ponedeljek, 19. marec 2012

1620730 - kako postopati z rdečimi talibani in njihovimi forumskimi provokatorji

[peterfrankl]
Kalimba,
ti si en manipulatorček. V tekstu pišem, da je Kučan pripomogel k poglobitvi slocvenske folklore - Forum 21 je namreč postal pravo gnezdo prepletov, Bohorič ima Kordeža, Kordež Kavčiča, Kavčič Valanta in Valant Bohoriča ... :-) Tako nekako. Slovenska folklora je krizo pri nas še poglobila. Od tebe, ki si inteligenten človek, pričakujem ostro kritiko, ne pa da mi nekaj podtikaš. Bom misili, da nisi fair :-)

Sadovnjak, pisunček si ti in poleg tega še grd in neciviliziran človek, ti baraba, ti, ti, te mama niso vzgojili, bošček. Pejd mal nina nana, no, drugega itak ne znaš :-)

Pero,

Dasiravno jima smeš odgovoriti edino na tak način, boš pri teh rdečih talibanih dosegel s finočo, ne le nič, dosegel boš ravno kontra efekt. Reagiranje rdečih talbanov v javnem političnem diskurzu je enako reagiranju predatorskih beštij, recimo hijen v naravi. Kakorhitro pokažeš drobec civiliziranosti, šteje ta beštija to za slabost, slabost pa za strah. Ko pa hijena navoha strah, si ga najebo, ker ti bo sledila do konca in naprej, iščoč priložnost, da ti zasadi čekane v vratno žilo in med vratna vretenca.

Janša je naredil povsem do zadnje pičkice enako napako, ko sta z rajnkim Bajukom skušala civilizirano občiti z rdečetalibansko bestialno semuljićevsko sodrgo, ki je na ulice šla ullicotacati z enim samim namenom - da bi povzročila državni prevrat, če se da, če pa ne, pa vsaj ohranajanje komunistične doktrine, tekovin, socializma, legislative, v večnost in naprej. 

Kar pomeni, da so hoteli izničiti obstoj nekomunistične vlade. Hoteli so Janševo izničenje. Hoteli so da ga nema čeprav je, žalibog, tu. In ker se je Janša tej sodrgi celo čez-zgolj-civilizirano dobrikal, gagajoč v njihovi retoriki o "socialno vzdržnih reformah", se reforme niso zgodile, kumunajzerizem je ostal v sistemu nedotaknjen in čez 4 leta mu je beštija spakirala afero, ki mu je onemogočila izvolitev v še en mandat.

Mejk nou mistejk, vem, da vse to veš bolj kot jaz.

PS
Zanimiva je agresija rdečetalibanov. Imajo največji tabloid na Slovenskem DELO z DrMarkešom®, imajo rdečetalibanski časopis Komunist, pardon Dnevnik z DrMiheljakom® imajo Ciciban in Jano in Nedeljski in Večer in ziljon prokumunajzer in 100%-kumnajzer časopisov, ki gagajo eno samo prokomunistično mudologijo, a njim to ne zadošča. 

Oni, recimo tejle naši forumski sadovnjaki in lunatiki, pridejo na spletne Finance, ki seveda, da ne pišejo tak, kot njihova dela in dnevniki in mladine in cicibani, ter posiljujejo bralstvo z zahtevo, da se naj Finance "uravnotežijo", beri, naj tudi Finance pišejo prokomunistično kot vsi ostali.

Ajde sadovnjaki in lunatiki, ajde sikter kje na Delo, Dnevnik, Mladino, Ciciban itd, kar je še komunističnih trobil, idite si tja uživati v tihožitju in enakozvočju in sozovčju komunističnega rdečega enoumja, ne nam nažirat tu, jebo vas marksinengels, takorekoč.

Pa onega vašega jeklenega kacota pokličta, da vama posodi vse številke JLA časopisa Krila Armije, pa svoj arhiv Komunista vun petegnita, pa bo. Bi šlo?

Link

Ni komentarjev: