četrtek, 29. marec 2012

1634171 - izvrsten esej o opranoglavosti prokomunajzerskih ovc

[maxmaxlj]
Shaman, ko jim razložiš funcioniranje socializma po domače, se jim pa zrola in ti začno nabijat minuse. Tema se jim naredi od njihove neumnosti ali pa so prignali na forum dežurne minusarje.

Kar zadeva kolektivnega zanikanje, je del slovenske populacija "psihični primer za v inštitucijo" in to je iz Lune jasno in povsem razločno vidno že s prostimi okami. Amen. Bog jim naj pomaga.

Kamarilja jim je leta 1945 izvedla klasično ugrabitev države, jim deželo spremenila v komunistični gulag na prostem, jih v sužnje na bednih, garjavih, človeka nevrednih mezdah spremenila, ter jim, zgolj anestetično seveda, za lažje prenašanje bolečin bednega tlačanskega položaja zasužnjenih Nesvobodnjakov™, ume temeljito oprala, pa povrhu še perverzno zahtevala, da verjamejo in predvsem okoli gagajo, da živijo v DelouskemRajuNaZemlji™. 

Tudi to jim je, tako kot Herr Fritzl svoji v kletni gulag zaprti hčerki, naročila verjeti, da so zasužnjeni, posiljevani in nesvobodni zato, ker Kompartija™ to počne za njihovo dobro in v njihovem imenu, saj da tam v širnem svetu izven meja komunističnega Socialističnega Federativnega Gulaga Jugoslavija, skratka izven obzidja RajaNaZemlji™, preži na tisoče situacij, ki bi jih utegnile zapeljati v greh totalne svobode in sproščenosti. 

Zlasti zanimivo in hkrati bizarno je strašenje s "kapitalisti, ki prežijo, da bi izkoriščali delouce tak da jim odmerijo, bedne, garjave, človeka nevredne mezde." Zlasti v kontekstu državnega kapitalizma prve inkarnacije in zdaj državno-rdečetajkunskega kartelnega kapitalizma druge inkarnacije, ki jim je za mizo socialne sramote odrezala bedne bruto mezde, z edinim in baš njim natovorjenim progresivnim davkom ter neokapičenimi reketi pa že tako bedno mezdo spremenila v najbednejšo neto mezdo v EU.

Sistem, ki so ga komunistični harlekini vzakonili in vpraksili je bil seveda da, eee...eee...kako da kažem, kapitalizem, kaj drugega bi pa sploh lahko bil, hehe. Vpraksili so jim posebno obliko - monoteistični monolastniški kapitalizem z enim samim kartelnim, totalmonopolnim in posvečenim edinim dovoljnim kapitalistom - fašisto-komunistično državo. 

Rekli so jim: Drage naše ofčice, tam na GrdemZapadu™ imate miljone kapitalistov, ki bojda izkoriščajo delouce na bednih mezdah, ki so sicer realno 20 krat višje o naših, tukaj pa ipak imate enega samega posvečenega kapitalista - Komunistično Fašistično Federativno Gulag Jugoslavijo INC., ki jo vodi najeta uprava iz podjetja Kompartija & fratelli , fritzlovanje in dildovanje LLC.

Skratka, ta kompartijski kapitalizem, ki je delouce plačeval x krat slabše od najbolj brutalnega trubokapitalista na planetu, ter tako hoče početi in počne koder lahko še danes, jim je kompartijska mafija prodala za NjihovSvoj™ sistem, s psihodelično nategunskim fantazijskim imenom "socializem". Še tovariš Staljin je Brozeku-Fritzleku in njegovim harlekinom, iz "svajej maskovskoj točki zrenja", hehe, sporočil, da to, kar se oni gredo ni nikakršen jebeni "socializem", temveč običen državni kapitalizem, kjer pobite in razlaščene zasebne kapitaliste nadomesti mafijska država z mafijsko kliko na vrhu. Etooooo!

In vendarle, v maniri severnokorjeskih sužnjev, so maja 1980 jokali za ljubljenim vodjo Josipom Fritzlom Brozom in leta 2010 v Ljubljani poimenovali bulevar po njemu. Ter nadaljujejo gagati svojo nostalgijo za "lepimi suženjskimi časi velikega tovarištva" v gulagu, ki so mu poslej nemarno odprli vrata, pa je za sužnje izgubil na privlačnosti in razgalil njihovo prostovoljno sužnjevanje v gulagu. Čeprav, v Sloveniji so jim ostali isti kapoti, pa jih to nekoliko tolaži. 

Si predstavljaš, da bi leta 1945, ko so zavezniške čete enega za drugim osvobajale hitlerijanske kacete, tisti zaporniki prostovoljno ostali v kacetu, sami izvolili iste kapote, v Nürnberg pa poslali sporočilo, da oni obsojajo vse izme, razen naci-fašizma, da njim nihče ne bo vsiljeaval, da naj zaprejo kacet in ne volijo NjihovihSvojih™ kapotov? No, pri nas se je točno to zgodilo. In poslej na vsake 4 leta se, spričo volivne zakonodaje, vrata našega gulaga avtomatično odklenejo, da lahko noter zaprti sužnji odidejo na prosto in se znebijo komunističnih kapotov. In kaj se zgodi? 550 tisoč teh sužnjev, sami znova zklenejo svoje celice in vpijejo, da hočejo še naprej imeti svoje ljubljene kapote in ćarđ. Kapoti pa stopijo pred kamere in rečejo, da jih ne bodo pustili na cediliu in da upajo, da 550 taužent glasov zadošča, da vse laufa enako naprej.

Razumi kdor more. Jaz seveda ne morem.

Kar pa zadeva minusarjenje, jap, na forumu Financ se je nekaj zgodilo in spremenilo. Kaj konkretno, ne vem, niti se mi ne da razmišljati in s tem ubadati, ker mi je spod časti. Nekoč je nek motenec, ki je deloval pod psevdonimom "bhorvasomething" sedel v kleti 4 leta Janševega mandata in klikal minuse sovražnikom kompartije. Ko je po štirih letih Janša izgubil na volitvah je tu na forumu zapisal: "Premagali smo Janšo in shamana". Auuuuu! Žalostno je vse to, a jebiga, v zakup moramo vzeti, da v našem času , vse dokler Matilda ne obišče vse kontaminirance in še 200 let za tem, da se jim opasulji še podmladek, nima smisla niti pričakovati, da se te moteni umi kakorkoli spremenijo. 

Link

Ni komentarjev: