sobota, 29. december 2012

1940062 - o komunistični kolaboraciji z nacisti (2. del)

Kar tolaži se.
Če nisi opazil, jaz kolaboracije z okupatorjem ne opravičujem, ali bognedaj čislam. Točneje, ostudna mi je. Zlasti ona od komunistof, ki se skušajo lažno prodajati za poštene in pronarodne, a so v resnii najbolj ntnarodnr sile, ki so kdaj obstajale na Slovensem, ma tudi vsaka druga kolaboracia, zlasti tsa zavestna in oprtunističa, se mi gabi.

Zgolj opomnil sem te na dejstvo, da so slovenski, jugoslovenski in sovjetski nazisocialisti, torej komunisti, zgledno sodelovali z nemškimi nazisocialisti, vse skupaj pa poskušali upravičevati z alibijem antiimperalizma. In te opozoril, da se nikar ne kurči.

Če nisi vedel, Nemci so se kacet/gulag tehnologije učili pri sovjetskih komunistih, gestapo pa pri KGB oz NKVD in tovarišu Dzerdzinskemu, pri čemer jih židovsko poreklo večine vodilnih komunistov v CCCP ni niti malo motilo.

Pa Von Ribentrop in Molotov sta se tak lepo smehljala na tistih medvojnih fotkah, vojaški in policijski personal vrhovnih poveljstev obeh strani pa še bolj. Titek, Kardelj in društvo so pa pridkano sledili Kominterni in KP CCCP na čelu s Staljinom in se sporazumu disciplinirano pridružili. Brothers in arms press. Oz, iz istega gnezda tiči letijo skupaj.

Potem je pa prišlo to intramafijskega špetirja za plen. In nepsrednega kleša familglij Don Gitljera in Don Visarjonoviča. Ostalo pa vsi že poznamo, nje.

PS
Mene najbolj razgali dejstvo, da se stranka tovariša Adolfa imenuje NSDAP( Nacional socialistiše arbajterska...it.). In da se je Brozekova takisto imenovala Socialistična delavska pa v oklepaju ( Komunistof). He, heeeee. Nje?

Link

Ni komentarjev: