ponedeljek, 10. december 2012

1915553 - saga o lopovluku

[bobek13]
p.s.: ena od stvari, ki me je v zadnjem letu najbolj ganila in mi pokazala, da se v Butalah nič ne da narediti... je prijateljeva žena poslala neke dokumente, ki so nakazovali kako se je kradlo, in prosila za dovoljenje za revizijo, je pristojni minister odvrnil, da ne delat revizije, ker se bo očitno izkazalo kako se je kralo, potem bomo pa morali vračat denar za projekt, ki je tekel po celih butalah, nazaj EU... te pa vredik, kradimo naprej... :(

In ko zagusti, lopovi skušajo vsakega eventuelno med njih zablodelega moralnovertikalneža oz, če je treba celo nacijo potegniti v špil tak, da ji zabrenkajo na nazi-interesno kobajagi struno. In, od tisočeletij v suženjstvu živeči Slovenec, ponavadi na nazi-struno rezonira spontano afirmativno (Ajgha u rit čutem dildo....ne sekiraj se, to je naziinteresni dildo, veš Nande, ga v Delu pohiti tolažiti tovariš DrMarkeš, učen kobajagi-anal-itik....ajgha polej je pa u red, ajgha, ...zajeclja nazi-senzibilni Nande). In lopovi-manipulatorji to vedo.

Zato oni tudi gagajo o tem in to javno, češ, da so Čehi in njihov rahmetli Vaclav glupi, ker so se kobajagi, po kobajagi-korektni percepciji slovenskih fritzlov, šli nekšen fatamorganski VelikiPok™ in so tujcem "dovolili", da jim Vstopijo™ in eto zdaj imajo to svojo jebeno fauvejasto Škodo, ki je po celem svetu uspešna.

Mi smo pa lepo "pametno" čuvali NaziInteres™, za ksenote smo Slovenijo nepredušno zaprli, razen za one, ki so z Nami™ in NašimiSvojimi™ šli v lopovski kohabitatni kartelni špil, recimo kombinacija Mercator & Spar & Tuš.

Zato smo mi dandanes bicveno boljši, majkenamsudija, naših firm ni več, smo ta govna uničili, da ne padejo v privat roke bognedaj, ali bognasobvaruj v roke ksenotof, pa da se izkaže, da so privat firme res uspešne, pa da se še bolj vidi kako bedna je komunistična ideja o državnih kolhozih in državnokapitalističnem monoteističnem kučanistično-lenjinističnem modelu družbe.

Mi krademo, mutimo, nategujemo, varamo in lažemo povsod, pa eto tudi v odnosih z EU. Mi vzamemo par meljard kmetijskih in drugih razvojno-vzpodbujevalnih penezof in jih raztalamo med NašeSvoje™ lojalneže vseh plemenskih barv, dokumenatcije o tem kaj oz koliko smo komu dali pa nalašč ne vodimo, da ne dovolimo totemu korpusdeliktiju, da bi sploh nastal.

In ko kdo moralnovertikalen iz naših vrst na to opozori, mi mu zabrusimo: "Ne talasaj, majku ti glupo, a bi rad, da EU skonta, pa da moramo to, kar smo Mi™ in NašiSvoji™ posvečenci in maziljenci spravili v zasebne žepe vrniti ostalim članicam EU in to z obrestmi!?" Iz davkozavezančevega žepa seveda, iz žepov pretežno onih davkozavezancev, ki od te orgije seveda, da niso imeli nič, navkljub velikemu besedičenju o naziinteresu™ in višjih smotrih.

PS
Nazisocialisti in nazisocialisti useh slovenskih strank in plemen, združite se, ne talasajte - bodite raje UsiGlih™, UsiLopovi™, UsiReketarji™, UsiRentarji™, skratka , UsiKamunisti™, UsiKontrabandisti™. Na zdravje kleptostan! Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: