ponedeljek, 5. marec 2012

1603401 - interes večine Slovencev

[NemirniTujec]
... In njihov interes je vedno tak, da podpira najbolj široke slovenske ineterese: sociala in zastonj servis države. ...

In njihov interes je vedno tak, da podpira najbolj široke slovenske ineterese: sociala in zastonj servis države. 

Ne, to ni njihov interes! Niti so socila in zastonj servisi države, najbolj širok slovenski interes! Niti je v tej deželi karkoli "zastonj" za kogarkoli. Čeprav je za ene zelo drago za druge pa manj drago, zastonj ni za nikogar. Obe tvoji trditvi sta s pomočjo nenehnega agitpropa kompartije in njenega najbolj militantnega krila - sindikalnih aktivistov, in seveda ključnih agitprop falangistov N571-H572, Sloveniji podtaknjeni. 

Nekaj takega, kot tista nedavno zelo velikokrat ponavljana agitprop puhlica: "Zoki je dobil podporo večine Slovencev...". V resnici pa zgolj garjavih 315 tisoč. Pa še to z obilom manipulacije. Tu bi lahko nadaljevali s to tvojo : ...[ker vedo] "da podpira najbolj široke slovenske ineterese: sociala in zastonj servis države.".

Če govorimo o resničnih interesih večine Slovencev, lahko rečemo, da to, kar zagovarjajo militantni boljševiški kompartijski semoljići, ni interes nikogar, razen zelo maloštevilnih mutivod-benefitorjev takega rentarskega ropanja. Tudi tistim 500k podpornikom kompartije to ni v interesu! Jap, ni in basta! So zgolj zmanipulirani in jim nihče nikdar ni predstavil, kaj šele vzakonil kaj drugega.

Skratka, mi ostajamo tragikomični "jebe-lud-zbunjenog", v katerem nekaj pokvarjenih blaznežev jebe v glavo pol milijona zmedenčkov svojih podpornikov, vsi skupaj pa grenijo življenje 2 milijona ljudem. Vse skupaj še vedno poganja interes peščice, da prikrije zločine in zločinskost kompartije, ter, da se ta zločinskost ne bi slučajno asocirala s sedanjo-nekdanjo elito oz. s to peščico manipulatorjev-benefitorjev. In iz tega je bilo izvedeno vse in temu je bilo podrejeno vse in zato je prihvatizacija bila kakršna je bila in zato se še vedno širi enak agitprop demagoški gnoj. Dejanski interesi državljanov? Niso ni slični temu! Dejanski karakter Slovenca? Ni niti slično temu. Ravno nasprotno! Slovenec je v svojem najglobljem in najbolj jedrnem esencialnem bistvu meritoren individualist. Ne pa jebeni egalitarni kolektivist! Je pa povprečno pač politično nepismen, pa ga zelo lahko manipulirajo, ustrahujejo,...

Še to, glede na to kako majhna je skupina čigar interese se tu ščiti, mislim na teh par promilov nomenklature, ki na silo preprečuje, da zločinskost kompartije in njene doktrine in predvsem prejšnjih dejanj ne bi bila asocirana z njimi danes, lahko rečemo, da je SLO klasična žrtev "klanja ne zgolj celga tritionskega bika, temveč cele Slovenije, da ta skupina lahko požre en sam svoj zrezek".

Link

Ni komentarjev: