četrtek, 22. marec 2012

1624770 - za tiste, ki se spotikajo ob Janševo nekdanje članstvo v Partiji™

Vsi nedolžno zaprti na Otoku Golem so bili v Kompartiji, večina njih so bili največji idealisti, ki so naivno verjeli, da res gre za boj za socialno pravičnost in ne za mafijsko-fašistično ugrabitev države s strani teroristične bande. Ker so nadaljevali gagati idealistični haiku, ker jim nihče ni nadgradil revolucionarni firmware, ko je kompartija čeznočno ugrabila državo in sama iz opozicijskega gibanja postala fašistično-staljinistični piemont novega fašisto-boljševiškega režima, so postali svojemu lastnemu režimu moteči. 

Med po nedolžnem politično likvidiranimi je bil tudi oporečnik Djilas, ki je bil v enem trenutku drugi tretji človek v državi.
No, ko so vsi ti ljudje na lastni koži izkusili vso zlobo in zlo kompartijske beštije, ki so jo pred tem sami pomagali gojiti in ji brusiti udbaške čekane in kremplje in jo futrati z ostro rdečo papriko, so seveda pričeli kritizirati in so upravičeno kakopak bili zelo jezni na to zločinsko organizacije in na sebe same, ker so pomagali vzgojiti tako krvoločno beštijo oz. režim, ki je žrl lastne graditelje.

Preden je denunciral Djilasa in na Titov ukaz bil prvi med eksekutorji, saj je od Brozeka sprejel zadolžiitev, da naredi "kritiko druga Djilasa", s čimer se bo začela Djilasova politična likvidacija, je Kardelj imel skupne večere z Djilasom na katerih sta imela intelektualne debate o kompartiji kot beštiji, "ki jih bo vse enega za drugim prej ali slej koštala glave", kot se je izrazil Kardelj. 

Kardelj je Djilasu rekel, da je situacija absurdna, ter, da je treba pod nujno uvesti politični pluralizem, formirati več različnih strank, Kompartijo pa razpustiti, sicer bo ta beštije za sabo pustila trupla vseh njih. Kar je res čisti absurd.

Čim je pa stopli na razgovor h klavcu iz Kumrofca, Josipu Brozgi Titu, ki je očitno te njihove pogovore dal prisluškovati, se je Kardelj usral in pristal na vse Brozekove inštrukciej brez najmanjšega ugovarjanja, kar ej Djilasu kasneje celo priznal.

Ali ti mogoče hočeš reči, da vsi ti ljudje, na čelu z velikimi disidentskimi ribami tipa Djilas, nimajo pravice kritizirati fašisto-talibansko-mafijsko-boljševistično-stal jinistično-titoistično beštijo od Kompartije in to potem ko so na lastni koži doživeli njeno bestialnost?

Ali hočeš reči, da ljudje, ki spričo svoje opičje radovednosti in nagnjenosti k oblastni igri mladi zablodijo v neke ideje, v državi s političnim monoteizmom, nimajo pravice nikoli spremeniti svoje usmeritve? Ali hočeš reči, da človek ne sme spremniti svojega mnenja pod težo argumentov in fakin stvarnosti?

A hočeš reči, da Je Churchil budala, ker je rekel, da kdor ni v svojih dvajsetih vsaj enkrat socialist nima srca, kdor je pa to po tridesetem letu starosti nima pameti?

No further questions your honor. The defendant, Mr Božo The Red Taliban, may step down, I have no further use of him.

PS
Poleg tega, da dvomim, da si prebral kakšno, magari žepno izdanje zgodovine, sploh pa, da si bral kaj, kar nista spisala režimska "zgodovinarja" in kronika komunistične PolpreteklePreteklosti™ tovariša Repe in Pirjevec, ti priporočam, da res kaj prebereš, preden začneš paternalistično arogantno soliti pamet onim, ki smo tega toliko prebrali, da ti toliko knjig v celem svojem talibanskem patetičnem življenu še videl nisi.

Link

Ni komentarjev: