ponedeljek, 10. december 2012

1915794 - o možnih alternativah Janševi vladi

[kirman69]
Alternativa je in je vedno bila! Novakova kot predstavnica najmanše strančice zopet ne ve kaj govoriči. Štuhec & co. bi ji končno lahko dali kaj pametnejšega za deklamirat :))

Let me guess. Komunajzari, ki so državo in državljane ropali in zlorabljali na ziljon načinov 22@45™ in to z močjo 100%, razen onih 90% vpliva kompartije na oblast, v zgolj par let, ko je v nesprenjenm režimu oz sistemu dirigentska palica bila v rokah nekih drugih skupnoskledarjev, ki so po liniji komunistične kontinuitete izvajali enaka zlodela naprej, so tista alternativa, ki jo ti imaš v mislih.

PS
Moram pa opaziti, da je rdeča banda prefrigana do amena in da me njena pokvarjenost vedno znova preseneti. Ves čas je imela na zalogi načrt, da se v slučaju da bumbar Janša in njegovi pridejo na oblast, krivdo za devastirano državo in gospodarstvo, ki ga je kot rečeno skoraj 70 let devastirala kumunajzer plenilska mafijsko organiziran banda, v preprosti govorici ulicotacarske drhali zvali na nasprotnike komunistof, med mandatom ko komunisti kobajagi niso v vladi.

Niso, če se seveda delamo norca in Opus Desus štejemo za nekomuniste in za SLS pozabimo, da so ves čas vzorno kompatibilni s kučanizmom in da Virant kobajagi ni na liniji kompartije, in, da Janša nikoli ni pokazal ne vem kakšne vročičnosti za demontažo komunistične totaluravnilovske orgije izvajano s pomočjo zlorabe rekvizitov ugrabljene države v rokah partitokracije, povečini komunistične nomenklature.

V tem smislu, pokvarjenemu Kučanu javno pripenjam lavreatsko lento zviteža 1. klase, ki je spet nategnil Janšo.
Zdaj nam ostaja, da vidimo, ali slovensko ljucvo ima še kaj časti, al bo tudi tokrat kratkonogi sljašćičarski Špetirmaher Von Murglor med "vodstvom protestnikov" našel taprave™ in jih ustrezno tesno pripel na kontinuiteto® in Organzacjo™. In ko se vse umiri, bo spet tovariš On™ gost na RTVSLO in bo pri onemu komunističnemu đeneralovemu sinu razlagal, da je na strani tanovih™, konec koncev se "prizadevajo za iste tekovine kot tovariš On™, teh Bifši™ ". Za egalitarnost, pravičnost in socialno držav. Nje™? Njeeee™?

Link

Ni komentarjev: