ponedeljek, 17. december 2012

1925242 - slovenske specifičnosti

No, če že insistiraš, evo ti malo slovenskih specifičnosti:

1. Edino v Sloveniji, izmed vseh takrat nenormalnih držav s komunistično-boljševističnimi režimi, so komunisti-boljševiki - rdeči talibani - fašisti - nazisocialisti ostali na oblasti tudi po letu 1991. Reciklirnai, preoblečeni, prefarbani, v originalu, ni važno. So še vedno tam na oblasti in odločajo!

Rekoč to bi lahko kar nehal dalje pisati, kajti to samo po sebi je dovolj velika "specifičnost" Slovenije, ki tako ali tako detereminira vse drugo kar bom v nadaljevanju navedel.

2. Edino v Sloveniji se pri kraji sredstev iz proračuna gre tako zelo brutalno daleč, da se avtoceste gradi po 17 milijonov na kilometer in celo po 34 milijonov na km in 40 let, da se bi zadostilo potrebam črnih fondov ene in iste politične opcije na obalsti že 22@45™ in da se bi na tej poti narodove krvi in potu napili vsi klepto pizdeki Slovenistana in njihovi ubogljivčki. Jap, tudi drugje so mutili na razpisih, jap, tudi drugje so AC zaračunavaali maksimlano možno, jap tudi drugje (recimo na Hrvaškem) so kradli, ma 4,2 milijona vs. 17 milijonov pa jebeno jasno začrta v čem je ta tvoja "slovenska specifika". V meri, dude, v meri!

3. Edino v Sloveniji imamo fritzlovski mehanizem, ki delovnemu ljucvu zasega rekete v formi prisilnih neokapičenih prispevkov, ki so reketi, ker se za večji del teh zasegov v zameno ne dobi nič.

4. Edino v Sloveniji se te rekete zlorabi tako, da se jih ne izplača v celoti kontributorjem, ampak se iz tega napaja rentarje, ki teh penezof niso kontribuirali.

5. Edino v Sloveniji se je dohodnino in druge davke oblikovalo tako, da vsi davčni zavezanci, ki prihodujejo iz drugih virov dohodka plačujejo flat in cedularne davke, dohodnina z drakonsko visokimi stopnjami in brutalno progresijo, pa de facto, posredno preko izločenosti drugih, doleti izključno one ki prihodujejo iz dela: temu se reče davčna diskriminacija in aparthaid. Je to dovolj specifično, dude?

6. Edino v Sloveniji je pri dohodnini davčno izvzetje tako nizko, da že klošarji plačujejo davke, čisitilke iz relativno bolje plačujočih podjetij so pa že v najvišjem razredu, tuši, jankovići in podobna tovarišijska sodrga pa prihodujejo drugače in jih doleti milost promilnih davkov.

7. Edino v Sloveniji je pokojninski sistem urejen gulagovsko-delovnoobvezno, da se do leta starosti XYZ ne izplačuje nič, povsod drugje se izplača prispevana masa, ki proizvede nižje, ciljne ali višje mesečne rente, če človek v pokoj odide prej, na idelani datum ali kasneje.

Itd...

Je to zadosti specifično, prajtu?

Link

Ni komentarjev: