nedelja, 2. december 2012

1902724 - Türkašenkove predstave o njegovi "tehnični" vladi

Medtem Türk podpira idejo tehnične vlade. "Mislim da bi potrebovali tehničnega človeka, ki bi bil oddaljen od politiki," pravi.

Yeahh, right. Pozabil je dodati "majke mi sudija", pa bi mu verjeli UsiSlovenci™.

Tuerku se sanjajo mokre sanje, da bi toti "tehnični" premijer bil oddaljen od politike tekmecev njegovi kompartiji, ki nenehno neki "talasajo" in se upirajo zamislim tovariša njega™, ki je tam na koti Sljašćićarna™-F21™, določil rdečega prestolonaslednika - izbranca in maziljenca murgljske prelature, oni se pa neki puntajo in v Sloveniji delajo štalo, nje™.

Tuerk bi, da bi to bil nekdo™, ki bi zagotovil ohranitev sedanjega komunističnega slovenskega statusa quo, Tuerk in podobni kompartijski vojački-nastavljenčki, bi pa po medijih paternalistično inštruirali, da "tehnični premijer ne sme odpirati 'ideoloških tem' ".

In slovenskemu komunistu je vse ideološkaTema™, vse kar pomeni poskus spremembe rigidno-konzervativno varovanih komunističnih reketo-nasilnouravnilovskih tekovin in prvin v zakonih, ali pa poskus korekcije komunističnih laži kjerekoli, pa magari zgolj na ravni bodic v opozicijskem časopisu.

"Tehnična" vlada, komunistom potemtakem pomeni, da je to vlada, ki ohranja status quo v ideologiji in zakonih oz sistemu, hkrati pa mora nekak načarati blagostanje (kar je seveda mission imposible in oksimoron v enem). Da bodo komunisti, a la Tuerk, lahko še malo in še enkrat mudološko-demagoško-populistično srali o komunistični "zgodbi o uspehu".

Slovenija se iz krize ne le, da ne bo premaknila, dokler ima komunistično zakonodajo in komuniste v parlamentu in na oblasti in v upravi, ampak bo tonila s čedalje večjo hitrostjo.

In ko po ulicah pričnejo špancirati nazi-socialistične in nazi-šovinistične horde, ponoči pa prične goreti premično in nepremično premoženje tujcev, asimilirancev in ekonomskih migrantov, Sava pa naplavljati trupla tujcev-zobarjev in podobnih od rulje osovraženih "premožnežev", bo Slovenija končno postala hujša kot Grčija.

Nikar ne pozabimo - smo nacija, ki v svojih vrstah, ne le da ima one, ki so bili sposobni v rudnik žive ljudi zazidati, temveč smo nacija, ki teh komunističnih morilskih spak ni kaznovala in, ki še dandanes ima v svojih vrstah spake, ki one komunistične spake, ki so zazidavale, čislajo, poveličujejo, ščitijo, obožujejo, jih na kovancih upodabljajo in po njih ulice in avenije poimenujejo.

Imamo tudi take v svojih vrstah, ki odkrito v TV kamere povedo, da zdaj, ko se trupla onih odkritih okostij in mumij odnese iz rudnika nastane prostor, da se noter da nove. Zopet prihaja njihov čas. Zopet bodo pele fojbe, rudniški jaški in podobna zahrbtna morija.

Takšna Slovenija, ki je na robu, da bo rapidno in v violentnih dogodkih čeznočno očiščena vseh ksenotov, ki seveda, da bodo krivi čisto vsega totemu strahopetnemu Slovencu, ki že 70 let nima jajc iti nad svojega "kučana", ki mu povzroča vso to bedo, ga pavperizira, ga zasužnja, ga v položaju v bedi uravnanega fevdalnega tlačan drži,...

A bogami čeznočno bo očiščena tudi bolj ali manj vseh lastnih razumnikov, ki bodo tisti trenutek mobilni v smeri Ufiladelfije, nekaterim bo pa drhal tudi presodila. Nekateri bodo pa lepo pohlevno, oportunistično postali tribuni te primitivne rulje, pa končali v gulagu. Skladno s tradicijo, seveda...

...skratka, takšna Slovenija bo končno in dokončno zdrknila v status zatohlega fritzlovskega podalpja, ki mu bodo vladale incestne frtzlovske šovinistične spake, kakršnih si ne znamo niti predstavljati.

In mejk nou mistejk, številnim se bodo uresničile najbolj divje sanje, zaradi katerih bodo spontano in nenadzorovano orgazmirali do konca svojih fritzlovsko-nazi-šovinističnih zatohlo-podalpsko-dolinskih dni.

Bravo! Grejt sakses Absurdistanija Fritzlostanija!

Na površje že lezejo največje spake, ki jih slovenski zatohli prostor premore. Vidim, da jim eni bolje obveščeni že poznajo ime in nazive njih organizacij. 70 let toleriran in celo opogumljan in nebrzdan NAZI-socializem, ko se je v javnosti brez zadrege uporabljalo termine in sintagme, kot so "neslovenec", "preprečitev vdora tujemu kapitalu", "ohranitev XYZ v slovenskih rokah", in podobne, se nam bo kmalu razbil o betice.

Ker se je ves ta latentni nacizem, očitno v ozadju že prezrcalil v organizirane ultraške NAZI skupine. "Leve" in "desne"!

Že vidim Jelinčiča v tretjem dnevniku v maskirni uniformi, kako tam v Anderličevih elitnih stanovanjih v centru ob Ljubljanici išče "cigane", da jih prežene iz Slovenije, tak, kot je nekoč oprezal okoli takrat "elitnih" "čefurskih" blokov v Kosezah.

Srbski zobar in njegova s solzami oblita slovenska soproga s par prestrašenih otročk, pa v stanovanju hitro pakirajo osnovno in mrzlično iščejo način kako mimo podivjanih slovenskih nacističnih eskadronov smrti uiti do najbližje meje.

Včeraj je nek protestnik izrekel približno to, na približno tako jedrnat način: "Vsi politiki morajo oditi, vsi, levi in desni, nihče od sedanjih in vseh dosedanjih politikov, ne sme ostati". Kaj od tega kratkega stavka komunistični nastavljenček in sluzavec Tuerk ni uspel razumeti?! Navkljub svoji doktorski izobrazbi?!

Link

Ni komentarjev: