četrtek, 6. december 2012

1911309 - kaj Janša spet nekaj jokca o pripravljanju revolucije

Janša, ne seri, bleferčino!

S svojim cincanjem in fritolezenjem semuljićefsko-kučanofski drhali, si ravno ti pomagal obdržati tekovine revolucije. Vse ključne po vrsti si jim pomagal znova vzakoniti in njihvi prvi kumunajzer revoluciji s tme podaljšati življenjsko dobo!

Zdaj so se osilili in ti bodo sicer naredili še večjo štalo, ma to je zato, ker je Kučan tvoja slabost in ker se bi ti odrekel Urške in vseh pupik, da se bi ti le Kučan še enkrat nasmehnil in te po rami potrepljal, ter rekel, da si priden kuža.

Sicer pa, tak je to vedno bilo s kumunajzli. Njim nikoli ni dovolj. Človek njim popusti za debelino prsta oni mu spulijo roko in to tak, da jo brutalno nasilno odtrgajo v ramenskem sklepu.

Eat your own shit sucker! Fsak sprijen kmet, ki svoega psa fujtra s hudo rdečo papriko si zasluži, da mu lastni pes odgrizne jajca fred z anusom.

A ja, še to: Kaj pa je tota tvoja "pokojninska reforma" drugega, kot pa skrb za ohranjanje najbolj ultratalibanske rdečekhmerske revolucionarne tekovinske baze?

Kaj pa ima tebe skrbeti revolucija kamunistof, če jim ti pomagaš ohraniti najbolj zatohle prvine in dosežke njihove prve "revolucije", oz lopovske orgije potom ekspropriacije prihodkov delovne raje in potom državnega prispevkovnega fašističnega reketa?!

Mamico vam etato-uravnilovsko-reketarsko in tebi in Kučanu in vašima bandama. Sikter bandanazisocialistična in nazisocialistična!

Fino in presenetljivo rapidno ste se zdilali, ko je bilo treba doseči dogovor o nadaljnem reketiranju, zasužnjanju in ropanju nacije. Lepo, zgledno družno in konsenzulano jo ropate naprej!

Janša, veš kdo najbolj konkretno grozi oz maha z revolucijo v tem trenutku? Ti, oz tvoj AndrejSŠtejerske™, družno s kučanovsko bando v parlamentu. med sprjemanjme vašoih sprijenih kobajagi reform. Vaše družno rožljanje s kumunajzer revolucionarnimi rekviziti je veliko bolj konkretno in nevarno od onih huliganskih kock in od teh rdečekhmerskih pesekof, ki lajajo tam z univerz in iz soban rdečega časopisja Slovenistana.

PS
Obema, tebi in tvojemu nesojenemu botru Kučanu želim, da bi vama drhal, ki jo družno ropata, stregla po jajcih in anusih, banda nategunska!

Link

Ni komentarjev: