petek, 16. marec 2012

1618375 - razprava o lustraciji in obsodbi komunizma

[RobinHood]
Shaman,

meni je kristalno jasno, da sva na isi strani glede lustracije in me to v obče zelo veseli.
Vendar je vseeno velika razlika v najinem "gardu".
22 let jim že olajšujemo odhod, pa se "beštija" nikakor ne more odločiti, da bi šla! Razen nekaterih, ki so odšli po "naravni" poti. Samo se spomni raznih (v glavnem enostranskih) spravnih procesij in podobnih zadev. Beštija pa še naprej lomasti in uničuje vse okrog sebe in niti ne pomisli na kakšen časten odhod. Pošasti je vedno potrebno pregnati (se ne spomnim nobene pravljice, kjer bi pošast kar sama odšla) in pri temu mi je vseeno, kaj "gaga", oziroma rjove ta beštija v svojih smrtnih mukah.

Iz dosedanjih izkušenj je znano, da če beštiji ponudiš prst, ti vzame celo roko, če ji pa ponudiš roko, pa te kar raztrga na pol.
In da s tem ne bi bilo nobenih "iztržljivih benefitov za skupnost"???

Dati nekomu rdeči karton, ki nasprotnika namerno, beštijalno, kruto od zadaj poškoduje, pohabi - je seveda premalo. Takšni osebki ne smejo več nikoli nastopati v tem športu. Še najmanj pa v državni reprezentanci in tudi v vaškem klubu ne!

> Predvsem pa bi jaz med zločinske dal NjihoveSvoje organizacije.

To se je pa že itak davno zgodilo na ravni EU, tako da ni potrebno še enkrat odkrivat tople vode.

Moj gard je, kot vidiš precej trši. Po vzoru Simona Wiesenthala, je beštijo potrebno preganjati in loviti, če je potrebno tudi na konec sveta. Zakaj neki bi ji morali olajšati odhod? Odhod z polnimi kufri na drugi konec sveta?

Dobro, dobro. Če imam realne, poleg s corpus delicti (tega imamo tako veliko, da je groza) materialno z dokazili podprt kejz za kogarkoli, mu seveda moramo za zlodela kar soditi in tu lustracija ni dovolj dobra kazen.

Če nimamo, je neodgovorno trošiti davkoplačevalski denar. Pa še demokraciji tako splošno vbrizgavanje strupov v narodovo telo škoduje.

To, da bi komu, ki je krišil pravila igre, zverinsko lomil noge in štartal drugim igralcem v gležnje in glavo s kramponi, nameštal tekme s stavničarsko mafijo, itd, prepovedali tekmovanje za vedno, meni ni problem. Seveda se strinjam. Treba je pa biti pri tem netalibanski in ne tretirati vseh prekrškov enako in vseh igralcev enako. 

Kučanu lahko tudi za vedno prepoovemo drkanej po politični sceni, čeprav je njemu danes prepoved za 20 let isti kurac kot za vedno, hehe. Dovolj bi daens bilo tudi če bi mu za eno leto prepovedali. In bi rekli, da je komunistični zlodej. To bi bilo dovolj za njegovo politično evtanazijo. Ki jo Slovenija potrebuje kot kruh vsakdanji.

EU je obsodila komunizem, mi ga pa še nismo. Zato nimaš prav da je to "topla voda". To je nuja! In bo za SLO čista novost, ker smo edini, ki tega še nismo storili.

Sploh pa jaz itak govorim o obsodbi KPS, ZKS, OZNA, KNOJ, UDBA, SD, LDS, DESUS, PS... Obsodba teh organizacij je nujna ločeno in ni pokrita s splošno obsodbo komunističnega režima za obdobje od leta 1945 do leta 1990 kar je storila Evropa....eee...eee...kako, da kažem, razen Slovenije.
Povrhu vsega mi rabimo tudi obsodbo zakamufliranega komunističnega režima za obdobje od leta 1990 do danes.

Link

Ni komentarjev: