petek, 16. marec 2012

1617480 - eni še kar gonijo nebuloze o suhih in debelih kravah

[posavski]
ej avtor, malo teoretičnih osnov ti ne bi škodilo.

keynesijanizem pomeni, da se v času debelih krav prihrani nekaj denarja, da lahko v času suhih preživiš.

kdo je v času debelih krav zganjal privatizacijo, zniževal davke, obrestne mere, najemal poceni kredite, izumljal orožje za finančni terorizem (derivativi), pregreval gospodarstvo do te mere, da je prišlo na koncu do prostega pada in dolgega obdobja suhih krav crkovanja v dolgovih - kdo drug kot pa neoliberalici z greenspanom na čelu? 

Jebale te Janševe debele krave in komunistične bulimično-anoreksične krave.
Neki užaljeni egotripni komunistični moni, Rop & Mramor, sta, potem, ki sta jima Janša in Bajuk dala lekcijo iz vodenja države, telebnila kurcem v ledino in si izmislila butalizem, češ Oni™ - The komunisti so vseh 12@45™ imeli opraviti z nediscipliniranimi bulimično-anoreksičnimi kravami, ki so bile ves čas na cracku, travci in ecstasiju, polej je pršo Janša, kravam ukazal, da se zredijo in dajo veliko mleka.

Krave so se tega bojda avtokratskega bojda princtemačnega Janše ful ustrašle in se do amena zredile, tak močno , da so bile podobne lušno zaokroglenim mamakam - poslankam bojdalevobojdanasredinskih strank, ki so vse nekam mehkobno oble, da se je od njih tega nalezla celo tovarišica Javna™.

No, polej so za naslednje volitve Janšoti iz centrale kompartijskega agitpropa in subverzivnih dejavnosti, urpizorili Patrio in karbarizme razne, te je Janša telebno na volitvah. za mišji kurac. Začela se je doba semaforjev, nemško-francoskih vlakov in letvišč na pravi strani radarja.

In glej ti tote krave, pičkice nesramne, čeznočno so tisto svojo pregovorno debelost zbruhale in shujšale. Mleka pa od nikoder! In evo jo smole, spet so kumunajzari fasali odbodbje suhih krav. Auuuuuuu, majkemugaspalim kako slaba karma doletava tote kumunajzare. Vse se je zarotilo proti njim. Ts.ts.ts.ts.

In ader wordz - kako te ni sram blento blentavi, da tote infantilno-butalske nebuloze resno trosiš okoli?
Nedavno je nek pameten mož v Espanji parfraziral nekega drugega umnega moža in rekel: V politiki obstajata samo dva časa, čas neodgovornega ravnanja in norosti socialistov in čas odgovornega in racionalnega ravnanja desnice, ki za socialisti popravlja distortirani svet in gospodarsko škodo.

Preneseno v naše okolje se to ima parafrazirati nekoliko zasoljeno: Obstajata samo dva časa v SLO. Čas neodgovornega ravnanja, brutalnega plenjenja in norosti poblaznelih in povampirjenih neo-nazi-socialistov, beri fašisto-komunistov in čas odgovornega, racionalnega in državniško-serioznega ravnanja njihovih tekmecev SDS, DLGV in NSi, ki jih nekoliko motijo in zavirajo , s komunisti večno kompatibilni Opus Desus in SLS. 

Link

Ni komentarjev: