sreda, 14. marec 2012

1614565 - zanimivi finančni izkazi Foruma 21

Prihodki v letu 2010:

Donacije: 27.000 EUR (Donatorjev ne razkrivajo.)

Prihodki, prejeti od članov: 2.600 EUR (Od katerih, ni razkrito)

V deželi, v kateri v kufrih prenašajo stotine tisočev in miljone EUR, je to kobajagi cel proračun The Organizacije™, ki vse te kufre ima v svojem portfoliu. Auuuu!

PS
Kako to, da veeeeeeeliki in zeeeeeeeeeelo uspešni in zeeeeeeeelo premožni člani kot sta recimo Češko in Škrabec, nimata tri jurje, da pokrijeta izgubo najljubše jima Organzacje™? Oz. kako to, da taka organizacija, ki jo sestavljajo sami top rdečetajkunski in rdečekavijarski premožni in nomenklaturno vplivni komunisti nabere iz donacij (ki jih ne razkrivajo...ee....eeeee....da ne bi Klemo in Rado prišla na sled kufru iz katerega se to financira) zgolj garjavih 27 jurjef? Auuuu!

Komunisti so to deželo očitno tako dosledno izropali in devastirali, da še za svoje TheOrganzacje™ nimajo več iz kje ukrasti črne fonde. Kakšna beda. Kučan z vso bulumento Falange 21 ob ponedeljkih zvečer onanira za 40 jurjev letno. Auuu! Eskimi bi rekli: "Bilo kuda revščina svuda".

Ko glavna sponzoruša zapusti tako "ugledno" organizacijo je to najbrž znak, da iz tistega naslova več penezof in moči in vpliva ni za pričakovat. Ts.ts.ts.ts. Revica! Kako je trpela za Organzacjo™, zaj pa to.

So pa takrat priznali, da imajo težave s plačevanjem članarine. Takrat so razmišljali, da bi delovanje razširili tudi na mlade.

Tako je! Ne Yes, temveč F21Junior™ oz. ZSMS-F21™. Oz. KučanJugend™. Imamo že PartisanenJugend™, po domaće Borci-ZSMS™ za čaščenje slavne klavske tradicije izvensodnih morilskih orgij slavne Kompartije™, v katere so že včlanjeni številni mladi, saj t.i. "borčefska" organizacija narašča, čeprav bi po naravi stvari morala odmirati. To je bila domislica tovariša PojočaŽaga™. Zdaj imamo tu na ogled še domislico tovariša Kučana. Organizaciji starih rdečih prdežev bo življenje vdihnila NovaZSMS™ sev F21. Komunistični krvosesi si rihtajo svežo kri.

Čigav vse pankrtski podmladek bomo videli v nekih novih bizarnih organizacijah, v katerih mladina prisega na ideale zombijev in živi življenja krvavorokih starčkov namesto svojih. Medtem se pa iz Lune s prostimi okami vidi, da so jim taisti krvavoroki rdečetalibanski zombijevski starčki in njihovi nomenklaturni tajkunski pederasti prijateljčki ukradli bodočnost. Razumi kdor more!

Link

Ni komentarjev: