SD, LDS, Zares, Desus, PS, itd, ipd. Zločinom reči zločini, zločincem, magari če nikdar ne bodo vsi imenovani pa reči zločinci. Komunizem-fašizem pa obsoditi in med zločinske režime uvrstiti skupaj s preostalo EU tako kot smo že obsodili fašizem-nacizem Italijanov in nacizem-fašizem Nemcev in Avstrijcev.

In seveda, posledično z zakoni prepovedati imenovanje ulic po zločincih, kovanje denarja po liku zločincev oz. milo rečeno kontroverznih modelov in odlikovanja pripadnikom zločinskih organizacij in ali njihovih tajnih policij in režimskih eskadronov smrti. Simpl ko pasulj. In nikomur, tudi Kučanu, ne bo falila niti kocina. Le kurčiti se s svojo kobajagi normalno Kompartijo™ ne bo več mogel...eee...eee..ne da se bi mu smejali, alpa ob tem bruhali, hehe.

Dandanšnji tovariši in njihov podmladek, ki bodo sledom vsega tega doživeli, da bodo del asociacije z zločini, v katero so itak desetletja sami silili in jo ponosno oznanjali, pa bodo končno, pravično dobili to, kar bi morali že davno: Eat your own shit comrades! And leave politics forever! Zakaj že bi to bilo škodljivo ali nezaželeno? Koga že bo to prizadelo, če njih več ne bo v politični tekmi? Nikogar, saj teh ljudi je jebenih par promilov in se nam ni bati, da bomo ostali brez "možganskih resursov", kar so eni prepotentno namigovali, ko je lustracija bila omenjana leta 1991. To je tako kot, ko sodnik na zelenici, pizdeka, ki z obema podplatoma zverinsko štarta na gleženj tekemca, z rdečim kartonom pošlje dol s tekmovališča. Sikter beštija zverinska! 

Poleg tega so te ljudje tako ali tako de facto največji šljam najslabše kakovosti karakterja. Naj za večno izginejo iz tekme za oblast, saj je iz Lune s prostimi okami razvidno, da je sedanja beda dežele Slovenije, države Slovenije, Slovencev in državljanov Slovenije neposredna posledica njihovega špetirmaherskega in lopovskega delovanja v politiki, državi in gospodarstvu, čigar edini cilj je prikriti kontinuiteto enačaja med njimi in zločinsko kompartijo™ in prikrivanje, da so sami že maja 1945 postali največji fašisti vseh časov, čeprav so do tistega trenutka proklamirali boj proti fašizmu. In še danes trivialno-umu žaljivo demagoško zlorabijo to retoriko. Ta čas, ko se oni za vsako ceno gredo to svoje skrivaštvo, devastirana dežela tiho crkava v bedi. Naj odidejo v miru, nihče jim nič noče, samo naj odidejo za boga milega! Naj že enkrat odidejo!

Link

Ni komentarjev: