sreda, 21. marec 2012

1623914 - Boštjan M. Zupančič bi svojo izjavo o retardiranosti pravnikov moral še malenkostno razširiti

It takes one to know one. Zato brez težav verjamem BMZ-jevi konstatciji o retardiranosti.

Problem je pa, da je katastrofa tudi tovariš BMZ. In sicer zato, ker očitno ni kos bedi lastnega rdečetalibaniziranega duha, saj brezrezervno sužnjuje dogmam rdečega talibanizma, kar seveda ni kompatibilno, kaj šele blagodejno za sodniško popolnost.

No, če imate inteligentnega, elokventnega, sposobnega, strokovno veščega oz. visoko usposobljenega, odločnega sodnika s karizmo, ki vam potem gre vse prej našteto izničiti z ideološko pogojeno sodbo nekemu baltiškemu komunističnemu klavcu, pa za njim morajo drugi sodniki popravljati, da klavski komunistični sadist dobi, kar mu gre, kako že temu rečemo? Kali ni beseda katastrofa najbolj primerna? Eskimi bi jezno rekli: Waste of fakin talent! Waste of skills! Waste of God gifts! Fakin embarassment to the nature, Cosmos, Mankind and God! Eto to so zame vsi beemzeji Slovenistana.

No, beemzeji Slovenistana, vi kar krilite z ročičkami iščoč kobajagi izhod iz slovenske moralnohorizontalne morlanognojne in inkompetente-gnojne smrdljive kloake, pičite naprej to vašo smrdljivo brezrezervno gardianstvo do komunističnega enoumja, zla in lopovske ideologije, doktrine in eksproporiativno-plenilske prakse ter končno tudi izničenja pravne države.

Le zavedati se morate, da s tem na najvišji ravni izničujete vse, kar dobrega posedujete na nižjih ravneh vašega osebnostnega korpusa. V tem smislu je retardiran, fejk, faliran, wanabe pravnik, sicer dizaster, ma ipak hkrati manj grešen kot vi - veliki talenti, ki sužnjujete komunistični rdečetalibanski dogmi. 

In kdaj, lepo vas prosim, je taliban lahko bil dober sodnik? Vprašanje je strogo in izključno retorično.

Link

Ni komentarjev: