ponedeljek, 10. december 2012

1915741 - ali Ljudmila Novak res ni nikoli ničesar ukradla

Poudarila je, da sama še nikoli ni "nikomur ničesar vzela" ali živela na tuj račun. Zato ne pristane "na sodbo ulice, da smo vsi lopovi".

Japajade! Draga moja ljubica političarska, a si kdaj slišala za sintagmo: "Optimist je zgolj slabo(pomanjkljivo) informiran pesimist". Z mojim dodatkom: Slovenski poštenjak™ je zgolj za Linda sindromom bolehajoč običen rentoreketarski lopov.

No, zdaj pa jaz tebe fprašam gospa političarka: Si morebiti glasovala za to kobajagi "pokojninsko reformo"? Kako, kakooooo? Ne čuje dobro! Ahaaaaa, a da si glasovala in si bila ZA?
NO, če si glasovala in to ZA, potem si ti draga moja političarka sodelovala v kraji cca 100 taužent ojrof minimum povprečno po glavi slovenskega zavarovanca. Sodelovala si v umazani komunajzer-fašistični mafijsko-reketarsko-ekspropriativni brutalni kraji! Dobro? Ales klar?

Ako to pomnožimo s številom aktivnih prebivlacev, in to tak, da vse skupaj prijazno zaokrožimo na 800 tisoč krat 100 tisoč, potem si sodelovala v ropu/odvzemu/kraji 80.000.000.000,- EUR. Z besedo: Osemedest milijard EUR, ukradenih slovenskemu narodu! In to upfront, disruptivno v eni potezi.

Ker pa gre za zakon, ki bo trajal neznano koliko časa, utegne ta rop v katerem si sodelujoča narasti na neznano veliko količino denarja.

Mar se temu reče, nikomur nič nisem ukradla? Tudi Al Capone ni osebno nikomur nič ukradel, je pa zato sodeloval v organizaciji oz sistemu, ki je izvajal reket nad ljudmi. Štekamo, gospa političarka?

Naj te malo spomnim še na druge lopovluke in grehe v katerih družno sodelujše, draga političarka, domnevno desna iz domnevno krščanskodemokratične stranke:

1) Sodeluješ v reketiranju celotne nacije, saj si v vladi, ki niti trznila ni, ko je od komunističnih fašisto-plenilcev prevzela zakone o neokapičenih prispevkih, pri katerih se niti za tisti del do nivoja kapice, če bi seveda obstajala, ne dobi fer vrednost v zameno za kontribucijo, preko kapice pa absolutno ni niti predvideno, da se bi kaj dobilo. Torej, navaden državnomafijski reket. V tem, od komunistov koncipiranemu državnemu reketu gospa političarka sodeluješ!

Mar se temu reče, nikomur nič nisem ukradla? Tudi Al Capone ni osebno nikomur nič ukradel, je pa zato sodleoval v organizaciji oz sistemu, ki je izvajal reket nad ljudmi. Štekamo, gospa političarka?

2) Preko dokapitalizacije/sanacije oz preko "slabe banke", oz preko dojebavanja državnih kolhozov - kroničnih izgubarjev gospa sodeluješ tudi v ropu revežev v korist jankovićev in podobnih lopovov, saj denar, ki ponika neznanokam preko teh državnih kolhozv, služi benefitu posvečenih komunističnih maziljecev in drugih žnjimi v kohabitau veselo ropajočih parazitov, in je hkrati neposredna denarna škoda ropanemu ljudstvu iz čigar žepov se vse to financira. Celo iz žepov rodov, ki se bodo rodili šele leta 3000.

Mar se temu reče, nikomur nič nisem ukradla? Tudi Al Capone ni osebno nikomur nič ukradel, je pa zato sodleoval v organizaciji oz sistemu, ki je izvajal reket nad ljudmi. Štekamo, gospa političarka?

3) Preko brutalnih davkov vsiljenih izključno kategoriji prihodovalcev iz dela, ki so edini v celotnem sistemu davkov , progresivni, točneje zaradi brutalno visokih stopenj na neverjetno nizke zneske, ob neverjetno nizkem davčnem izvzetju, v bistvu brutalno progresivni,...

...skratka, preko teh brutalnih davkov vsiljenih edino na prihodke iz dela, gospa sodeluješ tudi v davčnem aparthaidu in diskriminaciji naperjeni proti ustvarjalcem vsega, kar ta nacija ustvari. Hkrati so vsi drugi prihodovalci deležni flat davkov v nominalnem procentu maximalno 20%, efektivno pa pod 10%.

Mar se temu reče, nikomur nič nisem ukradla? Tudi Al Capone ni osebno nikomur nič ukradel, je pa zato sodleoval v organizaciji oz sistemu, ki je izvajal reket nad ljudmi. Štekamo, gospa političarka?

In tako dalje, gospa političarka.

PS
Nimaš ti pojma, političarka sprenevedava, kako in koliko močno in koliko zagovedano in kako umazano in kako pritlehno sodeluješ v kraji. Ti si, očitno se tega ne zavedaš, ali pa zgolj glumiš noro gobo, ker te daja linda sindrom, eden večjih lopovov v državi. Zdaj pa sikter razmišljati preden drugič zineš takšno.

Link

Ni komentarjev: