petek, 30. marec 2012

1636041 - zakaj nas kamarilja še kar drži za jajca

Jap! In kako to, se mora vprašati vsak normalen človek? Jahh, to je v podrobnosti razložil NjihovSvoj harlekin Drbućar - pisec kumunajzer Ustave Đamahirije Kumunajzeristan, koder vrvi interpretacij, a ne manjka niti instruktivnih namigov, da sta reketiranje in ekspropriacija dopustni, ki mu je enkrat ušla izjava, da so demosovci bili naivni kot gimnazijske brucke, saj so jim "stare sile", kot je on poimenoval kompartijce prodali "muda za ledvica", ko so predlagali in vzakonili prokontinuitetni volivni sistem kakršnega imamo.

Tak sistem kakršnega imamo, seveda da najbolje ustreza kompartiji, saj so Murglbaba in njegovih 30 taužent rdečetalibanskih razbojnikov že davno pogruntali, da je v Slo cca v seštevku med 500 in 550 taužent drobnice, ki je iz tega ali onega razloga "motivirana" točneje kupljena in ali opranoglava, da voli za kompartijo, čeprav vrhnja plast kompartijske hierarhije, murgljska prelatura in plast tik pod njo, de facto, tudi večino njih v seštevku pod črto jeba v glavo. 

Ljukavi Murglbaba je takisto nekak izvrtal, da je spričo omrtvičenih umov, v Slo cca 600 jurjef zarostanih nojevskoglavopeskovnih abstinentskih pizdekof, ki po svetu hodijo z visoko dvognjenim nosom, ter se vzvišeno in teatralno držijo urejanja svoje ohišnice in tratice s kosilnico Honda electric motherfucker easy ignition. Pri tem seveda o sebi mislijo, da so vrh svetovne inteligence in napredne višjestopenjske duhovnosti, kuj za Dalaj Lamo.

Dodaj zraven par deset taužent užaljenih, razočaranih in jeznih, pa se Murglbabi in kompartijski kontinuiteti računica povečini izide brez krtof, pucko jim materino moralnohorizontalno!

In ader wordz, ja, prav imaš, vlada mi, ker mi ga drugi lahko vsilijo. Vlada mi, čeprav še nikoli na nobeni ravni ni uspel zbrati glasove več kot tretjine volivcev. Eto, to je v Butalistanu Absurdistanu pač možno. To mi delajo! Nesankcionirano. Že 22@45.

Link

Ni komentarjev: