ponedeljek, 3. december 2012

1905474 - neverjetna kreativnost pri izumljanju roparskih členov pokojninskih shem

Komunistična reketarska partitokratska klepto-drhal bo raje izumljala in izumljala na stotine prevarantskih shem, samo nečesa pa nikoli ne bo vzakonila. Najpreprostejše sheme na svetu: "Kolikor si kontrobuiral v totalu med celotno aktivno dobo - toliko rente lahko počrpaš".

Samo tega ne bodo nikoli vzakonili! Ker komunist-reketar-nategun preko takšne sheme ne more nikogar okrasti, nikomur ekspropriativno odvzeti premoženje. In komunist nekomu mora krasti. To je vnedarle bistvo vsakega komunista. Bistvo in razlog obstoja in veliki komunisto-talibanski religijski smoter kobajagi političnega, v bistvu pa roparskega udejstvovanja komunista pod krinko "socialne države".

Ma, kaj to, niti nečesa bistveno manj zahtevnega komunist ne bo nikoli vzakonil, čeprav mu je na izplačilni strani to celo cilj. Tega recimo, da bi odkrito, pošteno in konsistentno prešli na Beweridge sistem enakih skromnih pokojnin za vse, financiranih iz davkov in odpravili obvezne prispevke in reketarski diskriminatorni sprčen slovensko-kumunajzarski PAYG sistem v celoti. Kajti tudi v doslednem beweridgejevskem sistemu komunist nikogar ne more oropati. No, ja, pod predpostavko, da so davčni zakoni nediskriminatorni.

Slovenija, kot vemo ima obe rezili škarij reketarsko-plenilskega zla: Diskriminatorne aparthaidske davke in prispevkovni reket-rop: Ekspropriacija in nasilna uravnilovka delovnega plebsa v enaki bedi. Pač smo bili, smo in bomo ostali komunistična đamahirija.

Ne vem, če je to cilj, vem pa, da bo na tisoče d.o.o. zaprtih. In bo na desettisoče emigrantov, katerih številka bo še dolgo časa naraščala. Grejt sakses, komunisti! Končno vam bo uspelo ponoviti Titov uspeh s konca šestdesetih in iz sedemdesetih prejšnjega stoletja. Ko se je elegantno losal 6+ milijonov revežev, ki jih je pognal med gastarbajterje, le te so pa bili srečni "da jim je odprl meje". In Kidričev uspeh iz prve petoletke. Ko zasebnih podjetij ni bilo, razen nekaj drobnih obrtnikov - gostilničarjev in mesarjev. takrat je kompartija podjetništvo prpovoedala, tokrat ga bo efikasno zadušila. Rezultat bo enak. Prevladujoč državni kapitalizem. Pod komando in po planu istih organizacij in enako razmišljajočih tovarišev.

Link

Ni komentarjev: