nedelja, 11. marec 2012

1610864 - z evolucijsko teorijo podprta hipoteza o resigniranosti ljudstva glede kompartijskega tlačenja

[janov]
> [neznanka53]
> nOBEN SI ŽLAHTE NE IZBIRA SAM IN TUDI VNUKI NISO KRIVI ZA GREHE DEDKOV. Kot davkoplačevalec Črtomir ne bo kriv če njegovemu očkatu ne uspe kar si je zadal, mar ne?

Ni problem v izbiri žlahte, problem je v ideološki predvsem pa v kapitalski zapuščini "DEDKOV". Vnuki "NISO" krivi za GREHE svojih dedkov!! Lepota socialistične preproščine vnukov, ki stanujejo v vili, ki si jo je s "trdim delom" nad buržuji, torej s krvavimi rokami "priboril" njihov "DEDEK". Sadovi GREHA so tukaj nedotakljivi problem, zato mora biti greh pozabljen.

Dediščina ni samo problem malih ljudi, ki (celo že)pišejo velike črke, partijsko okupatorka dediščina je celo problem "VELIKIH" partijskih pravnikov. kučan je nekoč izjavil, da ne ve zakaj bi denacionalizacijski dediči dobili nazaj nekaj za kar sploh niso nič naredili. Kot pravnik se spreneveda, da 33. člen ustave RS poleg privatne lastnine zagotavlja dedovanje zakonitim in ne samo "R E V O L U C I O N A R N I M" dedičem.

Dedovanje je po njegovo izključno pripadalo revolucionarnim dedičem, edino ti so bili "strokovno" zmožni zagotoviti ekonomsko uspešnost upravljanja z resursi v revoluciji pokradene domovine in na koncu jih tudi podedovati.

Na koncu pa to izgleda tako kot hlapec, ki je ubil svojega gospodarja zato da se je polastil njegove kmetije, s kašče in s kleti pojedel in popil vso hrano in pijačo, vse leto sedel v senci, pozimi pokuril vsa drva, ki sta jih skupaj z gospodarjem pripravila skoraj za dve zimi, sedaj stoka, da ga zebe, da je lačen in žejen, da mu nihče ne pomaga, ... , istočasno pa se zaveda, da je sedaj celo on lastnik. Lastnik, lastnik že, ampak gospodar pa hlapec nikoli ne bo, ker se prav on tega ni nikoli učil in naučil.

Zato si žlahte (tudi v prvem kulenu) res nihče ne izbira sam, je pa veliko sprenevedanje, da v vsem tem času niso hlapčevski vnuki dojeli greha "DEDKOV". Celo več tega s pokradeno, ali celo samo zaradi pokradene dediščine, prikrivajo. Največji greh njih kot dedičev in njihovih "DEDKOV" pa je, da so in to še vedno delajo z veseljem in se sprenevedavo sprašujejo kje da se je zgubila revolucionarna poslušnost in ustrahovan molk, ki jim je zagotavljal mirno uživaško življenje.

Bravo maestro. Vrhunsko. Evo: *****

PS
RevolucionarniDediči™, točneje KleptoMafijskoEkspropriativniLopovskiDediči™ zelo proaktivno sodelujejo v prikrivanju komunističnega zločina. Iz razumljivih razlogov, saj so de facto ravno oni konkretni in otipljivi benfitorji zločina in še vedno potekajočega ekspropriativnega zločinjenja in podmizno-kartelno-koruptivnega orgijanja.

Zakaj pa to, poleg teh benefitorjev, počno tudi de facto od taiste komunistično-mafijsko-lopovske politkamarilje zasužnjeni in pavperizirani, je pa meni en velik misterij. 

Edina smiselna razlaga, ki jo vidim je, da je Darvin imel prav, pa smo eto homosapiensi za prednike ipak imeli majmune, da pozitivnost na rhesus-majmunski gen test pri 85% populacije ni kar tako, hehe, da so celo tovariši neandertalci nekak, misteriozno sicer, tu pa tam zaplodilno-uspešno nabrisali kakšno našo homosapiensofsko neporaščeno pupiko, pa so posledično rodile nekšne polmajmune, kar je prožilo retrogradno pomajmunjevanje homosapiensof, na primer komunistične "revolucije".

Oziroma, da so preprosto umsko omejene in večno tlačene ofce, posledično pač z veliko potrebo po "biti nekaj več". Ofce od tovariša Hitlerja (predvojnega kamerata naših kompartijcev) so komaj dočakale, da bi lahko "pričele verjeti", da so arijski überaljde, opičnjaki na to stran Alp pa, da so TheVladarji™ iz rodu Samoupravljalci™, tu pa tam so pa seveda tudi naše ofčice svet arogantno delile na Slovenci™ in NeSlovenci™. 

Moj prjatu Žiga Frojdlnof iz Dunaja pr Litiji bi seveda da vso to zmešnjavo znal strokovno razložiti, jaz, k sem pa topogledno običen pepe, vidim le to kar je očem zelo očitno - pavperizirana zasužnjena fukara si domišlja, da je vladar, pa srdito brani svoj status komunističnofevdalnega suženjskega tlačana in ne dopušča grde besede o NjeniSvoji™ komunistični fevdalni vlasteli - oz. kot jih ti imenuješ - RevolucionarnihDedičih™.

Odtod receptivnost naših lokalnih ovac (ovi ovis pomillio pumillius carniolus) za ponotranjenje prozorno demagoške in populistično-nategunske mudologije peščice komunističnih manipulatorjev, ki so teh ofčic čobani™, čobanska nadoblast, ki zločine NjihoveSvoje™ Kompartije™ prikrivajo tako, da okoli sebe trosijo gore demagogije, ki naj tem ofcam da potemkinovsko-fumisvaginalični občutek, da so baš ofce vladarji oz. in ćarđ. V-ImenuLjucva™, pa seveda da ordinira in vlada baš ta politkamarilja revolucionarnih dedičev. In to že 22@45™. Qe koincidenca. hehe. Eni so se na nagradnem dopustu v New Yorku, kamor jih je poslala UDBA tako zelo navadili bonvivanskih užitkov, da so si še za v BiH naročili letalo z đakuzijem s pogledom na vasilkaste obline lokalne pokrajine. Iz davkoplačevalskega tošlna, seveda.

Link

Ni komentarjev: