sobota, 3. marec 2012

1601944 - balada o glupem ljudstvu

Narobe si zastavil. Narobe is prepoznaval in kvalificiral.
Poglejmo slovenska dejstva:

1) Rdeča kamarilja poblaznelih neo-nazi-socialistov leta 1945, po nasvetu tov. übermorilskega Staljina danega zagorskemu teroristu v svilnatih gatah, ljubitelju luksuza bonvivanskemu tiranu Brozeku, ustvari t.i. "reko krvi", ki naj "loči [demokrtično parlamentarno politpluralno]preteklost od [enoumne komunistične] bodočnost", točneje ustvari reko krvi, s katero za 45 let prestraši nacijo, kajti ta reka je bila namenjena po eni strani eliminaciji potencialnih političnih tekmecev, po drugi pa, da prestraši vse ostale, ki bi utegnili "rogoviliti o osebni in kolektivni svobodi".

(2) Kučan in kučanovska kamarilja, ki je vključevala tudi titoistično morilsko kamariljo 45™ padlage kratijo svobodo, suspendirajo demokracijo in izvajajo ziljone fašisto-terorističnih represivno-opresivnih dejanj nad ljucvom. Naj omenim predvsem eno - nasilno uravnavajo folk v enaki bedi.

(3) Leta 1992, po kratkem intermecu, ki se mu je optimistično reklo "slovenska pomlad", skupina v um sjebanih "ljudi, ki so preglupi, da bi znali izbrati za funkcioniranej demokracije prave liderje", oblast, ki je kobajagi za nekaj časa bila izven rok komunisto-fašistov, tudi uradno in formalno spet vrnejo v roke fašisto-komunistov, kar se kmalu že na volitvah potrdi. Skratka...Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(4) "Ljudje, ki so preglupi, da bi izbrali pravega vodjo", beri slovensko ljucvo izbere komunisto-fašista Kučana za precednika. In tako maksimalno število mandatov, ko prvemu glupavemu deajnaju preglupega ljucva sledita še dve taki dejanji, saj ljucvo po enako glupavemu vzorcu glupega vedenja izbre tudi komunisto-fašista Drnovška, pa potem še komunisto-fašista udbaša Tüë®ka. Skratka...Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(5) "Ljudje, ki so preglupi, da bi izbrali pravega vodjo", beri slovensko ljucvo izbere komunisto-fašiste v vseh mandatih razen enega. Skratka...Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(6) Komunisto-fašisti nenehno višajo davko-paradavko-prispevkovni reketarski primež, naperjen aparthaidsko izključno, poudarjam in ponavljam I Z K L J U Č N O , proti večini ljucva, ki prihoduje iz dela. Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(7) Komunisto-fašisti ljucvu preko AC programa preko svojih zemnsko-kartelnih klano ukradejo najmanj 5 milijard, preko "sanaciJ" enembe in podobnih kolhozov, ter preko ostalih janvih naročil pa v 20 letih v totalu najmanj 20 meljard. Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(8) Komunisto-fašisti ljucvo in neznano število bodočih, še nerojenih generacij brutalno zadolžujejo in v dolžniške sužnje še nerojene spreminjajo, da lahko s pomočjo teh penezov vzdržujejo/financirajo kontinuiteto komunisto-fašističnega ražima, svojo koko in svoje bulmastifske sado-mazo-sodomo-gomorske orgije. Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti, na komando/sugestijo komunisto-fašista Murglbabe izvoli Jankoviča in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država...samo janša ne, samo Janša ne, samo Janša ne", ker ljucvo ve, da veliki ljubljeni vodja Kučan Il Jong rdečedinastijski, Janše ne mara, zato ga glupo ljucvo prav tako ne mara, čeprav nima pojma zakaj. Pač glupavo ponavlja Murglbabine agitprop demagoško-populističlne podvale, češ "Janša eno govori, drugo pa govori, nje™", hehe. Skratka...Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna držav..."

(9) Komunisto-fašisti deželo popolnoma gospodarsko devastirajo, moralno devastirajo, intelektualno pokvečijo, ipd. Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..."

(10) Komunisto fašisti na začetku 21. stoletja ulice poimenujejo po fašisto-komunističnih klavcih, odlikujejo udbaško-fašističlne pokveke, kontra celi Evropi zavrnejo obsoditi najhujšo obliko fašizma komunisto-fašizem, odkritje okostij in mumij zverinsko v rudnik živih zaprtih proglašajo za drugorazredni dogodek, analno-dildo-sodomogomorijo bulmastife, ....Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna država..." 

(11) Alpa malo drugače, s poudarkom na variacijah in odtenkih gluposti: Ameri zaradi slabega vladanja kaznujejo republikance in izberejo demkorate, Španci zaradi slabega vladanja kaznujejo leve in izberejo desne, Hrvati zaradi slabega vladanja kaznujejo ultra-kleptoidni HDZ in izberejo neo-socialistični SDP, ter znova zdrknejo v naročje prefarbanim komunistom, ...Glupavo slovensko ljucvo, niti takih načelnih dejanj ni sposobno, temveč navkljub temu, da najprej v parlamentu pride do kazni v formi nezaupnice rdečekamariljni komunisto-fašističnih vladi, ...eee...kako da kažem...eee... spet ...Glupo ljucvo jih nadaljuje voliti in gaga: "socialna država, socialna država, socialna držav..."

Itd, ipd...

PS
Ljucvo™ očitno lahko svojo glupavost na volitvah izrazi oz. izpove, oz. izživi na ziljon načinov. Zlasti slovensko, ki je topogledno ipak nekšen svetovni unikum. Kot je umno opazil oni pri nas živeči Novozelandec: "Ste precej čudno ljudstvo, saj vam nenehno dvigujejo davke in podobne parafiskalne, fiskalne in druge dajatve (beri harače) in celo takšne, ki imajo eksplicitno značaj navadnih reketov, vi pa taisto politiko volite vedno znova. Pri nas na Novi Zeladniji, bi politika, ki samo bežno omeni, da bi rada dvigala davke in ali dajatve, za dolgo v bodočnosti izgubila možnost osvojitve oblasti" No comment, bognasnimarad! No fakin further comment"

E vidiš o tej in takšni gluposti so raziskovali znanstveniki in jo med raziskavo potrdili. Pa konstatirali : "Narod je preglup da bi izbral prave, pa eto zato demkracija ne funguje, čeprav ni nobenega matematičnega razloga da ne bi". 

Jaz o tem, o čem pa ti? Tudi tvoja nebulozna trditev, da "...eni znamo hit popluvat demokracijo", sodi baš in igzaktli med te ugotovitve o umnosti ljucva". In ader wordz, o čem pa ti, maestro? Kdo je tu pljuval po demkraciji? Jaz zgolj omenjam in ilustriram kako je narod pokazal svojo glupost, oz. kako je narod sam pljuval po demkraciji, ti pa atakiraš na mesenđere in za popljuvano demokracijo dolžiš njih namesto onih glupanov, ki so s svojo glupostjo povzročili, da demokracija ne funguje. Temu tvojemu početju in početju slovenskega ljucva OECD v svoji raziskavi pravi: "80+% funkcionalno nepismenih v SLO"

Link

Ni komentarjev: