sobota, 10. marec 2012

1610242 - vsegliharskim pizdekom, ki Janšo tlačijo v isti koš s trdo kompartijsko linijo

[COP]
p.s.
En vic zate, shaman, ko že omenjaš prokomunistične pepke.

Veš kdaj je bil prelomni trenutek razpada prokomunistične partije? Takrat, ko je Janez Ivan Janša, kasneje Majer, kot njen prokomunistični politkomisar, popeljal četico somišljeniških pepkov peš v Jajce. Zakaj? Ker iz jajc gre edini izhod v p.... mater.

p.p.s.
Pa še en, a ni vic.

Policaj minister je v sedanji vladi postal prokomunistični pepek, ki je še leta 1989(!) bil njen član in takratni član prokomunističnega represivnega aparata.

Če že omenjaš prokomunistične pepke.

p.p.p.s.
Meni se dlje od prokomunističnih pionirčkov ni uspelo prebiti. Kako daleč pa si ti prilezel na prokoministični lestvici pa me res ne zanima.

Komunistične in prokomunistične navijaške sirote imate vsi isto okvaro umov.
Trudite se v debatah z menoj dokazovati, česar od vas ne terjam, niti je meni to sploh smiselno dokazovati, ker me niti da niti ne v tej zadevi ne gane.

Povrhu vsega se trudite da bi jaz privolil v tezo, da mlada pupa od trdega kurca lahko faše raka na maternici.

Trudite se dokazovati, da so tisti, ki so antipod vaši sveti kompartiji in vašim svetim komunističnim ikonam še večji ali pa vsaj enaki komunisti. Haloooo! 

A se mogoče slepiš, da je tvoj Kučan, alpa tvoj Stanovnik, alpa tvoj Golobič, alpa tvoj Anderlič, alpa tvoj Pahor kaj manjši komunist zato, ker je komunist tudi Janša? Meni recimo dol visi a je Janša res komunist ali ni. Trdim sicer da ni, ma boli me kurac, če se motim in je. Štekamo? Patetiki ubogi!

Al se mogoče slepiš, da mene kaj prizadene, da je Janša nekoč bil komunist, alpa da je tisti minister za notranje zadeve nekoč bil komunist. S poudarkom na BIL. Oziroma BILA.

Dragi moj, mene to zdravo močno boli kurac. Dol mi visi, če sta, alpa če nista BILA.

Povem ti pa nekaj. Prokomunistično gagajoče pičkice lahko gagate svoje usegliharske butalizme kolikor vam volja, ma, vsak osebek, ki ima dve delujoči celici gori v možganih ve, da Kučan, Stanovnik, Potrč, Golobič in podobni orto-rdečetalibanski gnoji, ki še danes gagajo iste ideje in iste talibanizme kot leta 1945, insistirajo na "njihovihSvojih™ "vrednotah" oz. "tekovinah", niso isto kot Janša, ki je v kompartijo vstopil, tam se celo bojda zelo prizadevno in goreče trudil, potem pa nekega dne na svoji koži občutil bestialnost kompartije (Kar je davno pred njim začutil tudi Kardelj in Djilas, Kardelj prodal dušo Brozeku, Djilasa izdal, Djilas med oporečnike in fpržun, Kardelj pa v Titov anus). Skratka Janša tam bil, pa izstopil, alpa bil vun vržen, ni važno. 

Je pač politično ambiciozna duša, je zato šel v kompartijo kot takrat edino možnost, potem pa, ko je spoznal beštije končal med oporečniki, pa je že več kot 25 let taistim ortotalibanom trn v peti. Že to s trnom je meni simpatično. Že to je jasen dokaz, da niso USEGLIH.

Nikomur normalnemu on ni isto kot Kučan in nikomur normalnemu on več ni kompartijec. Saj je iz Lune s prostimi okami razvidno, da ga komparija preganja in skuša uničiti. Nazadnje recimo v Patria konstruktu, v zvezi s katerim vas cela gora prokomunističnih gagarjev doživlja orgazme od silenga pričakovanja, da sodišča Janšo obsodijo. Vas to vzburja, al kak? Hehe, motenčki škodoželjni!

Razen seveda vam, bolanim umom, ki namesto da se odpoveste de facto zločinski komaprtiji in njenim gnojnim lopovskim mafijsko-reketarskim doktrinam in programom in njenemu bestialnemu ščitenju in čaščenju morilskih hord, raje dokazujete, da je itak cel svet komunističen, pa eto kobajagi ni kaj očitati vašim komunističnim ikonam in vam gardijanom komunistov. Temveč Janši, ker eto, on je BIL komunist. Auuuuu! Stanovnik je še in to še bolj kot prej, Kučan je še, tisoči so še vedno komunisti, to provokativno, grozeče in izzivajoče oznanjanjo po osankaricah in lažgošah, ma to ni važno, niti hudo, važno in hudo je, da je Janša nekoč BIL komunist. Auuuu išo raz!

Ma, stari moj, to je butalska primitivno demagoška fatamorgana, ki eksistira zgolj v vaših motenih umih. Nista Kučan in Janša, alpa Stanovnik vs. Janša USEGLIH, pa če si ti sam sebi odgrizneš celo rit. Ni isto, jebatga! Isto bi bilo šele, če bi drugi govorec za Stanovnikom tam na Lažgošah bil Janša in bi pripovedoval o slavi totega Jajca v Bosni, ki mu ga nabijate na nos. A kot vemo, Janša ne gaga v Lažgošah in po osankaricah. Očenj injteresna, kanede! Lahko se pa tolažiš in živiš v zanikanju. Ti že veš zakaj je to dobro.

Janši zamerim marsikaj, čeprav je to brez veze, ker nobene pravice nimam, človek je pač svoj in meni ničesar v življenju ne dolguje, a kot javno za ofis tekmujočemu politiku za katerega stranko sem volil mu recimo kobajagi smem zameriti to, da ni do komartijskega gnoja v slovenski legislativi nastopil in deloval ostro, resolutno in eksterministično, kaor bi jaz. 

Zakaj se obnaša tako mlačno in zakaj tega gnoja ne počisti, ne vem. Domnevam, da mu spričo koalicije prestreljene s takšnimi kot si ti in celo s takšnimi kot je Kučan, pač enostavno realno ne uspe oz. ne more uspeti v parlamentu. Voljo bi pa moral jasno izraziti! Če voljo do tako decidnega čiščenja sploh ima, seveda. Jaz jo, on pa morebiti ne misli kot jaz.

Zato ga jaz sam v tem delu in zaradi tega označujem za smrdljivega socialista in soudeleženca v komunističnemu zločinu proti narodu. A to nič ne spremeni dejstva, da je Janša za Slovenijo in Slovence, tak kot je, še vedno 1000 krat boljši od Kučana in Kučanovih podtaknjenčkov a la Zoki Jong Kučan.

Četudi bi res za SDS kradel od naroda in bil obsojen v Patria primeru, bi zame odpadel na volitvah za vedno, ma še vedno bi bil ene 500 krat boljši od Kučana in tvojih pravovernih kumunajzer talibanov. Bil bi meni nesprejemljiv za zaokrožiti na volitvah, ma še vedno bi meni komunistične lopovske gnjide bile še 500 krat manj sprejemljive od njega. Štekaš?

No, glede tega tvojega butalskega gaganja o dunajskemu sojenju. Ko je na dan branja obtožnice na Dunaju ogromna skupina žurnalistov in tudi odvetnikov končno slišala to famozno obtožnico, pa potem po zaključku stopila pred sodišče, se je vsulo posmehljivih izjav desetine različnih ljudi. 

Rezime je bil takle: "To je vse skupaj krneki! Vse je zasnovano na "nekdo je rekel nekomu", "oni je slišal od nekoga", "tisti je predpostavil", "tale je izjavil", "sumi se da", "predpostavlja se, da je veliki J", itd...Izkazalo se je celo, da se v Avstriji sklicujejo na Slovenijo, v Sloveniji na Finsko, pa potem Finci na Avstrijce. 

Skratka en tak ringišpil, za katerega je predstavnik znane dunajske odvetniške hiše, naprošen od neke avstrijske TV novinarke za komentar, s posmehljivim nasmehom rekel, da je vse to ena sama smešnica. Napovedal je, da v tej zadevi bo zelo malo obsojenih. Štekamo? Haaaaloooooo! Anybody hooooome?! Ste slišal tovariš Cop?

A ipak, bom prizanesljiv do tebe, pa bom rekel, ajde živi bili pa videli. Morebiti toti dunajski odvetnik nima pojma. hehe. Cop pa vse razume in ve. Itak!

Obnovimo lekcijo brajte: Cop trdi, oz. jasno aludira, da so, ne le slovenski, temveč predvsem avstrijski in finski "organi" v nulo verodostojni. Nimam nič proti. Absolutno nič! Slovenski so mi ivideti nekam sila plehki, ma naj bo, tudi njim podeljujem total verodostojnost.

To pomeni, da ko bo konec sodbe, bo tovariš Cop, brezrezervno sprejel, kot validno in verodostojno, vse, kar Avstrijci in Finci in Slovenci dosodijo. Right? E pa, tovariš Cop, ne mi potem, ko bodo vsi, v vseh državah, Janšo oprostili, še vedno neki srat. Saj še trdiš, da so verodostojni? Right?

Dobro! Čakajmo torej na izid. Ajde, Jože požen!

Link

Ni komentarjev: