nedelja, 23. december 2012

1934394 - selektivna anarhičnost "protestirajočih" zombijev

Njihova anarhičnost je selektivna. Če je na oblasti nekdo, ki ni kompartija, ki ni nasilnoegalitarist, ali ga zgolj oni tako ne percipirajo, so oni anarhisti, če pa je na oblasti kompartija, so oni SA rdečesrajčniki, režimski ovaduhi, gardiani klavskih tekovin komunistorežima in podobna udbogestapovska sodrga najslabše sorte.

Oni kot najbolj agresivne strupenjače sikajo na liberalno in vse kar diši po liberalnemu. Torej povedano po domače - sikajo na svobodo in svobodljubje in to zato, ker bi radi konzervativno ohranjali večno kontinuiteto komunističnega režima.

Liberalno in liberalec sta najbolj hudi kletvici v vokabularju slovenske prokomunisto režimske sodrge, ki se rada tolče po prsih in sebe ponosno imenuje "levica".

Oni se samopoimenujejo "levica" zgolj zato, ker jim je komunistični umskopralni stroj v hipofize podtaknil idejo, da je "levo" progresivno. Medtem, ko v normalnih deželah sveta veljajo levičarske mokre prerazdeljevalne sanje za to, kar v resnici so - gnusne sramotne pritlehne lopovske aspiracije.

Komunistični umskopralni demagoško-agigpropovski stroj jim je seveda da zamolčal, da so slovenski komunisti od pamtiveka bili in ostali teroristi, najprej nad Barbara rovom, potem pa v kravatah v vladnih palačah in nikoli t.i. "Žlahtna levica" karkoliže to naj bi bilo, ter, da so že davnega leta 1945 ugrabili državo in se takoj po nasilni teroristični prigrabitvi oblasti instantno in dokončno prelevili v konzervativne fašistonazisoc silo, ki ima aspiracijo status quo obraniti/konzervirati do konca časov. Skratka, en sam konzervativizem, fašistoidnost, enoumje. Natančno kontra od progresivnosti, svobodoljubja in svobodomisnosti in tolerance.

Naj zaključim z opozorilom, da je ta sodrga antipod demokracije, saj je njim do žlobudranja o demokraciji samo kadar za 5 minut ni na oblasti kompartija. Takrat na ulice pridrvijo rdečetalibanski zombiji in uprizarjajo rušilno anarhoštalo. Čim se pa na oblast vrne kompartija, magari pod taktirko komunistične opice, tovariš Murglbaba gre v Sljašćićarno, potegne iz riti kurje krempljce izvede svoj vudu obred in pošlje ulicotacaške zombije spat. Češ, ni razloga za proteste, kajti, ko je Murglbabin izbranec na oblasti, ta ulicotacaška drhal nenadoma več ne vidi večdesetletne plenilske orgije oz kraje, terorja in avtokracije politikov, o kateri gagajo zdaj na ulicah, če pa jo, jo pripišejo opoziciji. Auuu!

Link

Ni komentarjev: