ponedeljek, 3. december 2012

1906581 - o slovenski "levici" in "desnici" ter predsedniških volitvah

Stari, si že slišal za sintagmo: "Ko Bog daja odgovore, so odgovori oz rešitve dilem enostavne". Ali drugače, k v naravi ali v družbi uzreš lepoto enostavnega odgovora ali rešive, vedi, da Govori Bog osebno.

Človečki takšne silno enostavne odgovore Boga potem blasfemično preverjamo, dajamo v formule in znova in znova skeptično preizkušamo, ma na koncu je s tem Božjim odgovorm vedno tako, kot z. Demidovičevimi rezultati v matematiki.

Pri Demidoviču si vedel, da če ti na katerikoli Demidovičev problem, pa naj bo še tako kompleksen vun pade rešitev, ki ni celo število, običajno celo manjše od 10, da si nekje zajebal in da rezultat, ki je tebi "padel vun" garant ni točen.

Ergo, da stopim nazaj na rdečo linijo najine debato. Veš sam in Bog mi je priča, da sem ziljonkrat tu na forumu insistiral, da Slovenija desnice sploh nima in jo nikoli ni niti imela. Amen!

In pri tem ne mislim samo na aktivne politike, temveč na celotno ljudstvo. Slovencev, ki niso genetsko zapečeni v mentalno agregatno politično stanje levičarja je silno malo in tem običajno manjka gen za javno politično tekmo, med volivci so pa to najpogostje abstinenti. Ker pametnejši popušča in ker se pametnemu ne da iti trošiti cajt na recimo šarado cele nacije z dvema komunističnima spakama v drugem krogu volitev za nerelevantni funkcijo, katere edini namen je potrošiti bađet na tangice in đakuzije v letalih.

Če se volivno telo Slovenije zdi nekomu silno bizarno in njega vedenje nelogično, ko recimo domnevna desnica ne voli domnevnega desničarja Zvera in celo v drugem krogu gre delat komfort in čast komunistični talibanskofašistsični opici, se ta mora vprašati, kaj pa če je volivno telo pač takšno miteno in v um sjebano zares in je napačna zgolj percepcija observerja, ki si arogantno domišlja ali butalsko naseda, da so te volivci desni in da je Zver desno.

Moja stara teza je, da Slovenija desnice nima, da je Janševa SDS zmerno levičarska stranka, ki celo tolerira ekstremne komunistične zakone, režime in ureditve. In jih celo sama predlaga, kot nedavno v parlamentu. Ker so pa Janša in številni njegovi nacionalno zelo naspidani, imamo de facto opraviti s, Kučanovim zelo podobnimi političnim diaboliki, z nazisocialisti, le da se Janševe zapiše kot nazisocialisti, Kučanove pa nazisocailisti. Ni treba posebej izpostavljati zakaj so v sporu, niti, d aje to neke vrste enigma in bizranost, saj gre vednarle zgolj za jebeno pozicijo bolda. Nje?

Brzdajte konje, vi, ki mi na tek debate vedno ouknete ziljn minusov, ne gre za usegliharjenje, ne gre, pa če se vsi frit vgriznete.

Moja stara teza je, da je celo slovenska krčanska demokracija leva, da je pač t.i. socialna demokracija.

Moja teza je, da je Zver, sledom fakta, da je iz levičarske SDS bil na meniju zgolj še ena leva opcija brez vonja, okusa in brez izrazite barve, ki bi ga kakorkoli ločila od dveh ultratalibanskokomunajzarskih afen.

Et voila! Militantno organizirano monolitizirana prokomunistična volivna drhal je spet pred volitvami na dom prejela pismo, ki se prične z "Tovariši, tokrat gre zares, gre za naše vrednote...", in četudi pisma ne bi prejela bi volila za eno od komunističnih afen.

Levičarske po genski kodi dušice preostalih neabstinirajočih Slovencev so pa namesto za zmernega levičarja Zvera, volile za Pahorja. Bojda zato, ker Zveru obrvi rasejo skupaj kot Frediju. Zelo tehtno, nje, zelo preprosto, Nje! Auuuu!

Malo presenetljivo, ma ipak ne pozabimo, da je to na liniji " žabo ni težko naterati v vodo" . Levičarski sentiment je levičarsski sentiment in če ofci, ki sama ne zna preverit, uvališ demagogijo, da sta Tuerk in Pahor "zgolj dva benigna levičarja" namesto resnice, ki je, da sta ortotalibanizirana kumunajzer fašisteka, esdeesofski ofčici ni baš boleče težko voliti za Pahorja.

Drugi krog je pa seveda bruka, Janšev nastop pa katastrofa. Pizdeki se kobajagi monolitizirajo na nacionalni osnovi. Nazisocialisteki pač. Ta dežela drvi v fašizem in to v osmi prestavi. Brez zavor. Vlakovodja je pa Borut, ki naciji včeraj sporoča " ...ne skrbite, čuj, Jaz sem za krmilom, jaz bom zaj to pizdarijo umiril" Auuuuuu! Najebali smo!

PS
Da imam jaz prav, se pa najbolje vidi iz ravnokar od vseh partitokrativ-reketarjev potrjene oz dogovorjene pokojninske "reforme". Janševa levičarska koalicija se je potrudila in na mizo benevolentno sam od sebe dala predlog, ki je všečen komunistični beštiji. In zdaj eni druge hvalijo za "pragmatizem". To je nekaj takega, kot če bi jaz Fritzlu sam od sebe dal predlog, da naj mojo hčerko zapre v svojo klet na neznani lokaciji. Oni bi pa stopil pred kamere in rekel, da pohvali moj pragmatizem in ker nisem predlagal "ekstremnih rešitev" in, ker nisem "odpiral ideoloških vprašanj", kot je recimo odprava fritzlovske tekovine, ki Fritzlu omogoča redno posilstvo dekleta v kleti.

Link

Ni komentarjev: