petek, 30. marec 2012

1635498 - zakaj sindikati šele zdaj grozijo s štrajki

Vizjak: Zakaj sindikati niso dramatizirali že pred dvema letoma?

Vsi vemo, da je Vizjakovo vprašanje zgolj retorično, ter, da je odgovor že znan vsem: Dramatizirali niso zato, ker so sindikati, oz. "sindikati" militantna falanga Kompartije™, oz TheOrganzacje™, so Murglbabine bićiz, ki služijo točno določenemu gospodarju in nikdar ne bodo rogovilile, ko so na oblastni poziciji NjihoviSvoji™. 

Takrat, ko je na oblastni poziciji TheGospodar™, molčijo sindikalne diverzantske falange kot grob, da nerečem po eskimsko - kot pićkice, pa čeprav se delavstvu godi najslabše v vsej zgodovini Kranjcev in kranjskih dežel. 

Normalno! Naloge teh militantnežev nimajo blage veze z delavstvom, delavstvo jim več kot s kurca dol bingla: Delavsto oni skupaj s svojim TheGospodarjem™ eksplicite diskriminirajo in reketirajo in to že 22@45™. Tudi danes smo jih slišali predlagati dva dodatna davčna razreda in to za usranih 50-60 tisoč EUR bruto letnega prihodka iz dela. Namesto, da predlagajo ločen cedularni flat davek TUDI za prihodke iz dela, tako kot je to za vse druge prihodke v tej državi. Če bi bili pro-delavski bi drukali, da se tudi na delo ima enake davke kot recimo na priigrane dobičke iz prihodkov iz rentanja nepremičnin in kapitalske dobičke recimo in prihodke podjetij.

Ko pa na oblastno pozicijo pride neposvečena opcija, katero Kompartija™, oz. TheOrganzacja™ oz. TheGospodar™ percipira za sovražnika, ki ga je treba na vse načine poskusiti umakniti iz oblastne pozicije ter tja vrniti Kompartijo™, tudi s silo in grožnjami linčarskih ulicotacaških falang prevratniške drhali, se sindikati oz. "sindikati" nemudoma pričnejo puntati in delati štalo, dasiravno nova oblast nudi razumne ukrepe, ki niti niso tako ostri, kakršni bi morali biti. 

In tem prevratniškim falangam celo dajajo veljavo partnerja v dialogu, kar je povsem nasprotno ravnanju NjihoveSvoje™ oblasten kamarilje, ki jih ni jebala dva posto in jih o ničemer pomembnem ni konzultirala. Zakaj je bilo tako? Zato, ker je rdečetalibanska KGB vlada vedela, da so semuljići in štrukljčki Murglbabine bićiz, ki "ima da šutijo, da jih kagebe ne atoži Murglbabi". "Tišina, bre!" je bil edini dogovor, ki so ga te kobajagi delouski tribuni slišali od golubićef in pahorjef.

Link

Ni komentarjev: