torek, 6. marec 2012

1604423 - čigav predsednik je tovariš Sluzoidovič

[rollercoaster]
Res ni neke hude izbire na levici (kolikor jo je sploh še ostalo), tako da... Vsekakor bi bil Pahor NEPRIMERNO boljši predsednik kot Türk. Slednji ga je res malce biksal zadnje čase, od Ertla do Dražgoš..., nekako ni več predsednik vseh Slovencev. Pa tudi sicer je cel meglen.

Uvodoma bi rad poudaril, da se je s tem forumom zgodilo nekaj drastičnega v recentnih recimo dva-tri meseca. Da tak komentar dobi 5 ocen od tega 5 plusov je bizarno. Videti je, da so številni strpni forumaši spizdili v pasivo in abstinenco, k obstoječim rdečetalibanskim minusarjem se je pa poslej pridružila nova praetorianska prokomunistična vojska, pa poslej imamo tu brutalno minusirane odlične komentatorje in to kar tako brez razloga, Dob-u šibajo minus ko napiše "vreme se slabša" že zato, ker je nekaj spisal, hehe. Tak da je tu na tem forumu poslej vse rdeče kot bi gledal svetovne borze, hehe.

Sicer pa, tole...:

nekako ni več predsednik vseh Slovencev

...lahko spiše samo nekdo, ki je politično povsem slep. Ogabni sluzoid, tovariš Tüë®k nikdar ni bil predsenik vseh Slovencev, niti je to sploh želel biti.

V prvem krogu je Tuerk bil prvi, beri spontani izbor iz srca, le 241.349 volivcem, kar je 14% vseh volivcev oz. 11,6% vseh Slovencev. E, on je predsednik teh 11,6% Slovencev. Četudi bi kot prvi in edini spontani izbor smeli Turku šteti izid drugega kroga, a ne smemo, bi to še vedno pomenilo, da je predsednik manj kot 33% Slovencev.

Sicer pa, pošten človek bi ob takšnih izidih v prvem krogu odstopil od nadaljne tekme.
Če pa tega ne bi storil, bi to storil po drugem krogu, saj se bi zavedel, da volja 67% volivcev ni njemu v prid.
Če pa tega ne bi storil, bi še vedno lahko ravnal tako, da pazi na interese in spoštovanje vseh državljanov.
Tovariš Tüë®k tega ni počel in ne počne. On ves čas kot stekla hijena izrablja vsako priložnost da ne le zadovoljuje zgolj aspiracije komunistov in prokomunistov in udbašev, on celo arogantno prvocira vso preostalo nekomunistično nacijo in celo Eu in celo Evropo, saj odlikuje udbaške poveljnike tajnih policij in eksadronov smrti, poveličuje komunistične klavce in žali žrtve pobojev, zavrača obsodbo zločinskega komunisto-fašističnega režima v trenutku ko jih cela Evropa obsodi, inicira, oz. proaktivno opravičuje tiskanje spominskih kovancev z likom kontroverznega komunističnega klavca, proaktivno pozdravlja poimenovanje ulice po največjem komunisto-faističnemu mas-morilcu Brozu, odkrito druka za komunistično stran na volitvah, itd.

Tak človek je povsem očitno predsednik zgolj ene same strani - predsednik pravovernih rdečetalibanskih prokomunističnih Slovencev. Vedno bil , je in vedno bo. Ni sporno to da on hoče biti predsednik rdečih talibanov, ma to, da je tak človek izbran, je možno samo v Sloveniji.

Link

Ni komentarjev: