četrtek, 15. marec 2012

1615949 - zapečeni komunajzarji v vladi in Janševa največja hiba

[Maj]

Zaradi mene je lahko tudi desetkrat zapečen komunajzar a dejstvo je, da mu gre tako kot npr. bavčarju vedno daleč najbolje pod janševo vladavino.

Sicer pa od kdaj že, pa janša ni več zapečen komunajzar???

Pa če verjameš ali ne, Slovenija kot edina članica EU nasprotuje sankcijam proti Belorusiji-zgleda, da janševo vlado vodijo iz Murgel.

V janševi vladi je tudi 3 krat zapečen kumunajzar Kahel. Ki se, kot vemo hvali, da je LEVIČAH. Keh je za NOB. Kah je khitehij za določanje kdo je levičah. Potem je tu precednik, ki je 9 krat zapečen kumunajzar. Ki je interveniral in vladi dotajčeval, da je to slovenski nazi-interes.

Poleg tega je zadeva nekoliko starejša od Janševe vlade, kanede, a ta detajl ste nekak kar namerno prezrl, tovariš Maj.

No in za konec, za razliko od vas kumunajzarov sicer zarostanih nazi-socialistov, ki ste, tak kot Fritzl svojo hčerko pred drugimi moškimi, Slovenijo hermetično zaprli v komunistično fritzlovsko gulag klet, da jo naredite nedostopno za tuje investitorje, kar je in tehnično in de facto gospodarska ksenofobia; skrakta, za razliko od vas, jaz, ki sem sicer volil SDS, nimam težav sebi, Vam™ in svetu razodeti, da se še kako zavedam Janševe največje hibe.

Janševa največja hiba je ravno to, kar jaz v Shamanopediji® imenujem PresežniPatriotSentiment™. Tako ga imenujem, ko sem prijazen in diplomatičen. Kadar pa nisem, pa jaz temu rečem PresežniNaziSentiment™. To je Janševa Ahilova tetiva. To je njegova usodna hiba. To je tisti nekontrolabel sentiment, ki pri Janši proži oz. povzroča vse njegove napačne odločitve. V S E!

Bojda ima vsak človek vsaj eno tako hibo. Evo recimo, jaz sem fpičkomatrino šibek na lepe rajcig pupe. Ko pride taprava, s tapravo kodo, mi prebije celično membrano, mi gre mimo imunega sistema in dizaster je tu. Razjeba me na prafaktorje in sem že voljan ko svilnata pižama Angeline Joly.

Janša je zaradi vulgarno presežnega patriotizma, ki mu tišči na centre za vid, slep ko kura. Pa recimo njemu postane sprejemljivo koalirati z orto-pravovernimi kumunajzari. Češ UsiSmoNašiSvoji™, dajmo sodelovat VimenuSlovenstva™. Yeah, right! 

Pa on se bi iracionalno do večnosti špetiril in izsiljeval sosede pri sprejemu v EU. Pa v imenu patriotizma, ki je njemu kar eno in isto kot močna država, gre Janša biti nenavadno toleranten in prijazen do davčno-prispevkovnega aprthaida in diskrimnacije večine Slovencev. Najboljših Slovencev ! Najbolj pošteno svoj kruh služečih Slovencev! In zagreši največjo napako svojega življenja. Kajti, jebeš ti takšen patriotizem, ki mirno tolerira zasužnjenje in fritzlovsko zlorabo večine Slovencev. Tako tistih že rojenih kakor tudi tistih za sto generacij v bodočnost, torej še nerojenih! Junouvotajmiin.

Da se razumemo, normalna doza zdravega patriotizma, morebiti celo razumno poudarjena in izrazita, je za človeka na državniški funkciji, ki je prisegel delovati v interesu vseh državljanov nacionalne države Slovenija torej tudi v interesu nacije, pač normalna, legitimna in povsem benigna. Patetika in tragikomedija je, če pa to postane zgolj fraza, dejansko se pa godi kontraproduktivni jebeluedzbunjenitis™. Ko Janša pusti nedotaknjen fritzlovski reketarsko-aparthaidski kumunajzerizem v sistemu, recimo.

Ma, Maj, verjemi mi, zaščita komunističnega tirana Lukašenka ni zrasla na Janševem zelniku, temveč na zelniku TvojihSvojih™ kumunajzer spak, tak kot oni kovanec s komunističnim klavcem, pa odlikovanje udbaškega Ertla, pa zavračanje obsodbe komunizma. Slednje je odprlo ero nasprotovanja Slovenije odločitvam ter inicijativam preostale EU. Komunistične spake si domišljajo, da smejo na tak način sramotiti preostale Slovence. 

Ne vem ali je Janša res podprl komuniste v ideji, da je zaščita Lukašenka slovenski nazi-interes, če pa je, sem ti zgoraj že pojasnil kaj Janšo jeba in zakaj Janša ne bo veliki državnik, vse dokler mu um zatemnjuje ta iracionalno presežen patriotski sentiment, ki je v večini zadev de facto antinaroden, le da Janša tega očitno ne zmore videti. Tak kot številne ofce, ki slepo verjamejo komunistom, da je SLO nazi-interes, da tujim vlagateljem preprečimo vstop, v bistvu pa gre za to, da rdeča kartelna mafija brani svoj mafijski fevd. Ker se fakin dobro zaveda, da recimo nek Cisco ne bo hotel polniti kompartijinih črnih fondov.

No, zgodba pa povrhu vsega niti ni tako enoznačna. Formalno pravno oni partner našega kumuanjzarčka v Belorusiji pač ni zaobjet s tisto Eu iniciativo. Eno je Lukašenko drugo pa tisti tip, fromalno-pravno seveda, čeprav sta zlizana kot rit in srajca, hehe. Ampak to je tebi itak odveč, tebi je najvažnejše pljuniti po Janši in ga narediti krivega za vse. Kanede, tovariš Maj? Imam prav ali imam prav?

Link

Ni komentarjev: