četrtek, 20. december 2012

1929843 - o kompartijskem načrtnem Cerar jr. hypu

[hrvatini]
LDS je, sodeč po vseh znanih dejstvih, namerno ukinila takratni SDK, da ni bilo ovire pri divji privatizaciji. "Uzakonili" so možnost neplačila prispevkov, s čimer so pomagali številnim tajkunom (po "diktatu medijske levice" so tajkuni v SLO le in edino in samo Bavčar, Šrot, Kordež, niti ne Zidar ali Černigoj!!!!, onadva sta le "gradbena barona"...) v 90 tih in tudi kasneje , da so laže nalomastili velikansko premoženje, na račun države in državljanov - ni bil slučajno takratni glavni politik ROP za vse to obilno nagrajen.
Z DR na čelu vlade 12 let je potekalo strahotno ropanje države, ropanje brez primere! Sodišča so fenomenalno asistirala, pa saj je pametnemu dovolj, za neumne pa nočem pisati.
Levica od nekdaj medijsko lansirala svoje ase, počasi ustvarja njihove "zasluge" in jih dela svetnike. Eden takih je cerarček.... Ja, ko pa imajo SLo tako radi konja z ročaji in blond fantke z dobrimi živci (in polno ritjo) in lažnivo retoriko...
"Vplivne" pravnike fabricirajo po filigranskih načrtih, mediji točno vedo kako in kaj, eni in isti komentirajo vse stvari, imamo dežurne ekonomiste, medijske kao nestrankarske strokovnjake, imamo "ugledne" in "priznane" in "uveljavljene" strokovnjake, imamo "resne" ekonomiste, včasih smo imeli "slovenske" ekonomiste, da ne bi kak Pleskovič ali Bajuk imela kako veljavo, onadva namreč nista prava "slovenska ekonomista"... itd itd. Noro.
Cerarček se bo zelo kmalu pojavil kot zvezda meteor, ali za kakega predsednika US ali vlade, kasneje pa tudi države. To je predvidljivo...
Ob takih medijih, Finance kljub odklonom izločam, je raji, rulji, drhali in tepcem zlahka izpirati zdravo pamet, kolikor jo sploh imajo !
Ja, ob ene 1.000 levakarskih univerzitetnih "učiteljih"... da o vrtcih in šolah sploh ne govorim.

Brezhibno! Evo: *****

P: Jaz sicer mislim, da bi maestro Cerar v nekih drugih pogojih, v neki drugi Sloveniji lahko funkcioniral. In da ne bi bil brezveznjak.

Tako pa pritrdim tvojemu izvajanju. Njegov problem je, da je bolj kot pravnik pač po poklicu predvsem sinek članice rdeče nomenklature iz notranjega kroga.

Najbolj pa pritrdim tvoji observaciji, da jih tovrstne razlagalce naše socialistične stvarnosti, Kompartija™ izstreljuje med zvezde načrtno.

Dobro, včasih, kot v primeru recimo nekega obskurnega Sama Burje iz Maribora, jim spodleti, ker jim "vzhajajočo zvezdo", lih takrat, ko jo Oni™ načrtno vzhajajo, organi dobijo s klepto prsteki v medu, alpa friti kakega otroka pred kakšnim vrtcem, alpa z dildotom friti kakega bullmastifa, s tem, da zdaj vemo, da bullmastifi imajo karakter in se dolgo nea pustijo jebat, slovenski narod je pa nekaj drugega.

Ma pretežno pa ni hudega, tu so potem mamice, da Slovencem pojasnijo, da fsaka svinjarija ni nujno kazensko pregonljiva. In četudi je, so tu naši vrli doživljenjski sodniki, da najdejo proceduralne napake in dilerje, pedofile, gospodarske in druge kriminalce osvobodijo in jim pustijo odkorakati svobodno novim kleptopustolovščinam naproti, nje™.

Ampak jebiga, reči moramo, da šit pač hepenz. To je zgolj nepomemben detajl in jim ne kaže zameriti, da baš vseh ne uspejo vzhajati med zvezde. Pa saj jih je na stotine in na tisoče, glavno je, da so NjihoviSvoji™ tisti, ki pri Marcelu, Ambrožiču, na PopTv v dnevniku itd razlagajo stvarnost in jo hkrati pred očmi StvarnostiŽeljnihSlovencef™ ustvarjajo, hehe, junouvotajmiin.

Link

Ni komentarjev: